BU benim esim degil, arkadasimin esi. Benim esime bakarsaniz bazen iyi cogu zaman bir fittirir derim beni sevmiyor. Allah siginiyorum. Hem benimkisi uc cogum var onlar babalarina cok duskun, ve onlari babasiz yetistirebilecegime inanmiyorum. Bu gucu kendimde gormuyorum. Arkadasinda uc cogugu var ama surekli kusur ariyor evliliginde. hep derim kendisine, benim esim biraz senin esin gibi olsaydi bir gozum kor olsaydi of demezdim. Ne bileyim arkadaslar. Boylesine bir konuyu acmak istedik arkadasla. Yorumlarinizi bekliyoruz...... umarim guzel bir sohbet olur.
iyi eş benim eşim gibidir. herşeyi rahat bir şekilde konuşabiliyorsanız eşinizle kavganızın sıkıntınızıın üzüntünüzün sevincinizin sonunda sarılıyorsanız uzunca bir süre, sevginiz büyüktür bizimki gibi Allahım bozulmasına izin vermesin ben eşimi çoooooook seviyorummmmmm... eşinizden çekinmeyin içinize atmayın her konuda rahatça konuşun...
ayyyy ayrıca eklemeden edemeyeceğim...
iyi eş "benim eşim gibidir!!!"
*ben salatayı yaparken mutlaka yemeği yapmaya başlayan,
*ben bulaşığı yıkıyorsam önlüğü geçirip "durulayayım aşkım"diyen ve hatta her tarafı köpük içinde kalıp gözüme iyice sevimli görünen,
*bazı geceler bnm uyuyuşumu izleyecek diye gözünü kırpmayan,
*bana çikolatalar alan, (hem de bitter)
*tartışırken bile kelimelerini özenle seçtiğini hissettiğim,
*geceleri üstüm açıldığında annem gibi örten,
*eğer tabakta sevdiğimiz o şeyden yalnızca bir tane varsa asla elini sürmeyen,"ayyhh çok doyduuummmm "diye ayak yapıp bnm yememi sağlayan,
*ha bi de tabakta iki elma dilimi varsa mutlaka küçük parçayı alan
*çamaşır asmayı beceremese de mandal vererek yardım eden,
*hatta çamaşır katlamaktan hiç anlamayan"off aşkımmm katlayamadım "diyip kargacık burgacık ettiği çamaşırlarla çookk sevimli görünen,
*beni hep güldüren,
*bana değerli olduğumu hissettiren,
*bir toplulukta dahi olsak bana sevgi sözcükleriyle hitap eden,
*ismimin sonuna mutlaka sevgi eki ekleyerek söyleyen,
*geceleri bana "prensesin hep ben, prensin ise o olduğu "masallar anlatan,
belki de daha aklıma gelmeyen bir çok şeyi olan adam...
BENİM BİRİCİK EŞİM, CAN YOLDAŞIM, YOL ARKADAŞIM, SIRDAŞIM, DAĞIM...
Benim eşim de iyi bir eş.. Hem de çok iyi bir eş...
Evlilik değer gördüğün ve değer verdiğin zaman müthiş bir şey!!!
Darısı herkesin başına..
Sevgilerimle!!!!
Maşallah Allah bozmasın daim olsun nazarlardan kötü gözlerden uzak olsun inşallah:)
Kırmızılaştırdığım yere çok katılıyorum.
Iyi es dediginiz:
Eger bir erkek evine sabah erkenden kalkip ekmek aliyorsa, arabaya kendisi degilde uc cocugu ve hanimi yorulmasin diye onlara verip kendisi ise otobusle gidip geliyorsa, karisi aksam vakti kebab isteyince gidip alirim ders, cocugu hastalaninca senin yaninda uyusun ben koltukta uyurum derse hatta saati kurar uykuya dalmasin cocugu kontrol etsin diye kalkarsa gece defalarca. Ama arada bazen sinirlenip ilgisizce davranuyorsa, error yapiyorsa. YAptiklarinama bakmali yoksa diger iyiliklerinemi. Böyle koca kötümüdur sizce? Haaa istem evine, evindende isine gidiyor. Haftada bir ikide cikarsa fazla durmaz disarda geliyorsa evine.
Böyle es iyimidir. Yuklenmek fazla iyi degildir degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?