İyi ki evlenmişim diyenler

morica

Miniginin @ nnesi
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
453
497
53
neden? hadi evliliğinde çok mutlu olan arkadaşlar bize nedenlerini anlatsın

iyiki evlenmişşim diyorum daha yeniyim gerçi ama nedenini de söyliyim , daha yeni olmamıza rağmen daha cicim aylarında ve alışma evresinde olmamıza rağmen eşime bahsettiğim en küçük rahatsızlığımda kendini düzeltmesi, tartışma anında ben kaçıp olayı kapatmaya çalışırken onun hayır durumu konuşarak çözücez ve öyle kapatıcaz diyerek içimi rahatlatmasndan , sonra eşimin evde sürekli neşe kaynağı olmasından , yüzümdeki en küçük düşüklükte nedenini öğrenene kadar çıldırması öğrenince de moralimi düzeltmek için yapmadığı şebeklik kalmamasından sonracıma benim gibi gezmeyi çok sevmesi ve sık sık planlar yapmasından sonracuma tatlı dilli olması vs vs , ama işte en baştan dediğim gibi daha yeniyiz umarım hep böyle sürer...

ben iyiki evlenmişim diyorum,
sevgiliyken olduğundan daha fazla ilgili olduğu için,
hayatı paylaşacağım güvenilir bir omuz olduğu için,
hiç düşünmeden her konuda bana destek verdiği için,
liste böyle uzayıp gider....
Allah herkesin yuvasına huzur versin

an gelir iyiki ewlenmişim annem dahi benim kahrıma çekemezken bu adamdaki sabır da nedir derim an gelir neden ewlendim ki rahat mı battı derim özellikle de birlikte işten gelip de ne yemek var deyince e insafsız birlikte geldik bi dur da

iyiki evlenmişim çünkü,moralim bozuk olduğunda benim gülmem için yapmadığı şebeklik kalmamasından,bana değer verip önemsemesinden,birbirimize kızdığımızda hemen gelip gönlümü almasından....daha çok var ama aklıma gelmiyoooorrrr,onu çok ama çooookkk seviyorum o benim herşeyimm..

Ne kadar güzel umarım hep böyle devam eder hep mutlu mesut olursunuz darısı başımıza

ne kadar güzel bazıları da diyor ki sevgili ikenki gibi ilgili olmuyorlar demek ki herkeste öyle olmuyor
Amin Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın

Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ben hergün iyiki evlenmişim ve iyiki onu tanımışım diyorum ve allah herkese eşim gibi anlayışlı, çok seven, yardımcı, huzur veren bir eş nasip etsin. 3 yıllık evliyiz ama bir gün bile ben neden evlendim demedim.

hihi o da tuzu biberi demek ki :)
huzur olduktan sonra insan eşi için herşeyi yapar diye düşünüyorum :) e o da biraz insaflı olsun tabi

amin amin amin ben de böyle demek istiyorummm
Allah huzurunuzu daim etsin

iyiki evlenmişim çünkü dünyalar güzeli tatlı mı tatlı bir kızımız var
iyiki evlenmişim seviyorum seviliyorum
iyiki evlenmişim mükemmel bir eş
iyiki evlenmişim duygusal romantik bir eş
iyiki evlenmişim ilgili sevgi dolu bir baba
uzar gider
ama eksileride var kocacıgımın

yaaa işte böyle olmalı değil mi

ay bende iyiki evlenmişim alllaaaa kocam benim hayallerimin erkeğiydi gerçek oldu çok şanslıyım hep şükrediyorumm onu çok seviyorummm şimdide yenicik hamileyimmmm neşemize neşe mutluluğumuza mutluluk geleckkkkkk

kimse dört dörtlük değildir elbet ama saydığınız bu özellikler de herkeste yok
ne güzel bebişiniz de olmuş hemen onu da merak ediyorum 1 yıl 9 aylık evlisiniz galiba öyle görünüyor tikerınızda evliliğe alışma sürecinden sonra bi de bebeğe alışma zor oldu mu yoksa daha da mı renk kattı hayatınıza

tabiiii iyi ki evlenmişim
evlilik süremiz az olsa da 4 senelik beraberliğimizde her zorluğa benimle göğüs gerdiği için, hep elimden tuttuğu için:132:
benle niye evleniyosun dediğimde , seninle tek dünyada değil ahirette de birlikte olmak istiyorum dediği için(Allah nasip etsin inşallah)
beni en çekilmez halimle bile çektiği için, ağladığımda bana ağlama ben varım dediği içinnn

Son düzenleme:

aah ah biz de evlenip o günleri görürmüyüz kiii

ağaç yaşken eğilir denir ya biz erken evlendik ve aynı çatı altında birlikte eğildik.iyikide erken evlenmişim.annem görücek babam duyucak olmadı bende,flört dönemimizi evliyken geçirdik.

Eşim olmasa en yakın arkadaşımla
kahve içerken kimi çekiştiririm?
Kavga etmek de bir ihtiyaçtır. En yakınımda kim var bağırıp çağıracağım?eşim
oda benim sayemde;
Pembe dizileri izler oldu bende maç
Çamaşırı yıkanır, ütüleri yapılır, ev temizlenir...
''Gak'' deyince temiz don,
''Gurk'' deyince temiz çorap verilir daha ne olsun?

seviyorum senin adamım,aşkımın meyvesini unutmamak gerek dünyalar tatlısı kuzumuz var seni de seviyorum küçük adam

Son düzenleme:

Allahım tüm evlililkleri böyle yapsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…