İyi görünen ex kaynananın aslında kötü biri olduğunu öğrenmem

İnsanın bilincinin tekamülü de zamanla oluyor abla, kimi 15inde kimi 20sinde öğrenmiş oluyor bu işleri. Ben daha geç öğrendim, hatta inşallah öğrenmişimdir mesela bu yazdıkların çok önemli detaylar ve şimdiki aklımla ne demek istediğini çok iyi anladım, bu tür ayrıntıları gördüğüm biriyle işi hiç uzatmıyorum örneğin. 10 sene önce bu ayrıntıların ne anlama geldiğini asla anlamazdım ama :))

Benim kayınvalidem daha 3-5 yıl öncesine kadar eş ,dost, akraba arasında keşke bizim köydeki falancayı alsaydım oğluma . Bu küçük gelin pek fettan , sakin sakin konuşuyor ama koca koca taşlar atıyor demiş Halbuki ben hiç öyle biri değilim , için dışım bir ama sinirlenmediğim için dert oluyor .
Geçmişte kalmış bir kişi senin için artık o kaynana. Kafana takma . İyi ki de yapmamışım , şimdi bir de emeklerime acırdım dersin .

Ah ah.. Aynı benim yaşadıklarım bende kısa süre önce nişan attım. Ben istanbul'da o ankara'da yaşıyordu uzak mesafe sizin gibi eli çok açıktı güya sessiz sakin saygılı beni koruyan biriydi yani ben kendi hayallerimdeki kişiyi ona entegre etmişim hayalimde fakat içime sinmeyen yinede birşeyler vardı diyodum iyi sizin anneci değilmiş benim üstüne birde anneciydi herşey Ankara'ya ablamla gidip eşya bakmamla ortaya çıktı annesi iki günde beni ilAllah ettirdi eski nişanlı kişisi hem anneci hem hijyenine önem vermeyen hemde sandığımdan daha cimri çıktı. Ailesi misafire göre değil kendilerine göre yemek saatini yiyorlardı bende dışarda yiyelim dedim diye evde yemek yokmu ya olay mı dönmedi Ankaraya birkez bile gitmiş insan değilim ablamla dışarı çıkıyoruz dedim siz bilmiyorsunuz bende geleyim demedi tamam dedi. Daha size anlat anlat bitmez ve 4 senede bu insanı nasıl tanıyamamışım dedim. Resmen büyük hayal kırıklığı..

Neden akrabaniza " ne olursa söyle bana" diye talimat veriyorsunuz ki?

Neden kötü şeyleri duymak, üzülmek istiyorsunuz?

Bosssverin, duymayin, görmeyin...
Kim ne diyorsa desin.

Yeni hayatiniza odaklanin.
keyfini cikarin.
Hayatınızı yasayin.

Pislikleri süpürüp hala cöpe bakmayın.

Mecbur değilim tabi bunu kabullenmiyorum. Kabullensem önceden yapardım. Kendimi kandırılmış hissettim yuzume gülmüş arkamdan konuşmuş belli ki

Arkanızdan konuşmayan biri olduğunu mu sanıyorsunuz? Anneniz bile kardeşinize arkanızdan konuşuyordur. Bunu kabullenmek lazım. Önemli olan yalan yanlış birşey söyleyip söylemediği.

Normal degil bence. Her kayinvalide ayrilinca eski geline kinlenmiyo. Arkadasim ayrildi eşinden.su an kvalidenin yazlığında beraber tatil yapiyorlar..
Bence bu istisna. Olmasi gereken. Fakat ben hic iyiydi diyen duymadım. Tebrikler arkadasinizin kayınvalidesiharika

Tam gelin kaynana iliskisi sizdeymis bence. Ayrilana kadar kimse kimseye gercek yuzunu gostermemis hep arkadan atmis. Ben hic sasirmadim. Ama yine de iyiyken bi tartisma yasamamissiniz bunu taktir ettim dogrusu.

Buna şasirmaniza sasirdim.
Kaynanamin arkamdan konustugu bazi şeyleri ben yillar sonra duydum mesela. Siz ayrilana kadar duymamissiniz iyi yine.

Beni sevmedigini zaten biliyordum en baştan ama kalkip simdi bir sey diyemiyor. Daha dogrusu ikimizde birbirmizi sevmiyoruz ama normal davraniyoruz işte gorustugumuz zamanlar. İçinden iyi şeyler dusunmuyordur kendi kardesleri ve gorumcemlerle arkamdan 836362727 tane dedikodu donuyordur.

Yapacak bir sey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…