iyi kayınvalide olmak

Vallahi gorunce yazilarinizi okuyunca bi de kendi yasadigim hayata bakinca ulan ne sansli gelinler varmis diyorum... Sizden istegim ricam oglunuzun artik farkli bi aile oldugu bilincinde olup on yargisizca gelininize davranmaniz yoksa ekstra efor sarfetmeniz gibi bi durum yok masallah "onun icin ne yapabilirim" diye arayisa girmis bir anlayisli modern seker gibi insansiniz...

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.2 hafta önce oğlum nişanlandı.gelin hanımla aramızda mesafe var gibi.yani şöyle ki,sanırım ikimizde ne yapacağımızı, nasıl davranacağımızı bilmiyoruz. aramız iyi olsun istiyor.mesela nişandan sonra 1 kez konuştuk.nişan sonrasında ben aradım.nasılsın,yorgunluğunu attın mı falan diye?kısa bir konuşma oldu.gayet ciddi bir konuşma oldu.daha sonrada birdaha konuşmadık.şimdi ben mi aramalıyım?arayıp sık boğaz yapmak istemiyorum ama ilgisiz de davranmak istiyorum.
kendi yaşadıklarınızdan da örnekler vererek,kayınvalidenizin neyi yapıp,neyi yapmamasını istiyorsunuz.kayınvalidesini sevenlerin kayınvalideleri neler yapıyorda,seviyorlar.?bana yardımcı olun.
Ay ne şekersiniz:anne:Bunu düşünmeniz buraya konu açmanız bile çok ince bir davranış..
Suan gelin kaynana önyargısı vardır iki taraflı.Ben ilk bastan çok samimiyet göstermeyin derim..Sahte olarak algılanabilir..Yapmanız gereken ara ara arayıp yardım edebileceğiniz bisi olup olmadığını sormak biseye ihtiyacı olursa bi telefon uzaklığında olduğunuzu belirtmek..
Iki tarafta iyi niyetli olursa bir sıcaklık oluşur zamanla inşallah..

Size ve insanlığınıza bayıldım cidden. (Eski konuyu böyle tatlı tatlı hortlatayım istedim :) )

Size ve insanlığınıza bayıldım cidden. (Eski konuyu böyle tatlı tatlı hortlatayım istedim :) )
konuyu hortlatmışsınız:KK54:
üstünden bayağı zaman geçti,eylül de evliliklerinin 1.yılını kutlayacaklar bile.
çok şükür aramızda bir sorun yok,herşey saygı, sevgi çerçevesinde ilerliyor.

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.2 hafta önce oğlum nişanlandı.gelin hanımla aramızda mesafe var gibi.yani şöyle ki,sanırım ikimizde ne yapacağımızı, nasıl davranacağımızı bilmiyoruz. aramız iyi olsun istiyor.mesela nişandan sonra 1 kez konuştuk.nişan sonrasında ben aradım.nasılsın,yorgunluğunu attın mı falan diye?kısa bir konuşma oldu.gayet ciddi bir konuşma oldu.daha sonrada birdaha konuşmadık.şimdi ben mi aramalıyım?arayıp sık boğaz yapmak istemiyorum ama ilgisiz de davranmak istiyorum.
kendi yaşadıklarınızdan da örnekler vererek,kayınvalidenizin neyi yapıp,neyi yapmamasını istiyorsunuz.kayınvalidesini sevenlerin kayınvalideleri neler yapıyorda,seviyorlar.?bana yardımcı olun.
benım kayınvalıdem bana hep kızım der. bu bana cok ıyı hıssettırıyor . sızde kızım dıye yanasabılırsınız. en azndan daha samımı

Bence cok ustune gitmeyin birakin o arasin beni kv cok sk arayinca darlaniyorum mesela

Allah bize de sizin gibi kayinvalide olmayi nasip etsin inşallah

Bence sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Siz zaten ideal kayinvalidesiniz. Aklı varsa o sizi kaybetmemek için elinden geleni yapar. Ellerinizden operim:KK200:

Ay ben size kurban olurum ya ne tatlısınız. Benim sevgilimin annesi de sizin gibi şu anda. Ama ilerisi ne gösterir bilmiyorum. Allah herkesin gönlüne göre gelin kaynana versin.

eminim artık ilişkiniz tamamen oturmuştur ve gelininiz sizi çok seviyordur.
ben de severim kayınvalidemi, özel bir şey yapmıyor sadece çok doğal davranıyor.
ah bir de yediklerime karışmasa... 34 yaşında kadınım, küçük çocukmuşum gibi yediğimi sayıyor, baygınlık geçireceğim bir gün :KK70:

Back
X