- 11 Ocak 2015
- 725
- 864
- 138
- Konu Sahibi ananotherlife
-
ee uyuma o zamanBen çok çabuk uykuya dalan biriyim
benim sevgilim de ailesinin yanında mesaj atamiyo bende ilgisiz kalıyorum bilirim halini açıkçası bende sizin yaptığınızı yapardım ki tıpkı sizin gibi sevgilim çabuk uyuyakalan biri bende birkaç defa böyle yaptığımda kirilmisti ve hesap sormuştu sevgiline empati kurdur ben yapsam aynı şeyi diye seni ancak öyle anlarYaptığımın çok çocukça olduğunu anladım . 19 yaşındayım ergenlikten çıkamadım. O da gün boyu müsait değilim diyince sinirlendim.ilgisizlik bu yaptığı
Umarım bana akıl verecek birileri bulunur. Sevgilim iki gün önce ailesinin yanına geldi tatil için .ailesinin yanında müsait olamadığı icin gün boyu çok az sıklıklarla mesajlaşıyoruz anlayış gösteriyorum benim de müsait olamadığım zamanlar çok oldu
İki gündür sohbetimizde bir durgunluk var. Ben uğraşıyorum şunu konuşalım falan filan diye. Ve gece geç saatte konuştuğumuz için hep uyuyakalıyorum. Sonuc olarak kopuk bi iletişimimiz oluyo.
Bugün yine mesajlaşırken ben yine uyuyakalmışım.az önce uyandım ve mesajlara baktım sadece hey ? Yazmış saat 11 civarında . Ve son görülmesi 1 deydi. Oynadığımız oyundada baya aktifmiş. Bana göre benim uyumam onun işine yaramış.
Bende bu sinirle tepkimi koydum. İyi geceler mesajı yazmanın zor olmadığını kalbimin kırıldığını dedim. Ve daha birçok şey.
Beni saf yerine koyma seviyosan doğru düzgün yap şunu dedim.ilk defa oluyo bu . Son iki gündür iletişim kopukluğumuz olunca üzüldüm ve sert tepki verdim fazla mı olmuş
Bana karşı hrr zaman böyle değil evde böylebende bunlara önem veririm canım abarttıgını düşünmüyorum herkesin fikri farklıdır. Bu insan sana karşı hep böyleyse düzelmez tavırları bence, demek ki o o tarz şeylere önem vermiyo sende veriyosun çok üzülürsün böyle oldugun sürece.
Çok uzun olmadı 3 aydır. Ufacık bi şey olduğunu inanın farkındayım iki gündür adam akıllı konuşamadık buna patladımlunatic .!.:abartmışsın. ne kadar süredir berabersiniz?
ayrıca bu ufacık bişey siz aşırı tepki vermişsiniz. bunaltırsınız siz böyle yaptıkça da karşı tarafı soğutur en sonunda kaçırtırsınız.
döveydinUmarım bana akıl verecek birileri bulunur. Sevgilim iki gün önce ailesinin yanına geldi tatil için .ailesinin yanında müsait olamadığı icin gün boyu çok az sıklıklarla mesajlaşıyoruz anlayış gösteriyorum benim de müsait olamadığım zamanlar çok oldu
İki gündür sohbetimizde bir durgunluk var. Ben uğraşıyorum şunu konuşalım falan filan diye. Ve gece geç saatte konuştuğumuz için hep uyuyakalıyorum. Sonuc olarak kopuk bi iletişimimiz oluyo.
Bugün yine mesajlaşırken ben yine uyuyakalmışım.az önce uyandım ve mesajlara baktım sadece hey ? Yazmış saat 11 civarında . Ve son görülmesi 1 deydi. Oynadığımız oyundada baya aktifmiş. Bana göre benim uyumam onun işine yaramış.
Bende bu sinirle tepkimi koydum. İyi geceler mesajı yazmanın zor olmadığını kalbimin kırıldığını dedim. Ve daha birçok şey.
Beni saf yerine koyma seviyosan doğru düzgün yap şunu dedim.ilk defa oluyo bu . Son iki gündür iletişim kopukluğumuz olunca üzüldüm ve sert tepki verdim fazla mı olmuş
sen uyumuşsun ne bekliyordun ki?
sabaha dek ya da onun son görülme saatine dek sana mesajlar yağdırmasını mı? !!
biraz nefes payı verin yahu.. yok son görülme yok oyunda aktif.. cidden artık bu kadar ilişkileri paranoyaya çevirmeyin.
Hayır tabi ki de ama en azından hey yazmak yerine iyi geceler diyebilirdi. Ben mi ince düşünüyorum bilemiyorum
Birikmişlik var . Yoksa bunun önemsiz bi mesele olduğunu biliyorum. Ailesinin yanında mesajlaşmıyo ama arkadaşlarıyla mesajlaşıp oyun oynuyo . İki gündür adam akıllı konuşamadık
aynısını yapma ona ben yapsam tepkin ne olurdu de aynısını yaparsan suçlu konuma dusebilirsinAynen haklısınız bende aynısını ona yapacağım. Benim yerime koysun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?