İyi görünen eltiden sıkıldım

O zaman bizden ne istiyorsunuz eltiyi kırmak istemiyorsunuz tatsızlık çıkmasın istiyorsunuz
Yani diyor ki bizde durumlar böyle,bir fesatlık aramalımıyım,karşıdan nasıl görünüyor
Kim olursa olsun,kendi ailen bile olsa eşinle ilgili durumları paylaşma konu sahibi...
Bak kız iyiymiş am burun buruna olunca sıkıldın ki normal,mesafeyi çok kapama diyeceğim ama o zaten yok.

Aynen çok yakınlık tez ayrılık getirir diye boşa demiyolarmış

Benden sonra daha fazla sosyalleşti sanırım ben hem çalışıyorum hemde heryere yetişen biriyim evde oturmak pek bana göre değil her ne kadar yoğun çalışsamda gezmeye vakit ayırabiliyoruum

Yapmaya başladım ama yanlış bişey yapmaktan çekiniyorum o yüzden akıl almak istedim danışmak istediim

Benden sonra daha fazla sosyalleşti sanırım ben hem çalışıyorum hemde heryere yetişen biriyim evde oturmak pek bana göre değil her ne kadar yoğun çalışsamda gezmeye vakit ayırabiliyoruum

yani çalıştığınız halde nasıl bu kadar muhatap olabiliyorsunuz anlayamadım cidden.

İki taraf iyi de olsa herkesin bir özel alanı vardır,bünye o alanda kimseyi kabul etmez ve bir süre sonra alarm sirenler çalar.
Bizdede aynı şekilde oldu . Yazmıştım ve yine tekrarlıyorum benm onunla bi derdim yok seviyorum onu sadece kırmadan
yani çalıştığınız halde nasıl bu kadar muhatap olabiliyorsunuz anlayamadım cidden.
Hemde çook yoğun çalışıyorum ama hiçbişeydende eksik kalmıyorum aileden olsun gezmeden olsun

Bende aynı fikirden yanayım düşman olmamak için fikirlerinizi dinliyorum

Kontrolü kadına siz vermişsiniz. İstedikleriniz olurken sesiniz çıkmamış şimdi batmaya başlamış. Ayrıca konu başlığınıza bakın 'iyi görünen'. İyi demek mi oluyor bu :)

Kırmadan bu işin içinden çıkabileceğinizi sanmıyorum ama bol şans

Asla o konuda haklarını yiyemem . Benim derdim bu değil kiii
Ben kesin öyledir böyledir demedim ihtimallerden birkaçını söyledim sadece.

Siz o kadar iyi niyetli görseniz eltinizi konu başlığı ‘iyi görünen eltiden sıkıldım’ olmazdı. Kırmadan dökmeden bunu düzeltmeniz çok zor, baştan fazla yakın olup mesafenizi koruyamamışsınız. Şimdi mesafe koysanız ne yapsanız evlendi değişti diyecekler. Hani mükemmel süper diyorsunuz ya biraz kendinizi çekip sınırını anlaması için çabaladığınızda gerçek yüzünü görürsünüz eltinizin. Burada o kadar tecrübeli insan yanılıyor olamaz bence, iyiyken herkes iyidir. Siz biraz özel hayatımız olsun dediğinizde bakın bakalım eltinizle paylaştıklarınız ona koz olarak geçiyor.

Valla fesatlık olduğu bal gibi ortada bence

Nerdenhaberi oluyo ki gelen misafirden

Her şeye fazla müdahil olmuş. Ayrıca evde esinizle yaşadığınız şeyleri anlatmanz hoş değil. Esinizle siz evlisiniz ve sınırlarınizi siz belirlemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…