iyi geceler mesajını abartıyor muyum

:) yaa bu ne şiddet bu ne celal aman tanrım
bunları biraz geçin ilişkiye zarar veren en büyük sebeplerr

''ee sevgilim sen gece 1 de burdaymışsın ama bana yazmadın!!'' ''kimle konuşuyosuunn sen yaaaaa çabuk söyle'' çok çocuksu değil mi :)

Çok utanıyorum cidden çok çocukça :) gece 4 te hangi akla hizmet yazdıö bilmiyorum Allahtan hallettik

Çok mu zor seni seviyorum deyip iyi geceler demek ?[/QUOTE]

abartmışsınız.
siz de iyi geceler demeden uyumuşsunuz.
siz uyumuşsunuz o da yazma gereği duymamış.
gereksiz alınganlık yapmışsınız.

madem bunların bilincindesiniz, niye alınganlık yapıp abartıyorsunuz. nasıl olsa geçici bir süre.

takılmayın bu mesajlara sizin hiç mi atmadığınız zaman olmadı ?
erkek milleti pek dara gelemiyorlar atmasın siz de ne güzel uyumuşsunuz

Erkekler kadınlar gibi ince düşünmez ki.
Biz erkek arkadaşımız uyuyakalsa "uyandığında okuyup mutlu olsun" düşüncesiyle pembe mesajlar yazarız; ama onlar öyle değiller. Uyanmayalım diye yazmıyorlar ya da düz mantıkla "uyudu galiba" diyorlar sadece.

Biraz şu derin düşüncelerimizden sıyrılmamız gerek yoksa erkekleri anlamamız ve ilişkilerimizde mutlu olmamız mümkün değil.

odunlar işte :)))

Abartıyorsunuz, bence böyle şeyler için kavga etmeye değmez. Sizi karşı tarafa "çocukça" gösterir bu tip şeyler. Hatanızı farketmeniz güzel. Yani, liseli ergenler değilseniz iyi geceler yazmadın, dışarı çıktın yazmadın, tuvalete gittin neden haber vermedin gibi saçma sapan muhabbetler yapmazsınız. Müsait olmamayı ilgisizlik olarak yorumluyorsanız da pes yani. İnsan gerçekten müsait olamaz mı?

hem suclu hem guclu bu olsa gerek hem uyup klalıyorsunuz hem de neden senı sevıyorum yazmadı dıye tepkı veroyorsunuz hem de baya bır tepkı verıyorsunuz kusura bakmayın hoş olmamıs yaptıgınız trip yapıcam dıye abartmısssınız

O konuşmanın ortasında uyuyakaldığınız için sinirlenip iyi geceler mesajı yazmamış olabilir. Konuşmanın ortasında erkek arkadaşım uyuyakalsa bende iyi geceler mesajı yazmam, uykun varsa iyi geceler deyip uyu uyuyakalmana sinir oluyorum demiştim hatta bir keresinde. Sende bu yönden bak.

Haklısınız bende özen göstereceğim bu konuda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…