iyi geceler mesajını abartıyor muyum

Yaptığımın çok çocukça olduğunu anladım . 19 yaşındayım ergenlikten çıkamadım. O da gün boyu müsait değilim diyince sinirlendim.ilgisizlik bu yaptığı
benim sevgilim de ailesinin yanında mesaj atamiyo bende ilgisiz kalıyorum bilirim halini açıkçası bende sizin yaptığınızı yapardım ki tıpkı sizin gibi sevgilim çabuk uyuyakalan biri bende birkaç defa böyle yaptığımda kirilmisti ve hesap sormuştu sevgiline empati kurdur ben yapsam aynı şeyi diye seni ancak öyle anlar

Ben çok erken uyuyan birisiyim fedakarlık yapıp bekliyorum konuşalım diye . Ama uyuyakalıyorum elimde değil. Watsaptta istediği kişiyle konuşabilir oyun da oynayabilir ama beni ihmal etmediği sürece . Her zaman yaptığı bir şey değil. Ailesinin yanında böyle .

Siz hayatim uyuyabilirim istersen konusalim uyuyakalirsam kusura bakma
Diye bi mesaj yazip sabah yeniden tatliya baglayabilirdiniz

abartmışsın. ne kadar süredir berabersiniz?
ayrıca bu ufacık bişey siz aşırı tepki vermişsiniz. bunaltırsınız siz böyle yaptıkça da karşı tarafı soğutur en sonunda kaçırtırsınız.

Bana karşı hrr zaman böyle değil evde böyle

Çok uzun olmadı 3 aydır. Ufacık bi şey olduğunu inanın farkındayım iki gündür adam akıllı konuşamadık buna patladım

Her zaman böyle değilim o da böyle değil. Ailesinin yanında benimle mesajlaşamıyo ama oyuna ve arkadaşlarına vakit ayırıyo sinirlendiğim nokta bu

döveydin
oncesi, birikmislik ve baska sorunlar yoksa, derdin nedir bu kadar?

Birikmişlik var . Yoksa bunun önemsiz bi mesele olduğunu biliyorum. Ailesinin yanında mesajlaşmıyo ama arkadaşlarıyla mesajlaşıp oyun oynuyo . İki gündür adam akıllı konuşamadık

Bu whatsap da neymiş yahu, birbirinizi arasanız olmuyor mu? günaydın yazmadı,iyi geceler yazmadı vb. ne boş şeyler.Hem de anlatıklarınıza göre birisi bir şeyleri dert edecekse sevgiliniz sizin uyumanızı dert etmeliydi

sen uyumuşsun ne bekliyordun ki?
sabaha dek ya da onun son görülme saatine dek sana mesajlar yağdırmasını mı? !!

biraz nefes payı verin yahu.. yok son görülme yok oyunda aktif.. cidden artık bu kadar ilişkileri paranoyaya çevirmeyin.

Hayır tabi ki de ama en azından hey yazmak yerine iyi geceler diyebilirdi. Ben mi ince düşünüyorum bilemiyorum

Hayır tabi ki de ama en azından hey yazmak yerine iyi geceler diyebilirdi. Ben mi ince düşünüyorum bilemiyorum

hey ! yazmış...
yani senden ses cıkmayınca uyudu mu kaldı mı diye ünlem belirtmiş..
evet abartıyorsun bence hem de çok..
iletişim kopukluğu var diye bu kadar hıncını gösterme.

5 -6 sene onceki aptal hallerimden biri bu anlattigin.Zamanla komik ve salakca gelicek yaptigin merak etme.

Zaman bulamamak konusunda ben şöyle düşünüyorum. Bu zaman bulamadıkları hali. Hala konuşabiliyorlar ve sonrasında adam kavgayla, triple karşılaşıyor. Adamdan sürekli ilgi bekleniyor. Boğucu bir ilişki. Adam müsaitim dese kimbilir akşama kadar ne baskılarla karşılaşacak. "Nerdesin, niye yazmıyorsun, niye aramadın" vs, bunun sonu yok. Adam zamansızlık konusunda bahane bulmuş olabilir. Ama bunu kafasını dinlemek için yapmıştır. Sanmıyorum düzgün ve olgun ilişkilerde böyle kaçmak istensin sevgiliden. Ama durum böyleyse adama hak verdim. Baksanıza adam oyun oynamış, mesaj atmamış diye neyle karşılaşıyor. :) kendine nefes alacak yaşam alanı yapmış müsait olmadığını söyleyerek. Çok görmüyorum valla.

Birikmişlik var . Yoksa bunun önemsiz bi mesele olduğunu biliyorum. Ailesinin yanında mesajlaşmıyo ama arkadaşlarıyla mesajlaşıp oyun oynuyo . İki gündür adam akıllı konuşamadık

Bir de şöyle düşünün demek ki arkadaşları "illa da benimle ilgileneceksin, en çok benimle konuşacaksın!" diye onu darlamıyor aksine eğlendiriyor ki o da onlarla iletişime geçmeyi sizinle iletişime geçmeye tercih ediyor. Adam haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…