- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi ananotherlife
-
:) yaa bu ne şiddet bu ne celal aman tanrım
bunları biraz geçin ilişkiye zarar veren en büyük sebeplerr
''ee sevgilim sen gece 1 de burdaymışsın ama bana yazmadın!!'' ''kimle konuşuyosuunn sen yaaaaa çabuk söyle'' çok çocuksu değil mi :)
:) yaa bu ne şiddet bu ne celal aman tanrım
bunları biraz geçin ilişkiye zarar veren en büyük sebeplerr
''ee sevgilim sen gece 1 de burdaymışsın ama bana yazmadın!!'' ''kimle konuşuyosuunn sen yaaaaa çabuk söyle'' çok çocuksu değil mi :)
aynısını yapma ona ben yapsam tepkin ne olurdu de aynısını yaparsan suçlu konuma dusebilirsin
Ben çok erken uyuyan birisiyim fedakarlık yapıp bekliyorum konuşalım diye . Ama uyuyakalıyorum elimde değil. Watsaptta istediği kişiyle konuşabilir oyun da oynayabilir ama beni ihmal etmediği sürece . Her zaman yaptığı bir şey değil. Ailesinin yanında böyle .
aman diyim dikkat,erkeği biraz serbest bırakcaksın ama ipler her daim elinde olacak :)Çok utanıyorum cidden çok çocukça :) gece 4 te hangi akla hizmet yazdıö bilmiyorum Allahtan hallettik
odunlar işte :)))Erkekler kadınlar gibi ince düşünmez ki.
Biz erkek arkadaşımız uyuyakalsa "uyandığında okuyup mutlu olsun" düşüncesiyle pembe mesajlar yazarız; ama onlar öyle değiller. Uyanmayalım diye yazmıyorlar ya da düz mantıkla "uyudu galiba" diyorlar sadece.
Biraz şu derin düşüncelerimizden sıyrılmamız gerek yoksa erkekleri anlamamız ve ilişkilerimizde mutlu olmamız mümkün değil.
odunlar işte :)))
bundan sonrasına dikkat edersin de bu arada yaşın kaç?mrk ettimBende de hata var şimdi :)
O konuşmanın ortasında uyuyakaldığınız için sinirlenip iyi geceler mesajı yazmamış olabilir. Konuşmanın ortasında erkek arkadaşım uyuyakalsa bende iyi geceler mesajı yazmam, uykun varsa iyi geceler deyip uyu uyuyakalmana sinir oluyorum demiştim hatta bir keresinde. Sende bu yönden bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?