İyi ki evlenmişim diyenler

yazdıkların eşittir evlilik bu da başka boyutu işte ama kocana don, çorap vermek bile güzel sevinceeee
tabi ev işleri bazen yorsa da

maşallah sizin epey olmuş
demek insan birlikte eğiliyor birlikte öğreniyor
en güzeli de insanın hayatına düzen gelmesi sanırım
demek pembe diziler ve maç la da bütünleşiliyor hayatının her yerinde ne güzll

yazdıkların eşittir evlilik bu da başka boyutu işte ama kocana don, çorap vermek bile güzel sevinceeee
tabi ev işleri bazen yorsa da

benim huzurum yerinde olduktan sonra evim dağınık olsun,yemeğim olmasın vs vs hiç önemi yok eşim bana huzur veriiyorsa ,evimde herşeyi severek yaparım.bana çok yardımcıdır evde sağ kolumdur (bi sinir ediyim tövbe yardım etmez).1 saman çöpü alsa bana o bile mutlu eder beni,

Son düzenleme:
neden? hadi evliliğinde çok mutlu olan arkadaşlar bize nedenlerini anlatsın

Merhabalar herkese.Yeni üyeyim.İlk mesajımda eşim kızım ve mutlu yuvam için olsun diye yazmadan geçmiyim dedim.

İyi ki evlenişim evlenmeseydim meleğime nasıl kavuşabilirdim?Nasıl annelik duygusunu tadabilirdim?

İyi ki eşimle evlenmişim çünkü;eşim kadar güvenilir,anlayışlı ve sabırlı bir adamı belkide tanıyamazdım.

Ve İyi ki evlenmişim yoksa bu hayatta bu kadar mutlu olamazdım..

Çünkü ben aşk kadınıyım ve eşime deli gibi aşığım.

benimki de sağolsun hiç bişeyin yerini bilmez sakarlık desen cabası mahsus yapıyo iş yaptırmim diye aman yapmasın zaten evime mutfağıma zarar vermesin

katılıyorum valla huzur olduktan sonra evin dağınık olsun , paran olmasın, yemeğin olmasın hiç bişey ifade etmiyor

evlilikte en önemli şey kişilerin birbirini idare etmesi her konuda,eşinin eksiklerini sen senin eksiklerini eşin tamamlamalı

bende eşimle iyi evlenmişim diyenlerdenim,12 senedir tanışıyoruz 7seneyi geçende bi evliliğimizz ve hala deli gibi aşığız Rabbim ayırmasın..evine çocuğuna eşine bağlı bir adama sahibim şükürlerrr olsuuunn...arada tuz biber katılsada onlarda mutluğumuzun nazar boncuğuuu maşallahhh bizeee..

bende iyi ki evlenmişim diyenlerdenim
beni yanıltmayan sevgili iken davrandığından kat kat iyi davranan
ilk önce benim isteklerime önem veren,bizimde bir aile kurduğumuzun farkında olan eşim seni çooook seviyorum
Rabbim ömür boyu böyle sürer inşallah

uzun yıllar geçip de hala birbirine aşık olabilmek çok güzeldir sanırım Allah mutlululuğunuzu daim etsin

annelik çok güzel bi duygu olsa gerek
evet evli insanlar daha mutlu imiş araştırma sonuçlarında öyle çıkmış

evet hemen hamile kaldım
aslında ben düşünmüyordum ama eşimle aramızdaki yaş farkı fazla oldugundan kabul ettim
dahada renk kattı
Allah razı olsun eşim dogumdan sonra izin aldı 35 gün beraber baktık
gece gündüz demedi yardımcı oldu
halende bakar kızımıza akşamları işten gelir önce kızımı doyurur oynar sever boguşur
gece uyansa eşimde uyanır 5dakikada olsa oynar kızımla
bebek sorun olmadı bizde
tek sorun kayınvalideye düşkünlügü eşimin
o zamanlar sorunumuz kv halende kv

ben varım iyikide evlenmısım eşimle o benım gercekten şansım tabı bende onun:)
hiç keske evlenmeseydım demedim sayılır dedigim zamanlarda işten çok geç geldıgı ve cok çalıstıgı zamanlar oldu..

O ömür, o huzur, o neşem, nefesim..

Gerçekten çok mutluyum... Eşinizin sizi sinir eden cümlesi konusunu okudum az önce; düşündüm benim verecek cevabım yoktu onu seviyorum.. Çoraplarını atsabile ona kızamıyorum..

iyiki evlenmişim.
eşim bana Rabbimin en büyük hediyesi,
Rabbim yokluğunu hiç eksik etmesin.

iyiki evlenmişim
hayat arkadaşım can yoldaşım o benim
gözümün de gönlümünde nuru
bazen birşeylerin yokluğunu hissettiğimde boşluğa düştüğümde omzuna yaslandığım anda herşeyi bana unutturan adam
rabbimin yıllarca çektiğim sevgi yoksulluğu için bana bir hediyesi olarak düşündüğüm yegane insan iyiki evlenmişim iyiki karşıma çıkmış
ve rabbimin sevgisi kalbimde oldukça ayırmasın bizi sevgimiz dahada artsın
rabbim bir ömür aynı yastığa baş koymayı huzurla nasip etsin inşallah
herkese....

belkide hayatta yaptığım en güzel şey o imzayı atmak olduu :) darısı tüm evlenenip mutlu olmak isteyenlerin başına eşim benim başıma gelen en güzel şey :)

iyiki evlenmişim eşimi çok seviyorum mutluyuz kızımız oldu onuda çok seviyorum eşim benim herşeyim ne kardeş ne anne baba çok farklı bir duygu bnede onun için öyleymişim çok sevdik birbirimizi rabbime şükürler o layık gördü bu mutluluğu bize ne kadar şükretsek azdır..

Valla iyiki evlenmisim kocami cok seviyoruuuum ben 4 yil olacak hala birbirimize aşığız ..Allah onu basimdan eksik etmesiiiin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…