İyi insanlar neden bu dünyada hemen yanımızdan ayrılmak zorunda :(

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
Arkadaşlar merhaba,

aklima takilan bir şey var ve yazmak istedim. Benim bir arkadaşım var ve ağır hastalık geçirdi. Kendisi samimi arkadaşım. Boş günlerimiz hep birlikte geçer iyi günde kötü günde. Doktoru ona maalesef maksimum 5 yıllık bir ömür biçti ve bunu sadece ben biliyorum. Eşi ve kızları bunu bilmiyorlar. Karaciğer yetmezliği. hatta yoğun bakımda bile kaldı ama şuan daha iyi artık çalışabilir durumda fakat hemen yoruluyor. Eşi maalesef ev işleri yapamadığından dolayı çok şikayet edip sıkıntı çıkarıyormuş. Bugün beni kahvaltıya davet etti ve ben de kıramadım gittim. Maalesef evinin hali iyi değildi düzensizdi ve mutfakta kurtlanan yiyecekler vardı. Kız var mısın şurayı bir düzene sokalım senin kızlar da bana yardım etsin dedim. Benim mutfağı zaten beğenirdi iç düzenini vs gittik bendeki saklama kaplarından aldık. Mutfağı düzene soktuk. Eşi de takıldı bana şaka vs yaptı. Bana giderken arkadaşım dedi ki “sen ne güzel bir arkadaşsın. Başkası görüp de söylemiyor şöyle böyle diye sen hemen söyleyip yardım ettin bana” diye. Duygulandım. İnşallah düzelirsin de gerek kalmaz bunlara diye düşündüm ama söylemedim sürekli hastalıktan bahsetmemek için. Severek yaptım sadece dedim. Ne yapıp edip akşama kadar bitirdik süresi geçip kötü halde olanları çöpe attık ve güzel bir düzeni oldu. Neden iyi insanlar yanımızdan çabuk ayrılmak zorunda? Biraz duygulandım yazmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

hiç mi tedavi şansı yok

Zaten duygusal anımdayım ben de duygulandım,evet gerçekten öyle oluyor.Ben de birini cok özlüyorum,bu dünyada olmayan birini.Öyle zamanlarda yaşamın çok anlamsız ve geçici olduğunu düşünüyorum.Mucize olur da yaşar inşallah.Annesiz kalmasın o minik melekler

anladım çok geçmiş olsun.
keşke ailesi yakınları destek olsa henüz yaşarken yoksa sonra herkes pişman olacaktır.
Siz de iyi bir arkadaşmışsınız, destek olmuşsunuz takdir ediyorum
Canım çok çok sağol...yapı olarak çok duygusalımdır. İnan daha ne başka yapabilirim diye düşünüyorum. Çünkü böyle iyi ve saf çıkarcı olmayan arkadaşlar zor bulunur. Ve onun ömrü yettikçe güzel zaman geçirmesini istiyorum. belli olmaz, bir anda rahatsızlanabilir her şey olabilir çünkü bazen gerçekten zor ayakta duruyor.

Eş dost anne falannnakil bakılsın düzenli bir kadın gelse ara ara toparlasa oda yeter Allah'tan umiit kesilmez herkese söylesin saklanacak bişey degil
aynen canım maalesef annesi babası yurtdışında yaşıyor yalnız. Kaynanası da zaten sıkıntı çıkarıp giden bir tipmiş yardım etmeyi bırak. Arada bir para işe kadın geliyormuş ama korona dolayısıyla o da evlere gitmiyormuş

Yurtdışında nakil daha kolay oluyor eğer ab vatandasiysa hemen nakil olur ailesine durumu açıklayıp gitmesi daha doğru olur şuan sagliktan ileris yok

siz de sağolun.
maalesef benim teyzem de bu şekildeydi onu hatırladım.
Arkadaşınız eşinden gizlemese daha iyi olur diye düşünüyorum.
Siz de sadece sevginizle yanında olsanız bile yeter.

Canım ben de duygusalımdır eve giderken ağlamamak için zor tuttum kendimi onun o halini görünce. İnşallah rabbim onun ömrüne ömür versin de çocuklarının mürğvvetini görsün. Bu dünyada olmayan birşni özlemeyi biliyorum (rahmetli ablam) çok acı bir duygu o

Tip çok ilerledi eski türk filmlerindeki senaryolar yok artık kızları için böyle hayat bitmiş gibi anlatırsa tabiki uzulurler önce onun güçlü olması lazim

İnsallah nakil olur.Benim de anneannem Allah sabır versin basınız sağolsun

Allah rahmet eylesin. İlgisizlikten mi Bir canın kıymeti bu kadar mı ya inanamıyorum Onun ihtiyacı olan şey iyi vakit geçirmek ve sevgi. En güzeli böyle...

Eşi neden bilmiyor ?
Tedavi olmalı
Morale ihtiyacı var
İyiler daha hassas oluyor o yüzden daha çabuk etkileniyor belki de ondan daha kısa yasıyorlar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…