- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Uyuyakalmak kötü oluyor konuşmada ama karşı taraf bunu önemsese söylerdi demek ki onun için problem değil. Kavga edilecek bir konu değil ama ben de kırılırdım. Oyun oynayabiliyorsa bir iyi geceler de yazabilirdi bence.
ilişkimizde empati yaparak ilerleyelim..Bence de . Ona karşı çok mahcup oldum ve gerekli açıklamayı yaparak Özür diledim. Aniden parlayıverdim
ne zmanadır cıkıosunuz daha bası galiba:) guzeldır bu zmanlar
Tepkin biraz fazla olmuş ama olan oldu artık bir daha böyle yapma çünkü gerçekten o zaman sıkarsın sevgilini...
benim sevgilim şehir dışında çalışıyor okullar tatil olduğu için geldi. bizdede iletişimde kopukluk oluyor önemsemiyorum. akrabaları geliyor arkadaşlarıyla görüşüyor. hakkı da. sadece benimle ilgilense hem o sıkılırdı hem de ben.
Bence biraz abartmıssınsonucta o sana hey yazmıs sen cevap vermeyınce de uyuduğunu dusunmustur neden tekrar yazsın ki iyi geceler diye
Yok canım anlıyorum senı ben de takılırım oyle seylere ama ıste ınsan bazen kendını kontrol edebılmelı sonra karsı taraf soğuyor sacma gelıyor onlara cunku. Bır kere kaybetme korkusunu yasayınca ınsan sonra gunde bır kere nasılsın mesajına bıle hasret kalıyor senın patlaman da normal en azından sonrasında farkına varmıssınDi mi bende şu an öyle düşünüyorum sonucta iyi geceler mesajı yazıp yazmamasu beni sevdiğini gösteren şey değil. Ama bunu geç anladım. İki gündür adam akıllı konuşamadığımız için üzülmüştüm ve çok özlemiştim. Birden patlayıverdim
Yok canım anlıyorum senı ben de takılırım oyle seylere ama ıste ınsan bazen kendını kontrol edebılmelı sonra karsı taraf soğuyor sacma gelıyor onlara cunku. Bır kere kaybetme korkusunu yasayınca ınsan sonra gunde bır kere nasılsın mesajına bıle hasret kalıyor senın patlaman da normal en azından sonrasında farkına varmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?