Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende uyuyakalmışım izleyemedim haliyle. ama eski program olabilir daha önce kanal1 in sitesine bakmıştım, program yazmıyordu çünkü. maillere cevap geldi mi kızlar? ben bi ara programda yapılan bi yanlışlığı düzeltmek için mail atmıştım, canten hoca anında geri döndü (reklam arasında hemde) ve programda söylemişti, çok hoşuma gitmişti.:)
bende uyuyakalmışım izleyemedim haliyle. ama eski program olabilir daha önce kanal1 in sitesine bakmıştım, program yazmıyordu çünkü. maillere cevap geldi mi kızlar? ben bi ara programda yapılan bi yanlışlığı düzeltmek için mail atmıştım, canten hoca anında geri döndü (reklam arasında hemde) ve programda söylemişti, çok hoşuma gitmişti.:)
henuz bır cevap gelmedı canım..:sm_confused:
hem Canten Bey e hemde kanal yonetımıne maıl attım..kaydirigubbakcemile3
umarım eskı saatıne doner..
kanal 1 ın programın tanıtım sayfasında 15 ocak 07:30 yazıyor..
sanıırm suan yayınlananlar eskılerden..
ınsallah baska kanalla anlasır..:dilcikar:
eskı saatı cok ıyıydı..kötükedihüso
arkadaşlar program için yıl başına kadar anlaşmaları varmış, kanal devam edip etmemekte kararsızmış of yaa 40 yılda bi böyle programa rastlamıştım. çok üzüldüm..
arkadaşlar program için yıl başına kadar anlaşmaları varmış, kanal devam edip etmemekte kararsızmış of yaa 40 yılda bi böyle programa rastlamıştım. çok üzüldüm..