Iyi degilim

Evet merkezdeyiz. İs dolayisi ile geldik. Ama alisamadim. Kendimi bu anlamda iyi hissetmiyorum. Van da oturanlar varsa lutfen yazabilir mi

Evet merkezdeyiz. İs dolayisi ile geldik. Ama alisamadim. Kendimi bu anlamda iyi hissetmiyorum. Van da oturanlar varsa lutfen yazabilir mi

çalışmıyorsun galiba.. çalışsan alışma sürecin daha kolay olur da..zamanla alışırsın biraz zorlanacaksın elbette ama hem evde hem de dışarıda yapabileceğin bir şeyler bulmaya çalış.

Simdilik calismiyorum. Ama disari cikamiyorum pek. Daha dogrusu cikmak istemiyorum. Ciktigim zaman kotu bakislar laf atmalarla karsilasiyorum. Ve sinirlerim bozuluyo. Kendimi tutamiyorum kiziyorum. Ve cogu zaman evr geri donuyorum. Ve moralim cok bozuk bir sekilde gunumu geciriyorum

neden laf atıyorlar ne dıyorlar bıraz acarmısınız konuyu.

Bunun tek sebebi bayan olmak. Baska sebebi yok. Neden laf atiyorlar sorusu biraz sacma olmus. Ve sapik olduklari icin. Ccogu bayan buna artik alismis gormezden gelebiliyorlar. Fakat ben yapim geregi icime girecek kadar bakmalarini sapik sapik laf atmalarini bazen bilerek degmek icin dibimden gecmelerini kabullenemiyorum. Dun yolda esimi bekliyorum birkac erkk calistgi yerden cikmis divbimde durup bana bakmya basladilar. Kizgin kizgin bakmama ragmn umurlarinda bile olmadi. Onlara kufrettim. Uzaklastim bu seferde market sahibi babmn yasinda adam bakislariyla rahat vermedi. Ona da kufr ettm. Dolmusa bindim. 60 yasindaki adam surekli arkasina donup bana bakiyo. Hepsi ve daha onceler de ust uste gelince dolmusta gozyaslarimi tutamadim. Agladim. Esimle bulustum. Sokakta deliler gibi aggladim. Moralim sifir. Bu sehirde durmak istemiyorum. Rahatsz oldugumu belli edeck tepkiler vermme ragmn utanmalari yok. İstiflerini bozmuyorlar bile. Migrosa gittim dun. Yururkn bi tane sapik birden bi adim atip onume cikti. Sirf ona dokunmam icin. Omzuna carptim. İstedgi oldu yani. Tukurup gectim. Hala arkamdan bakiyo. Anlatirken bile sinirleniyorum. Midem bulaniyo. Bana biri bakinca laf atinca ona buyuk zarar vermek istiyorum. Yeterince aciklayici olabildim mi?

Anlamadım ! Ne yani Vandakiler sapık mı demek istiyorsunuz.....İstanbuldakiler,İzmirdekiler dürüst,namuslu Doğu ve güneydoğudakiler sapık öyle mi? Oranın ekmeğini yemeyin o halde terk edin o şehri.........

merhaba,

bende eşimin tayini dolayısıyla geldim vana bir ay oldu aslen samsunluyum sen nerelisin sende mi eş dolayısıyla geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…