- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
canım bugün nişanlı olsak götürürüm falan dedi.Demekki götürmeye niyeti yok uygun bir zamanı bekliyormuş yok zamanı varmış yalan hepsi geçiştiriyor işte yok selam sölemişler yok gelsin demişler hepsi gelsin demiş .Peki o zaman neden götürmüyor yalan söylüyorsevgilin tanistiracagim demis ama hala tanistirmadi.. bence biraz oturup düsünmelisin acaba sevgilin seninle gercekten ciddi anlamda birseyler düsünüyormu diye.. evlilik gibi mesala..
bana acikcasi bahane gibi geldi tanistiracagim tanistiracagim diyor ama bisey yok ortada
belki ailesi tanismiyorsunuz "samimiyet" yok diye sana gecmis olsun falan dilemiyorlar yani konusmusluk yok ne desinlerki arayip, buda yine sevgilinin sucu..
yada ailesi seni istemiyor herhangi bir sebepten dolayi, sevgilinde bunu biliyor arada kaldi, ama sana acikliyamiyor o yüzden hep tanistircam diyor ama tanistirmiyor..
tabiki zor ailenden uzak baska bir sehirdesin, sevgilinin ailesiyle tanismis olsan onlarda destek olsa haftada bir -iki giderdin zamanin oldugunda cok güzel olurdu, ama sevgilinden dönüyor bu isler tanistirmamis henüz ortada fol yok yumurta yok..
sen niye takiyorsunki onlara bagli degilsin sonucta sen lisansini yapmak icin gitmissin o sehire.. birak sevgilin tanistirmiyorsa tanistirmasin sende yoluna devam et okuluna git vs.. arada bir ailenin yanina git , ama kendi kendine sinirlenip üzülmeye degmez bence..
canım bugün nişanlı olsak götürürüm falan dedi.Demekki götürmeye niyeti yok uygun bir zamanı bekliyormuş yok zamanı varmış yalan hepsi geçiştiriyor işte yok selam sölemişler yok gelsin demişler hepsi gelsin demiş .Peki o zaman neden götürmüyor yalan söylüyor
canım ben de aynı şeyleri düşünüyorum yok daha 1 yıl burdaymışımda acelem neymiş tanışmak için vs. Hele de bu nişanlı değiliz lafı çok etkiledi beni.O zaman nişanlı değilmişiz gibi davran dedim.canım bunu söylemek hiç hoşuma gitmiyor ama bence erkek arkadaşın tanıştırmak istemiyor seni. belki herşeyin iyice ciddiye bineceğinden, hem ailesinin hem de senin ileriye dönük adım atma konusunda kendisini sıkıştıracağından korkuyordur. çünkü erkekler bu tip konularda çok cesaretli değillerdir. bence bir süre hiç sorma ailesini. istekli olduğunu falan belli etme. hatta dersleri falan bahane edip bir süre uzak durmaya çalış. böylece o da kafasını toplamaya zaman bulur. sen de seni özleyip özlemeyeceğini, seninle görüşmek için ne kadar zorlayacağını görmüş olursun. eğer gerçekten istiyorsa seni kaybetme korkusu kendine getirir diye düşünüyorum.
ailen seni oraya okuman icin yollyuor, sen ise sevgilin ve ailesiyle kafani yoruyorsun. derslerine baksana? neden baska insanlardan fedakarlik beklyiorsun ki. seni gecistiriyorlar oyaliyorlar bence iliskini gözden gecir..umairm sert olmamistir ama gercekler her zaman acidir
kızlar sevgilimin ailesi beni yemeğe davet etti ya şimdi gideceğim bir laf çıkar diye korkuyorum son günlerde aşırı zayıfladım bişey derlerde üzülürüm diye korkuyorum 165 boyum var 47 kiloyum ya şimdi kesin çok zayıf falan diyecekler
kızlar bişey söyleyin gitmesem mi yoksa
sana zayıf diyeceklerini düşündüğün için mi gitmiyorsun??:44::44:
evet canım diyecekler zaten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?