İyi insanlar neden bu dünyada hemen yanımızdan ayrılmak zorunda :(

Allah rahmet eylesin. İlgisizlikten mi Bir canın kıymeti bu kadar mı ya inanamıyorum Onun ihtiyacı olan şey iyi vakit geçirmek ve sevgi. En güzeli böyle...

evet ilgisizlikten aile büyükleri sahip çıkmadı, geçmişte kaçarak evlenmiş diye herkes yok saydı yıllarca sigara içmekten kanser olmuş ben küçüktüm çok bilmiyorum ama çok zor bir hayatı vardı.
Onu anımsadım umarım arkadaşınız kurtulur çocukları için yaşamalı.

Sizden ayriliyorlar diye dusunmyin iyi olduklari icin bu pis dunyadan ayrılip kurtuluyorlar oyle düşünün..yine de cocuklari annesz kalmz insallahh..cunku asil onlar icin cehennem o zamn baslyck

İnşallah canım. Benim anneannem de kaçarak evlendiği için hep dışlandı ve çok zor bir hayatı vardı hep. sonra da eşi (annemin babası) vefat edince kuma gitmiş birine yoksa köy yerinde sahipsiz kalacaktı. Anca öyle kurtuldum dedi. köy yerinde dul kalmak ne demek bilir misiniz derdi hep...

Sizden ayriliyorlar diye dusunmyin iyi olduklari icin bu pis dunyadan ayrılip kurtuluyorlar oyle düşünün..yine de cocuklari annesz kalmz insallahh..cunku asil onlar icin cehennem o zamn baslyck
Aynen bu dünya cidden çok kötü ve pis...inşallah canım annesiz kalmasınlar.

evet bazen eski aşklar diyoruz ama burada, neler yaşamış eskiler hayat ne kadar zormuş.
Allah herkesin yardımcısı olsun.

Allah şifa versin belki iyi olur. Rabbim çoçuklarına bağışlasın. Üzüldüm gerçekten eşine bırakıp gider diyemi söylemiyo acaba çünkü öyle merhametsiz insanlar var .

Eşi ile arası çok çok kötü. Bence de söylemeliydi.
Son yıllarında bu adamı çekmese keşke
Ama işte hayat,boşanma sürecinin uzunluğu,ekonomik sebepler,bakım ihtiyacı vs vs gibi sebepler belki kendisini adama muhtaç tutuyordur, bilemiyorum.
Ne denir ki, Allah'tan ümit kesilmez
Kalp hastası bir aile dostumuz var. üç gün iyi,bir gun kötüydü hastalığı. 32 yaşında evlendi. Doktorlar 'sakin hamile kalma,kalbin dayanmaz' dedi. Doktorları dinlemeyip iki çocuk yaptı (tasvip etmiyorum-olayi anlatıyorum) . Ve şu an hastalığı gerilemis durumda...
Yani doktor demiş de,Allah'ın emri değil ya. Hayatta her şey olur. Ne sağlıklı insanlar bir anda öte tarafa gidebilir,ne hasta insanlar herkesi gomebilir...
Allah şifa versin

Karaciğer nakli olmadan iyileşmesi zor demişsiniz.O zaman karaciğer nakli olsun?! Yahu karaciğer kendisini yenileyen bir organ..Eşinden/anasından/babasından/kardeşinden artık kimden uyarsa küçük bir parça karaciğer nakletcekler ve o zamanla verende de alanda da büyüyecek. Tövbe tövbe tuhaf tuhaf açıklıyorum. Benzer şekilde karaciğer nakli ile iyileşen tanıyorum. Neymiş ölecekmiş de eşinden de çocuklarından da saklıyormuş.Yahu iyileşme olasılığı varken ölümü mü bekleyecekmiş gizli saklı.Aklım havsalam almadı. Siz de yazış şeklinizle şimdiden kadını gömmüşsünüz .Durun bismillah,önce o mu gider başkası mı bilinmez,hayat bu.(Her karaciğer sorunu olanınki böyle basit çözümlenir demek istemiyorum, Allah herkesin yardımcısı olsun.Sadece fazla yeşilçamvari geldi bana)

Bence kendi egonuzu tatmin etmek adına fake konu açmışsınız, inanmadım ben.

Haa konu gerçek diyorsanız da kadını şimdiden gömeceğinize destek olun,psikolojik yardım alsun ve nakil için yol gösterici olun.Hatta çevreniz genişse bir bağışçı bile bulabilirsiniz.

Kardeşler arasında kavga da olur gürültüde.. Niçin gidip eşinize kardeşinizi şikayet ettiniz ki.. Sonuçta anası deği babası değil eniştesi sadece.. Eşiniz objektif bakmiş ve gerçekleri dile getirmiş.. Kimseye kızmaya hakkınız yok..

Böyle ciddi bir durumu eşine söylemesi lazim

Çok üzüldüm yaa Allah yardımcısı olsun inşAllah bi umut doğar.. Rabbim büyük gün doğmadan neler doğar.. sizdende Allah razı olsun ne güzel bi arkadaşsınız MaşAllah

Konu fake diyen ve iftira atan şahsa da hihiçbir şey demiyorum artık.

Amin...inşallah. Ben de aynısını dedim. Onu çekmek zorunda mısın dedim...aslında hiçte muhtaç değil ama yine de aile ortamı bozulmasın istiyor. Arkadaşınız şanslıymış. Aynı durum bir köylümüzde olmuştu maalesef kalbi dayanmadı kızcağızın doğuma. Evet doktorlar illa ki de haklı çıkacak diye bir şey yok. Yanılabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…