• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi gun dostu kayınvalidem..

Hanimlar esim aramis kaynimi ucak biletini erteleyin benim calisma saatlerim degisiyo demis..
Hayir neden yalan soluyorki gelde sinirlenme..
ama sevgili kaynim ucak bileti bes gun sonra ayni fiyat olursa degstirim yoksa geliriz demis..

Hanimlar esim aramis kaynimi ucak biletini erteleyin benim calisma saatlerim degisiyo demis..
ama sevgili kaynim ucak bileti bes gun sonra ayni fiyat olursa degstirim yoksa geliriz demis..

ben de zannettim ki hemen gelecekler.5 güne kadar zaten biraz daha iyi olursun.üstelik çocuğun tatili için geliyorlardır.daha ertelerlerse okulun açılma vakti gelir.:34:

hem neden sinirlendiğini anlamadım.ara demişsin adam aramış,ne söylerse söylesin:50:

ben de zannettim ki hemen gelecekler.5 güne kadar zaten biraz daha iyi olursun.üstelik çocuğun tatili için geliyorlardır.daha ertelerlerse okulun açılma vakti gelir.:34:

hem neden sinirlendiğini anlamadım.ara demişsin adam aramış,ne söylerse söylesin:50:

karim hasta diyince hanim koylu diyecekler cunku.
Bunlar zaten carsamba gelecek bende iste haftaya gelsinler diyorum.
Benum hastaligim oyle birseyki kendini hemen yeniliyo.yani grip zatureye ceviriyo dinlenmezse

hayır kusura bakmayın da siz de sinirlenmek için yer arıyorsunuz.. o zaman gelselerdi "ben hastanedeyken evimde ne işleri var" diyecektiniz.. bırakın gelsinler egem ablanın da dediği gibi belli ki tatil için geliyorlar.. kaldı ki gripsiniz arkadaşım verem değil, alınmış bir bilet var ortada, eşiniz de sizin baskınıza dayanamayıp kendince kurtarmaya çalışmış, bilmem kaç milyonun salgın halinde yaşadığı birşey bahane olmazdı kanımca :ssz:

karim hasta diyince hanim koylu diyecekler cunku.
Bunlar zaten carsamba gelecek bende iste haftaya gelsinler diyorum.
Benum hastaligim oyle birseyki kendini hemen yeniliyo.yani grip zatureye ceviriyo dinlenmezse

hastalığın belli,gelseler de dinleneceksin çaresi yok:34:

hayır kusura bakmayın da siz de sinirlenmek için yer arıyorsunuz.. o zaman gelselerdi "ben hastanedeyken evimde ne işleri var" diyecektiniz.. bırakın gelsinler egem ablanın da dediği gibi belli ki tatil için geliyorlar.. kaldı ki gripsiniz arkadaşım verem değil, alınmış bir bilet var ortada, eşiniz de sizin baskınıza dayanamayıp kendince kurtarmaya çalışmış, bilmem kaç milyonun salgın halinde yaşadığı birşey bahane olmazdı kanımca :ssz:

Sadece grip onemli degil zature oluyorum dinlenmezsem..

canım yeni evlisin,haklısın siteminde ama öyle olmuyo işte ben iki düşük ve bir erken doğum yaşadım o zaman tayinci doğudaydık,ve 20 saatlik yolu sadece kendi annem babam geldi ,onlarda tlf dan çokk üzüldük dediler yani o kadar incelik bekleme boşver gelsin gitsinler ,sende hazır şeyler hazırla dinlen pastaneden al,pide yaptır üzme kendini o zaman bende eşimi yiyip bitirmiştim ama 12 yıllık evliyim anladım ki bazı şeylerde susacaksın yoksa olmuyor tatlım geçmiş olsun sana geçen yıl okul çok soğuktu bende zatüre oldum....

vallahi daha 4 ay olmuş evleneli ama saydırmadığınız kalmamış eşinizin ailesinin arkasından.. evinize gelecekler diye ettiğiniz laflara bakın. eşinizin ailesini kendi aileniz gibi görmeyecektiniz madem evinizde ağırlamak ağır gelecekti size niye böyle birşeye adım attınız ki? tabiki gelmek isteyecekler oğullarının evine.. sen de hasta olsan da dinlenirsin yani ev senin evin, heralde kalkıp seni köle gibi çalıştıracak halleri yoktur.. gelinisin sonuçta sana da kıyamaz kayınvaliden diye düşünüyorum.. ayrıca daha gelmelerine de zaman varmış. 3 gün sürekli yatsan, hiç yataktan çıkmasan zaten bu grip dediğin şey çoktan geçmiş olur. bir arkadaşın da dediği gibi bence sen sinirlenmeye yer arıyorsun. o zaman hastalığında gelmediler diye şimdi de hastayım gelmesinler diye kızıyorsun.. belki faydası olacak sana insanların bunu nerden bilebilirsin? belki hastalığın zamanında gösteremedikleri yardımı faydayı şimdi gösterecekler sana? artık bu eşlerinizin ailelerini öcü gibi görmekten vazgeçin arkadaşlar.. iyilikten kötülük doğmaz, bi güler yüz ne kapılar açar !

vallahi daha 4 ay olmuş evleneli ama saydırmadığınız kalmamış eşinizin ailesinin arkasından.. evinize gelecekler diye ettiğiniz laflara bakın. eşinizin ailesini kendi aileniz gibi görmeyecektiniz madem evinizde ağırlamak ağır gelecekti size niye böyle birşeye adım attınız ki? tabiki gelmek isteyecekler oğullarının evine.. sen de hasta olsan da dinlenirsin yani ev senin evin, heralde kalkıp seni köle gibi çalıştıracak halleri yoktur.. gelinisin sonuçta sana da kıyamaz kayınvaliden diye düşünüyorum.. ayrıca daha gelmelerine de zaman varmış. 3 gün sürekli yatsan, hiç yataktan çıkmasan zaten bu grip dediğin şey çoktan geçmiş olur. bir arkadaşın da dediği gibi bence sen sinirlenmeye yer arıyorsun. o zaman hastalığında gelmediler diye şimdi de hastayım gelmesinler diye kızıyorsun.. belki faydası olacak sana insanların bunu nerden bilebilirsin? belki hastalığın zamanında gösteremedikleri yardımı faydayı şimdi gösterecekler sana? artık bu eşlerinizin ailelerini öcü gibi görmekten vazgeçin arkadaşlar.. iyilikten kötülük doğmaz, bi güler yüz ne kapılar açar !

Agzina saglik canim aynen katiliyorum...

Sizde ailenizden birini cagirin anneniz veya vsrsa kiz kardesiniz gelsin. O ilgilenir misafirlerle sizde dinlenirsiniz. Ama siz hadtanede yatarken gelmediklerini de soyleyin. Cok ayip bir ay yatmissiniz ve hic gelmemisler.

Sizde ailenizden birini cagirin anneniz veya vsrsa kiz kardesiniz gelsin. O ilgilenir misafirlerle sizde dinlenirsiniz. Ama siz hadtanede yatarken gelmediklerini de soyleyin. Cok ayip bir ay yatmissiniz ve hic gelmemisler.

Haklisim diyolar baska birsey demiyolar bir suru bahane ardindan..
Aradi soyledi benimki Baska bi bahaneyle..

Hem size sormadan neden bilet aliyorlar ki hemen. Insan bi sorar musaitmisiniz diye. Allahim hepsi ayni emrivaki yapmaya bayiliyorlar.

Hem size sormadan neden bilet aliyorlar ki hemen. Insan bi sorar musaitmisiniz diye. Allahim hepsi ayni emrivaki yapmaya bayiliyorlar.

Bilet onceden alinca ucuz oluyo diye..İki yil nisanli kaldimdort ay evliyim ama kv sadece dort kez gordum nisanda dugunde bide ben gittim orda nisanli gormeye bile gelmedi..
herseyo bir kenara biraktim gecmia olsuna gelemezmiydi
ayrica arkadaslar yorum yapmis. esinizin ailesi öcumu diyemi onlar dogulu asla yadirgamam bem buyuksehirse buyudum onlar beni kabullenmedimi nedir ondanmi acaba allahtan esim var hastanede yanimdan ayrilmadi vs. ama o ayri o ayri cok kafam karisik zaten yeni evliyiz bircok sorun var simdi birde bu.
yarin haber vereceklermis bende yarin yazarim

Kendileri kasinmislar, gelip baksinlar madem...
Siz soylemissiniz, onlar dinlememis...
Sakin kendinizi hizmet edecegim diye paralamayin...
Ayip olmayacak kadar yapin, sonra da istirahat edin...
Bakalim ne kadar yardim edecekler...

canım merhaba bu diyeceğimi yanlış anlama ama diyelim ki senin annen gelmek istese eşin hasta olsa dese ki ara söyle sonra gelsinler sen ne derdin.sonra gelsin ailen lafı bir aileye nasıl söylenirki.bu lafı derken bence kendimizide düşünmeliyiz değil mi.beni yanlış anlamanı istemem.

uçakla gelecekler sanırım, e haklılar önceden alınca ucuz oluyor.. ayrıca bencede siz hastayken gelseler daha iyi deilmiydi, haz etmediğiniz insanlara hizmet az ederdiniz .... merak ettim eşiniz ne demiş yada nasıl söylemiş

Back
X