- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Bence de . Ona karşı çok mahcup oldum ve gerekli açıklamayı yaparak Özür diledim. Aniden parlayıverdimabartmasak mı öğretmen hanım
Sizden cvp gelmeyince oyun oynamış sorun ne ben anlamadımUmarım bana akıl verecek birileri bulunur. Sevgilim iki gün önce ailesinin yanına geldi tatil için .ailesinin yanında müsait olamadığı icin gün boyu çok az sıklıklarla mesajlaşıyoruz anlayış gösteriyorum benim de müsait olamadığım zamanlar çok oldu
İki gündür sohbetimizde bir durgunluk var. Ben uğraşıyorum şunu konuşalım falan filan diye. Ve gece geç saatte konuştuğumuz için hep uyuyakalıyorum. Sonuc olarak kopuk bi iletişimimiz oluyo.
Bugün yine mesajlaşırken ben yine uyuyakalmışım.az önce uyandım ve mesajlara baktım sadece hey ? Yazmış saat 11 civarında . Ve son görülmesi 1 deydi. Oynadığımız oyundada baya aktifmiş. Bana göre benim uyumam onun işine yaramış.
Bende bu sinirle tepkimi koydum. İyi geceler mesajı yazmanın zor olmadığını kalbimin kırıldığını dedim. Ve daha birçok şey.
Beni saf yerine koyma seviyosan doğru düzgün yap şunu dedim.ilk defa oluyo bu . Son iki gündür iletişim kopukluğumuz olunca üzüldüm ve sert tepki verdim fazla mı olmuş
Ben de bu işi anlamıyorum; ailesinin yanına gidince müsait olmamak. Bunlar doğunun hangi aşiretindenmiş ki babanın yanında hazır olda mı bekliyormuş. Hiç mi telefonunu karıştrmıyor? Tamamen hikaye. Hiç mi WC ye gitmiyor. 1 dk lık hiç mi zamanı yok.Umarım bana akıl verecek birileri bulunur. Sevgilim iki gün önce ailesinin yanına geldi tatil için .ailesinin yanında müsait olamadığı icin gün boyu çok az sıklıklarla mesajlaşıyoruz anlayış gösteriyorum benim de müsait olamadığım zamanlar çok oldu
İki gündür sohbetimizde bir durgunluk var. Ben uğraşıyorum şunu konuşalım falan filan diye. Ve gece geç saatte konuştuğumuz için hep uyuyakalıyorum. Sonuc olarak kopuk bi iletişimimiz oluyo.
Bugün yine mesajlaşırken ben yine uyuyakalmışım.az önce uyandım ve mesajlara baktım sadece hey ? Yazmış saat 11 civarında . Ve son görülmesi 1 deydi. Oynadığımız oyundada baya aktifmiş. Bana göre benim uyumam onun işine yaramış.
Bende bu sinirle tepkimi koydum. İyi geceler mesajı yazmanın zor olmadığını kalbimin kırıldığını dedim. Ve daha birçok şey.
Beni saf yerine koyma seviyosan doğru düzgün yap şunu dedim.ilk defa oluyo bu . Son iki gündür iletişim kopukluğumuz olunca üzüldüm ve sert tepki verdim fazla mı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?