iyi geceler mesajını abartıyor muyum

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
123
Umarım bana akıl verecek birileri bulunur. Sevgilim iki gün önce ailesinin yanına geldi tatil için .ailesinin yanında müsait olamadığı icin gün boyu çok az sıklıklarla mesajlaşıyoruz anlayış gösteriyorum benim de müsait olamadığım zamanlar çok oldu

İki gündür sohbetimizde bir durgunluk var. Ben uğraşıyorum şunu konuşalım falan filan diye. Ve gece geç saatte konuştuğumuz için hep uyuyakalıyorum. Sonuc olarak kopuk bi iletişimimiz oluyo.

Bugün yine mesajlaşırken ben yine uyuyakalmışım.az önce uyandım ve mesajlara baktım sadece hey ? Yazmış saat 11 civarında . Ve son görülmesi 1 deydi. Oynadığımız oyundada baya aktifmiş. Bana göre benim uyumam onun işine yaramış.

Bende bu sinirle tepkimi koydum. İyi geceler mesajı yazmanın zor olmadığını kalbimin kırıldığını dedim. Ve daha birçok şey.

Beni saf yerine koyma seviyosan doğru düzgün yap şunu dedim.ilk defa oluyo bu . Son iki gündür iletişim kopukluğumuz olunca üzüldüm ve sert tepki verdim fazla mı olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:
belki uyuduğunuzu anlamıştır o yuzden yazmamıştır

QUOTE="dtmavi88, post: 39048885, member: 646683"]belki uyuduğunuzu anlamıştır o yuzden yazmamıştır[/QUOTE]
Çok mu zor seni seviyorum deyip iyi geceler demek ?

Yoktan sorun çıkarmışsınız. Bu kadar mızmız olmayın. İtici gerçekten.

İyi geceler seni seviyorum, Yazmadığı zaman; gecen kötü mü geçiyor? Seni sevmediğini mi düşünüyosun?

Sizden cvp gelmeyince oyun oynamış sorun ne ben anlamadım

Ben de bu işi anlamıyorum; ailesinin yanına gidince müsait olmamak. Bunlar doğunun hangi aşiretindenmiş ki babanın yanında hazır olda mı bekliyormuş. Hiç mi telefonunu karıştrmıyor? Tamamen hikaye. Hiç mi WC ye gitmiyor. 1 dk lık hiç mi zamanı yok.
Kızlar nasıl bu yemleri yiyor kafam almıyor.

off gerçekten çok sıkıcısınız.
zipzip gibi olmasın yaş kaç sizin?
hayır 20 den büyükse hiç söyleme daha fazla olumsuz yorum alırsın.
karşınızdaki insana da yaşam alanı bırakın
resmen vakumluyosunuz diğer insanların özel hayatını.

sabah uyandığında insan güzel yazılarla karşılanmak ister fakat yazılmadığında da kavga çıkarılması gerçekten çok çocukça.

Yaptığımın çok çocukça olduğunu anladım . 19 yaşındayım ergenlikten çıkamadım. O da gün boyu müsait değilim diyince sinirlendim.ilgisizlik bu yaptığı

Esimle sevgiliyken bende uyuya kalinca atmazdi oda uzuldugumu neden atmadiginii sordum uyudugun ve gormicegin icin dedi ama sabahlari gunaydin msjlarim olurdu hep cok uzerinde durmadim bn o uyuya kalinca atarfim onlar bizim kadar ince dusunmuyr hepsi bu

bende bunlara önem veririm canım abarttıgını düşünmüyorum herkesin fikri farklıdır. Bu insan sana karşı hep böyleyse düzelmez tavırları bence, demek ki o o tarz şeylere önem vermiyo sende veriyosun çok üzülürsün böyle oldugun sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…