İyi gün dostu mu, kötü gün dostu mu?

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Evet arkadaşlar ,soru net ve açık
Sizin için önemli olan İyi gün dostu mu??
yoksa kötü gün dostu mu??

Son düzenleme:
iyi günümde yanimda olmayan mutluluguma ortak olmayan kötü günümdede olmasin yanimda
ben böylelerine süpheyle bakiyorum zaten
iyi günümde olmayip kötü günümde yanimdaysa üzüntümü görmekten zevk aliyordur gibi geliyor
iyi günümde yanimda olmuyosa beni mutlu görmekten rahatsiz oluyodur gibi gelyo
ayyyyyyy ne diyorum ben tekerleme gibi karman corman oldu ama anlatabilmisimdir umarim :))))

Songülcüm gene ben!!!
Tabii ki iyi gün dostu!!!!
Benimle ağlamak,ahlanmak,vahlanmak en kolayı!
Oysa sevincime ortak olmak,beni kıskanmadan havalara uçmak çok zor!
Hele şu son 2 senede dost dediklerimin mutluluklarıma nasıl da gölge düşürdüklerini gördüm!

valla bana göre dost demek iyi gününde de kötü gününde de yanında olandır...
Seninle ağlayıp seninle gülmesini bilen ve mutluluğun için çabalayandır.
Diğerleri sadece dostcuktur, yani dost ismini sadece üstte yazdığım niteliklere sahip olana yakıştırırım...

Sevincime,sevinciymiş gibi sevinen,
üzüntüme,üzüntüsüymiş gibi üzülendir aslında.
bunu da bulmak çok zor değil mi??

kötü gün dostuda önemli,çünkü zor günümde kaçanları gördüm
iyi gün dostuda önemli,bi şeyler başardığımda kıskananları da gördüm

iyi günde kötü günde ama
bir tanesini tercih etmek gerekiyorsa
tercih edemedim gerçekten
iyi günümde yanımda olmayan kıskancındandır
kötü günümde olmayanın dostluğu çok manasızdır gerçekten kafam karıştı

tabi kii iyi gün dostu.....ama böyle dostlar bulmak çok zor. şöyle ki bir örnek vereyim. beş parasız öğrenciyken çocukluk kankam vardı hep depresyon takılırdık hayat zordu falan filan, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, sonra ben ünv. kazandım o kazanamadı, ben güzel bir işe girdim o babasının yanında takıldı, sevdim sevildim aşık oldum, o hep yanlış kişilerle birlikte oldu, ben evlendim onun doğru giden bir ilişkisi bile olmadı. hep yanında oldum hep destek oldum şöyle yapsan daha iyi olur falan diye kendimce akıl vermeye çalıştım, evlendikten sonrada yalnız bırakmadım o isee, kıskançlık krizlerine girerek 25 yıllık dostluğumuzu bitirdi.

İnsanları iyi anlarınızda değil kötü zamanlarınızda tanırsınız. Beraber gülüp eğlenmek gezmek tozmak herkese kolaydır. Ama bakalım aynı insanlar sizin zor anlarınızda sizinle üzülebiliyor mu sizin kahrınızı çekebiliyor mu problemlerinize çözüm üretebiliyor mu herşeyden önemlisi size yanınızda olduğu hissini güvenini verebiliyor mu? Genelde iyi anlarınızda beraber olduğunuz can ciğer dediğiniz dostlarınız sizin kara günlerinizde bir anda yok olabiliyorlar... O zaman kime güvenicez? İyi günde yanımızda olup gülüp eğlenene mi, kötü gününüzde tutunacak dalınız olana mı?
Bu soruya benim cevabım elbetteki kara gün dostum gerçek dosttur. İyi günümde yüzüme bakıp kötü günümde sırtını çeviren gözüme görünmesin sakın...

Net bir ayırım yapamayacağım sanırım.

Gerçek dost daima yanımdadır, iyi gün-kötü gün hiç farketmez.

Hayatımda böyle kişi bir kez oldu, ama o şu an Çorum'da.
Canım dostum benim, kardeşim. Uzağız, çok özledim ama varlığını bilmek bile yetiyor bana.

şu an dostum olan kişiler iyi günde de kötü günde de yanımda olanlar o yüzden beş elin
parmağını geçmeyecek kadar azlar o yüzden kalan sağlar yanımda gerisi kimin umrunda diyorum.
dost kavramı zaten bu değilmi her şeyi paylaşabilmek arkadaşım çok ama dostum azdır bu yüzden

bence kötü gün dostu.iyi günümde herkes yanımda zaten ama kötü bir anımda beni dost dediklerim yalnız bırakıyorsa pekte söylenecek bişey yok.iyi gününde her zaman dost bulursun ama başın bir derde girince bir şeye ihtiyacın olunca etrafında kimse kalmaz.klasik türk fimlerindeki klasik küçük emrah sahneleri gözlerimde canlandı busoruyla

dostluklar artık çok zor. insanın en iyi dostu annesi ve minimum ailesi...

iyi gününde kıskananlar,kötü gününde de oh çeker havalar uçarlar.

en iyi dost mesafeyi koruyabilien. ne çok uzak ne de samimiyetin suyunu çıkarmadan arkanda değil YANINDA olabiliendir. yani iyi yada kötü günde değil her gününde bize varlığını hissettiren.

Yemişim dostu mostu postuuu
Benim dostum mostum yok,arkadaşlarım var muhabbetini sevdiklerim var ama kimsenin dostu değilim.
O kadar yoğun bir hayat yaşıyorumki Allahıma şükürler olsun kimsenin boş işleri,hayal dünyaları,psikolojik bozukluklarıyla uğraşacak durumda değilim..
O yüzden de dostsuz bir hayat:lepi:
Kocam,kızım,ailem..

Son düzenleme:
benim için gerçek dost,ben ağlarken gerçekten ağlayan,ben gülerkende gerçekten benimle gülendir.daima yanımda olandır

Son düzenleme:
ikisi de çok önemli. iyi günümde sevincime ortak olmayan yada mutluluğumu istemeyen birinin yanımda olmasını istemem. kötü günlerde de en azından halimi derdimi dinleyecek kadar olması önemli. aksi takdir de o insana dostum diyemem zatne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…