- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Amin canım. Anneannene de Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.İnsallah nakil olur.Benim de anneannemAllah sabır versin basınız sağolsun
Allah rahmet eylesin. İlgisizlikten miBir canın kıymeti bu kadar mı ya inanamıyorum Onun ihtiyacı olan şey iyi vakit geçirmek ve sevgi. En güzeli böyle...
İnşallah canım. Benim anneannem de kaçarak evlendiği için hep dışlandı ve çok zor bir hayatı vardı hep. sonra da eşi (annemin babası) vefat edince kuma gitmiş birine yoksa köy yerinde sahipsiz kalacaktı. Anca öyle kurtuldum dedi. köy yerinde dul kalmak ne demek bilir misiniz derdi hep...evet ilgisizlikten aile büyükleri sahip çıkmadı, geçmişte kaçarak evlenmiş diye herkes yok saydı yıllarca sigara içmekten kanser olmuş ben küçüktüm çok bilmiyorum ama çok zor bir hayatı vardı.
Onu anımsadım umarım arkadaşınız kurtulur çocukları için yaşamalı.
Aynen bu dünya cidden çok kötü ve pis...inşallah canım annesiz kalmasınlar.Sizden ayriliyorlar diye dusunmyin iyi olduklari icin bu pis dunyadan ayrılip kurtuluyorlar oyle düşünün..yine de cocuklari annesz kalmz insallahh..cunku asil onlar icin cehennem o zamn baslyck
İnşallah canım. Benim anneannem de kaçarak evlendiği için hep dışlandı ve çok zor bir hayatı vardı hep. sonra da eşi (annemin babası) vefat edince kuma gitmiş birine yoksa köy yerinde sahipsiz kalacaktı. Anca öyle kurtuldum dedi. köy yerinde dul kalmak ne demek bilir misiniz derdi hep...
Son yıllarında bu adamı çekmese keşkeEşi ile arası çok çok kötü. Bence de söylemeliydi.
Böyle ciddi bir durumu eşine söylemesi lazimArkadaşlar merhaba,
aklima takilan bir şey var ve yazmak istedim. Benim bir arkadaşım var ve ağır hastalık geçirdi. Kendisi samimi arkadaşım. Boş günlerimiz hep birlikte geçer iyi günde kötü günde. Doktoru ona maalesef maksimum 5 yıllık bir ömür biçti ve bunu sadece ben biliyorum. Eşi ve kızları bunu bilmiyorlar. Karaciğer yetmezliği. hatta yoğun bakımda bile kaldı ama şuan daha iyi artık çalışabilir durumda fakat hemen yoruluyor. Eşi maalesef ev işleri yapamadığından dolayı çok şikayet edip sıkıntı çıkarıyormuş. Bugün beni kahvaltıya davet etti ve ben de kıramadım gittim. Maalesef evinin hali iyi değildi düzensizdi ve mutfakta kurtlanan yiyecekler vardı. Kız var mısın şurayı bir düzene sokalım senin kızlar da bana yardım etsin dedim. Benim mutfağı zaten beğenirdi iç düzenini vs gittik bendeki saklama kaplarından aldık. Mutfağı düzene soktuk. Eşi de takıldı bana şaka vs yaptı. Bana giderken arkadaşım dedi ki “sen ne güzel bir arkadaşsın. Başkası görüp de söylemiyor şöyle böyle diye sen hemen söyleyip yardım ettin bana” diye. Duygulandım. İnşallah düzelirsin de gerek kalmaz bunlara diye düşündüm ama söylemedim sürekli hastalıktan bahsetmemek için. Severek yaptım sadece dedim. Ne yapıp edip akşama kadar bitirdik süresi geçip kötü halde olanları çöpe attık ve güzel bir düzeni oldu. Neden iyi insanlar yanımızdan çabuk ayrılmak zorunda? Biraz duygulandım yazmak istedim.
Özürdilerim yanlış konuya yanlış yorum olmuş..Kardeşler arasında kavga da olur gürültüde.. Niçin gidip eşinize kardeşinizi şikayet ettiniz ki.. Sonuçta anası deği babası değil eniştesi sadece.. Eşiniz objektif bakmiş ve gerçekleri dile getirmiş.. Kimseye kızmaya hakkınız yok..
Çok üzüldüm yaa Allah yardımcısı olsun inşAllah bi umut doğar.. Rabbim büyük gün doğmadan neler doğar.. sizdende Allah razı olsun ne güzel bi arkadaşsınız MaşAllahArkadaşlar merhaba,
aklima takilan bir şey var ve yazmak istedim. Benim bir arkadaşım var ve ağır hastalık geçirdi. Kendisi samimi arkadaşım. Boş günlerimiz hep birlikte geçer iyi günde kötü günde. Doktoru ona maalesef maksimum 5 yıllık bir ömür biçti ve bunu sadece ben biliyorum. Eşi ve kızları bunu bilmiyorlar. Karaciğer yetmezliği. hatta yoğun bakımda bile kaldı ama şuan daha iyi artık çalışabilir durumda fakat hemen yoruluyor. Eşi maalesef ev işleri yapamadığından dolayı çok şikayet edip sıkıntı çıkarıyormuş. Bugün beni kahvaltıya davet etti ve ben de kıramadım gittim. Maalesef evinin hali iyi değildi düzensizdi ve mutfakta kurtlanan yiyecekler vardı. Kız var mısın şurayı bir düzene sokalım senin kızlar da bana yardım etsin dedim. Benim mutfağı zaten beğenirdi iç düzenini vs gittik bendeki saklama kaplarından aldık. Mutfağı düzene soktuk. Eşi de takıldı bana şaka vs yaptı. Bana giderken arkadaşım dedi ki “sen ne güzel bir arkadaşsın. Başkası görüp de söylemiyor şöyle böyle diye sen hemen söyleyip yardım ettin bana” diye. Duygulandım. İnşallah düzelirsin de gerek kalmaz bunlara diye düşündüm ama söylemedim sürekli hastalıktan bahsetmemek için. Severek yaptım sadece dedim. Ne yapıp edip akşama kadar bitirdik süresi geçip kötü halde olanları çöpe attık ve güzel bir düzeni oldu. Neden iyi insanlar yanımızdan çabuk ayrılmak zorunda? Biraz duygulandım yazmak istedim.
Önemli değil, bana da bikere öyle olmuştuÖzürdilerim yanlış konuya yanlış yorum olmuş..
Amin...inşallah. Ben de aynısını dedim. Onu çekmek zorunda mısın dedim...aslında hiçte muhtaç değil ama yine de aile ortamı bozulmasın istiyor. Arkadaşınız şanslıymış. Aynı durum bir köylümüzde olmuştu maalesef kalbi dayanmadı kızcağızın doğuma. Evet doktorlar illa ki de haklı çıkacak diye bir şey yok. Yanılabiliyorlar.Son yıllarında bu adamı çekmese keşke
Ama işte hayat,boşanma sürecinin uzunluğu,ekonomik sebepler,bakım ihtiyacı vs vs gibi sebepler belki kendisini adama muhtaç tutuyordur, bilemiyorum.
Ne denir ki, Allah'tan ümit kesilmez
Kalp hastası bir aile dostumuz var. üç gün iyi,bir gun kötüydü hastalığı. 32 yaşında evlendi. Doktorlar 'sakin hamile kalma,kalbin dayanmaz' dedi. Doktorları dinlemeyip iki çocuk yaptı (tasvip etmiyorum-olayi anlatıyorum) . Ve şu an hastalığı gerilemis durumda...
Yani doktor demiş de,Allah'ın emri değil ya. Hayatta her şey olur. Ne sağlıklı insanlar bir anda öte tarafa gidebilir,ne hasta insanlar herkesi gomebilir...
Allah şifa versin
Amin canım inşallahÇok üzüldüm yaa Allah yardımcısı olsun inşAllah bi umut doğar.. Rabbim büyük gün doğmadan neler doğar.. sizdende Allah razı olsun ne güzel bi arkadaşsınız MaşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?