İyi görünen ex kaynananın aslında kötü biri olduğunu öğrenmem

Birkadiningunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
554
529
18
32
Ayrılık sürecinde şunu anladım, kimseye güvenmemek gerekiyor.
Kaynanam ile hiçbir zaman içli dışlı olmadım. Ayda bir ya da iki ayda bir arardım. Sırlarımı,günlük olanları,konuşulanları falan kendisine anlatmazdım. Aramıza mesafe koymuştum.Enerji olarak uyuşmadık, kafa yapılarımız benzer bile değil. Zaten şehir olarak da uzak olduğumuz için yılda bir görüşme fırsatımız oluyordu. Gittiğimizde de pek iş yapmazdım yine elimden geleni yaparim ama başkasının mutfagına girip dolabını açmak pek hoşuma gitmiyor. Kaynanam da bir sey yapacak olduğum zaman elimden alırdı. Bu davranışının da kenara cekilmemde etkisi var. Bize geldiğinde dört dönerdim her istediğini yapardım. Bu kez de ben ona iş yaptırmazdım. Arkamdan hiç kötü dediğini işitmedim hep iyi davrandı ya da davranmak zorunda kaldı bilmiyorum. Taaa ki ayrılık aşamasına gelinceye kadar. Meger kadın beni hiç sevmemiş en ufak saygısızlığım bile olmamasına rağmen arkamdan pişmanlık duyuyorum keske baska biri ile evlenseydi oglum demiş. Bana hizmet etmedi, bakmadı, işimi yapmadı demiş. (Gittigimizde kendisi yaptırmıyordu zaten. Belki de esim kiziyordu bilmiyorum.) Çok konuşuyor gibi seyler söylemiş. (Çok konusmuyorum konussam bile kime ne.) Bunu aramızin iyi olduğu bir akrabadan duydum. Ben kendini ezdiren biri degilim sessizim ama gerektiginde cevap veririm. Bunları bir kez olsun yüzüme söylemedi. Belki de arkamdan oğluna neler dedi bilmediğim neler var diyorum. Yani iyi kaynana yoktur iyi görünen kaynana vardır. Bir kez daha ayrılık kararının ne kadar isabetli olduğunu anladım

6 yıllık evliyim, kayınvalidem eminim benim içinde 'bana hizmet etmiyor, gelmiyor gitmiyor, temizliğimi yapmıyor keşke tanıdık kız alsaydık' dediğini duyar gibiyim umrumda mı hayır. Çünkü insanoğlu konuşur. Kayınvalidenin arkasından da konuşmayan kadın yoktur.
Bitmiş gitmiş zaten boşverin hiç umursamayın, bunun icin moral bozmaya bile değmez.

Bana hizmet etmedi, bakmadı, işimi yapmadı demiş.
Desin
Hatta bunun için üzülsün bile hatta abartıp hasta da olabilir.
Mecbur değilsiniz ki .
Burdaki asıl mesele sizin sanki mecburmussunuz gibi kabullenip böyle demesini dert etmeniz.

Bana tehlikeli biri gibi geliyor. Hizmetçi muamelesi yapamadığı için icinde kalmış gibi görünüyor. Moralimi bozmuyorum sadece çok şaşırdım

Desin
Hatta bunun için üzülsün bile hatta abartıp hasta da olabilir.
Mecbur değilsiniz ki .
Burdaki asıl mesele sizin sanki mecburmussunuz gibi kabullenip böyle demesini dert etmeniz.
Mecbur değilim tabi bunu kabullenmiyorum. Kabullensem önceden yapardım. Kendimi kandırılmış hissettim yuzume gülmüş arkamdan konuşmuş belli ki

Geçmişte ne kadar iyi olsanız da birbirinizi sevseniz de ayrılık sürecinde kötü olan oğlu değil tabi ki siz olacaktınız. O yüzden çok şaşırmayın.
Kayınvalide kaç yaşında ki hizmet bekliyor. Yaşlandıklarında yaparız elbet. Ama şu an ben de yılda 2 kere misafir gibi gidiyorum evine. Onda da iş yapmıyorum haliyle.

50 yaşinda daha genç yani. Dogru diyorsunuz tabi oglundan geçecek degil ki. Aldatan kocaların bile anneleri ortada oğluşum diye geziyor.

Öküz öldü ortaklık bozuldu olayı bu.Cok normal birsey yaptığı. Çünkü ayrılığın sebebi olarak çok değerli oğullarını hiçbir zaman soyleyemezler.Ben boşandığımda da aynı şeyler söylendi.Ki beni aldattığı için ayrıldık biz.Aldatma olayını tamamen eş geçip benzer bahaneler yakın akrabalara aktarıldı.

Cok normal. O kadar da kotu biri degilmis bence. Normalde tabiki söylemezdi, huzurunuz kaçmasın diye susmuş. Gitmis biriyle dertleşmis. Maşaallahh oda anında yetiştirmiş. Tabiki keske evlenmeseydi diyecek, sizin annenizde diycek. Kim evladı bosansin ister ki. Benim ki ooooo neler demiş guya iyiydik, guya eğitimliydi. Eğitimli öküz.

Bana da hep tatillere gitmek istiyor ve vücudu bozulmasın diye çocuk istemiyor demişlerdi

Türk filmlerinde şımarık hoppa kızlar olur ya hani “fatma, sen neden dans etmiyorsun yoksa dans etmeyi bilmiyor musun ahahahah” derler falan onlar gibiymişim meğer :)) tabi iki yıllık evliliğimizde hiç tatile gitmeyişimiz, bu iki yılı benim birleşelim (farklı şehirlerdeydik) diye iş aramakla geçirmem ve onun hiçbir şey yapmaması, beş kuruşsuz boşanmam falan ufak ayrıntılar.

Hahaha ne oldu bizdede yıllar geçti. Torununu ozluyor konuşmak istiyor, beni arayamıyor.
Yasasin kötülük, bir sekilde yaptığı kendine geri girdi

Hahaha ne oldu bizdede yıllar geçti. Torununu ozluyor konuşmak istiyor, beni arayamıyor.
Yasasin kötülük, bir sekilde yaptığı kendine geri girdi
Ne olursa olsun kimse yoğurdum ekşi demiyor işte, o yüzden şaşırmamak lazım. Sizin de bundan sonra hayatınız hep huzurlu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…