iyi geceler mesajını abartıyor muyum

Uyuyakalmak kötü oluyor konuşmada ama karşı taraf bunu önemsese söylerdi demek ki onun için problem değil. Kavga edilecek bir konu değil ama ben de kırılırdım. Oyun oynayabiliyorsa bir iyi geceler de yazabilirdi bence.

Onun için problem olmadığını ifade etti zaten. Uyku düzenimin daha önemli olduğunu belirtti . Bende sizinki gibi düşünüyodum oyun oynuyosa bi zahmet yazsın ama tepkimi abartmışım

ben gayet normal buldum ailesinin yanında oyun oynayabiliyomuş mesajmı yazamamış,istese sadece on dksını ayırır ama o on dakikada öyle şeyler söylerki sizi gün boyu ilgisiz bıraktıgını hissetmessiniz bile..bende bu dertten muzdaribim ondan doluyum galiba

Bunları görünce üzülüyorum ya.
Ne kadar küçük şeyler bunlar

Hele bir ilişkide saygı, sevgi varsa böyle şeyleri dert eden kadınları gördükçe üzülüyorum.
Valla bak.

Kusura bakma ama ben okuyunca güldüm baya
Bırak derdin bu olsun takılman gereken bir durum değil ayrıca benim uyumam yaramış ona falan da çok komik bir düşünce tek hayatı da sen değilsin sonucta adam oyun da oynayacak ailesiyle de vakit geçirecek her gece de seni seviyorumlu iyi geceler mesajı çok duygudan uzak otomatiğe bağlanmış sıradan bir mesaj gibi geliyor bana.
Abartmışsın malesef.

Cok sacma bi nedenden dolayi triplere girmissin. Ben bazen benimkine naber kanka diyorum. Adam direkt ayrilsin ozaman benden

Bence biraz abartmıssın sonucta o sana hey yazmıs sen cevap vermeyınce de uyuduğunu dusunmustur neden tekrar yazsın ki iyi geceler diye

benim sevgilim şehir dışında çalışıyor okullar tatil olduğu için geldi. bizdede iletişimde kopukluk oluyor önemsemiyorum. akrabaları geliyor arkadaşlarıyla görüşüyor. hakkı da. sadece benimle ilgilense hem o sıkılırdı hem de ben.

Tepkin biraz fazla olmuş ama olan oldu artık bir daha böyle yapma çünkü gerçekten o zaman sıkarsın sevgilini...

O da aynı şekilde arkadaş akraba ziyaretlerinden dolayı gün içinde mesajlaşamıyoruz.gece müsait oluyo

Bence biraz abartmıssın sonucta o sana hey yazmıs sen cevap vermeyınce de uyuduğunu dusunmustur neden tekrar yazsın ki iyi geceler diye

Di mi bende şu an öyle düşünüyorum sonucta iyi geceler mesajı yazıp yazmamasu beni sevdiğini gösteren şey değil. Ama bunu geç anladım. İki gündür adam akıllı konuşamadığımız için üzülmüştüm ve çok özlemiştim. Birden patlayıverdim

Yok canım anlıyorum senı ben de takılırım oyle seylere ama ıste ınsan bazen kendını kontrol edebılmelı sonra karsı taraf soğuyor sacma gelıyor onlara cunku. Bır kere kaybetme korkusunu yasayınca ınsan sonra gunde bır kere nasılsın mesajına bıle hasret kalıyor senın patlaman da normal en azından sonrasında farkına varmıssın

Kesinlikle gün içinde 5 dakikadan fazla konuşamıyorduk . Bi sinirle yazıverdim şimdi okuyorum da gülüyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…