İyi görünen eltiden sıkıldım

eşim bence farkında ama bişey demiyo gibime geliyo sanki biraz oda rahatsız ama ben açıp konuyu tatsızlık çıksın istemem

Onuda denedim hatta onun yanında eşime kızdım hiç haber vermiyo eve biri gelicek diye falan kızım sana söylüyorum gelinim sen anla muhabeettine bağladım o gün bozuldu ama tekrarlıyor aynı şeyler

Kesinlikle artık can yakmayım diye ılımlı davranmayın cevabınızı verin ve misafiriniz varken çat kapı gelmesi de hiç hoş değil özeliniz size kalmalı böyle devam ederse çok işinşz var.. Bir de kimse misafir olduğu halde çat kapı geldiği eve biraz tepki aldı diye gücenip kırılmasın bi zahmet. Eltinizin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum

Bilmiyorum ne düşüncemi napsam bilmiyorum

Ayni benim ortanca elti bu... İlk evlendiğim zaman gelip eşimi ondan daha iyi kimsenin taniyamayacagini söylemişti.. Daha ne absürtlukler...... suan küsüz.

Yavaştan mesafe koy mesela misafirin geldiğinde çağırmamak doğru hareket o her çağırdığında gitme mesela (yani ayarlamasını sen yapıcan 3 çağırıyosa başlarda ikisine git birine gitme sonradan daha da arttır )eşinle ilgili mevzularda daha iyi tanıyor olabilir ama sende yooo böylede seviyo yapmıştım daha önce filan de iyi biri olduğunu düşünüyosan kendi özgürlüğünü kazanıcak kadar mesafe koysan yeter bence abartmayada gerek yok diğer türlüsüde çok zor inan iyi biriyse iletişimi tamamen kopartma derim ben

Çok doğru söylüyosun denicem inşallah düzelicek bazı şeyler

sen kaşınıyorsun bacım kadın iyi işte sen anlaş ne var
ama illa kötü olacağız illa sıkıntı çıkaracağız

Elti nerden göruyo misafir geldiğini?
Sanki biraz sinsirella geldi bana
Dertlesme derim fazla.
Gecen bi konu vardı,eltisini hediyelere boğan ama alttan alttan lafnı yapan:)
Ona benzettim konuyu:)

Evinize misafir geldiğini nerden biliyor da çat kapı gelebiliyor?

Elti nerden göruyo misafir geldiğini?
Sanki biraz sinsirella geldi bana
Dertlesme derim fazla.
Gecen bi konu vardı,eltisini hediyelere boğan ama alttan alttan lafnı yapan:)
Ona benzettim konuyu:)
Akşam müsaitmisinz diye soruyo arkadaşlarımız gelicek değiliz diyorum biyere çıkamayız diyorum bi bakmışım o gelmiş

En basindan mesafe koycaktiniz. Su saatten sonra birine bisey demek sizi kotu yapar malesef. Ama onunu almazsaniz da sonu gelmez. Ya acik acik konus ya da hissettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…