iyi günde kötü günde

bencede eski çekim canım.çünkü canlı yazmıyor.kanal1de mail attım.
kaliteli bir programdı yazık oldu.....

aynı seyı bende dusunuyordum tam kı senın yazını gordum..:delphin:
dur bende atıyım..:lepi:

bende uyuyakalmışım izleyemedim haliyle. ama eski program olabilir daha önce kanal1 in sitesine bakmıştım, program yazmıyordu çünkü. maillere cevap geldi mi kızlar? ben bi ara programda yapılan bi yanlışlığı düzeltmek için mail atmıştım, canten hoca anında geri döndü (reklam arasında hemde) ve programda söylemişti, çok hoşuma gitmişti.:)

bende uyuyakalmışım izleyemedim haliyle. ama eski program olabilir daha önce kanal1 in sitesine bakmıştım, program yazmıyordu çünkü. maillere cevap geldi mi kızlar? ben bi ara programda yapılan bi yanlışlığı düzeltmek için mail atmıştım, canten hoca anında geri döndü (reklam arasında hemde) ve programda söylemişti, çok hoşuma gitmişti.:)

henuz bır cevap gelmedı canım..:sm_confused:
hem Canten Bey e hemde kanal yonetımıne maıl attım..kaydirigubbakcemile3
umarım eskı saatıne doner..
kanal 1 ın programın tanıtım sayfasında 15 ocak 07:30 yazıyor..
sanıırm suan yayınlananlar eskılerden..
ınsallah baska kanalla anlasır..:dilcikar:
eskı saatı cok ıyıydı..kötükedihüso

15 ocak mı, 2 hafta eski yayınları mı verceklermiş yani. başka kanala geçmeleri an meselesi zaten. baya bi mail ve tlf geliyor izlenen bi program.

arkadaşlar program için yıl başına kadar anlaşmaları varmış, kanal devam edip etmemekte kararsızmış of yaa 40 yılda bi böyle programa rastlamıştım. çok üzüldüm..

arkadaşlar program için yıl başına kadar anlaşmaları varmış, kanal devam edip etmemekte kararsızmış of yaa 40 yılda bi böyle programa rastlamıştım. çok üzüldüm..

:1shok:hadı yaa...
baska kanala transfer olsunlar:dilcikar:

ben 21 haziran tarihli proğramını kaçırdım. önemli bir konuğu ve konusu vardı. tekrarı aynı gece verilir mi? bakayım vardır umarım...

Back
X