- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
ağaç yaşken eğilir denir ya biz erken evlendik ve aynı çatı altında birlikte eğildik.iyikide erken evlenmişim.annem görücek babam duyucak olmadı bende,flört dönemimizi evliyken geçirdik.
Eşim olmasa en yakın arkadaşımla
kahve içerken kimi çekiştiririm?
Kavga etmek de bir ihtiyaçtır. En yakınımda kim var bağırıp çağıracağım?eşim
oda benim sayemde;
Pembe dizileri izler oldu bende maç
Çamaşırı yıkanır, ütüleri yapılır, ev temizlenir...
''Gak'' deyince temiz don,
''Gurk'' deyince temiz çorap verilir daha ne olsun?
seviyorum senin adamım
ağaç yaşken eğilir denir ya biz erken evlendik ve aynı çatı altında birlikte eğildik.
Eşim olmasa en yakın arkadaşımla
kahve içerken kimi çekiştiririm?
Kavga etmek de bir ihtiyaçtır. En yakınımda kim var bağırıp çağıracağım?eşim
oda benim sayemde;
Pembe dizileri izler oldu bende maç
Çamaşırı yıkanır, ütüleri yapılır, ev temizlenir...
''Gak'' deyince temiz don,
''Gurk'' deyince temiz çorap verilir daha ne olsun?
seviyorum senin adamım
yazdıkların eşittir evlilikbu da başka boyutu işte ama kocana don, çorap vermek bile güzel sevinceeee
tabi ev işleri bazen yorsa da
yazdıkların eşittir evlilikbu da başka boyutu işte ama kocana don, çorap vermek bile güzel sevinceeee
tabi ev işleri bazen yorsa da
neden? hadi evliliğinde çok mutlu olan arkadaşlar bize nedenlerini anlatsın
benim huzurum yerinde olduktan sonra evim dağınık olsun,yemeğim olmasın vs vs hiç önemi yok eşim bana huzur veriiyorsa ,evimde herşeyi severek yaparım.bana çok yardımcıdır evde sağ kolumdur (bi sinir ediyim tövbe yardım etmez).1 saman çöpü alsa bana o bile mutlu eder beni,
maşallah sizin epey olmuş
demek insan birlikte eğiliyor birlikte öğreniyor
en güzeli de insanın hayatına düzen gelmesi sanırım
demek pembe diziler ve maç la da bütünleşiliyor hayatının her yerinde ne güzll
bende eşimle iyi evlenmişim diyenlerdenim,12 senedir tanışıyoruz 7seneyi geçende bi evliliğimizz ve hala deli gibi aşığız Rabbim ayırmasın..evine çocuğuna eşine bağlı bir adama sahibim şükürlerrr olsuuunn... arada tuz biber katılsada onlarda mutluğumuzun nazar boncuğuuu maşallahhh bizeee..
evlilikte en önemli şey kişilerin birbirini idare etmesi her konuda,eşinin eksiklerini sen senin eksiklerini eşin tamamlamalı
Merhabalar herkese.Yeni üyeyim.İlk mesajımda eşim kızım ve mutlu yuvam için olsun diye yazmadan geçmiyim dedim.
İyi ki evlenişim evlenmeseydim meleğime nasıl kavuşabilirdim?Nasıl annelik duygusunu tadabilirdim?
İyi ki eşimle evlenmişim çünkü;eşim kadar güvenilir,anlayışlı ve sabırlı bir adamı belkide tanıyamazdım.
Ve İyi ki evlenmişim yoksa bu hayatta bu kadar mutlu olamazdım..
Çünkü ben aşk kadınıyım ve eşime deli gibi aşığım.
kimse dört dörtlük değildir elbet ama saydığınız bu özellikler de herkeste yok
ne güzel bebişiniz de olmuş hemen onu da merak ediyorum 1 yıl 9 aylık evlisiniz galiba öyle görünüyor tikerınızda evliliğe alışma sürecinden sonra bi de bebeğe alışma zor oldu mu yoksa daha da mı renk kattı hayatınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?