Şöyle bir derin derin düşününce çok doğru bu yazdıkların Talincim, benim 1 tane var sanırım.
evet doğru... yaşayarak tecrübe etmem gerekti oğlumun ilk dişini farkedince aradım aradım ama... iyi gün dostu değilmiş yani canım arkadaşım beni tekrar arama gereği bile duymuyor günlerdir...
Cok dogru iyi gun dostunu bulmakda zor iste ah bu kiskanclik cekememezlik yokmu..
talin'cim bu güzel paylaşımına çok teşekkürler
büyük hun imparatorunun bir sözüne rastladım; “en değerli çabalarınızın arkadaşlarınız tarafından lanetleneceğini bilin. siz mükemmel oldukça en çok acıyı çekecek onlardır.”
kötü gün dostların çok olur inşallah
sevgiler
talin canım paylaşımın için tşklera.s.
çok güzel yazıyı okurken daldım aklıma çok zor günlerimde
hayatımda olan dostlarım geldi gerçek dost bulmak zor gerçekten
elimizdekilerinde kıymetini bilmek lazım sevgiler canım Şeniz
benim iyi gün dostum da kötü gün dostum da yok! benim sınıflandırabileceğim bir dostum bile yok. ne acı!
ayy canım ya kıyamam ben sana:teselli:
en iyi dostun kendinsin.başkasına ne gerek var.boşveeeerrrrr:dilcikar:
sevgilera.s.
yazdıkalrın çok doğru Talin. Ben uzun zamandır iş arıyordum ve Allah izin verirse Ocak ayına işe başlayacağım. Bu güzel haberi dostum sandığım arkadaşıma söyledim ve o yüzündeki bulutu inan ki ben gördüm kızına dönüp sen niye başvurmadın diye çıkışması beni öldürdü. Ben benimle sevinecek mutlu olacak sanmışım ben üniversite mezunu olduğum halde zor buldum. Kızı ortaokul mezunu. Beni tebrik edeceği yerde günü kızına kızmakla geçirdi.
valla doğru ya.....................bende kötü gün dostu zor bulunur diye düşünürdüm ama haklısın iyi gün dostu daha zor bulunur.....
böyle diye diye bir başıma kaldım ya zaten :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?