İyi ki evlenmişim diyenler

Bende iyiki evlenmiştim. Cnm kocamla evleneli neredeyse 5 yıl bitecek asık asık dolaşıyoruz.Her isten eve geldiğimizde sarılıp hasret gideriyoruz. Hala benden daha guzel bı kadının dünyada olmadıgını düşünüyorr Agzimdan birsey ciksa alakasiz bir zaman saat bile olsa bir dedigimi iki etmez . Daha ne olsunnn minik kızımızda yakında aramızda olunca askimiz mutlulugumuz dahada artacak insallahh

iyiki EVLENCEĞİM :))))))))))) çünküüü ߀nim aŞkımmm çok kahrımııı çekeerr hastayken annem kadar olmasada çok telaşlanır uğrasıır , istediğim bişey olunca kendini geçer bana alır beni düşünür hep (babam gibi ) yeri gelir kavga ederiz bağırıp çağırırız ( kardeşimle olduğu gibi ) ama yine gönlümü alan kendisi olur:) ona kıızıp ağlasam bilee yine onun omzunda ağlayabiliyorum:)))

ah ah kızlar hepiniz çok güzel yazmıssınıızzz böyle konular hep açılsa okusada rahatlasak :) 3 ay snra düğünüm var umarım bende bunları tekrar yazabilirim buraya hatta üzerine ekleyerek yazabilirim inşallahhh

İyi ki evlenmişim diyorum bende ve şükür ediyorum sürekli,
evlenmek çevremizde hep kötü örneklerle olduğu için korktum başlarda ama herkez aynı olamazmış bunu anladım
Birbirimizi sevdiğimiz için, hep benim fikirlerime öncelik verdiği için, merhametli, edepli, kibar ve eğlenmeyi seven bir insan olduğu için, ben eşimi tanımadan önce bu kadar renkli değildi valla hayatım

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım veeee bu ilk mesajım ...

Daha yeni evli olmamıza rağmen eşimden çok memnunum.Çok ince düşüncelidir ,mütevazidir, huzur verir........vs..

Tabi bu karşılıklı olan bir durum tek taraflı kim ne derse desin huzur bulmak çok zor o yüzden huzur isteyen huzur verecek,sevilmek isteyen ise sevmeyi bilecek herhalde bu evliliğin altın kurallarından sadece biri ...

Allah bütün bekarlara huzur dolu yuvalar versin.Şimdi tek eksiğimiz bir kaç çocuk :)

tek eksigimiz bir kaç çocuk:) allah bol bol versin ozaman :)

iyiki diyorum cünkü ; allahım bana ilk asık olduğum insanla ewlenmeyi nasip etti..beni sevdigini en son noktasına kadar hissediyorum ..karsılıklı sevgi olduğu sürece mutluluğumz daim olucak .. yani bi ömür boyu .. 2 kişi olduğumuz ewde yakında cekirdek aile olucaz ... dünyaya bidaha gelsem yine onu sever we onunla ewlenirdim ..we en güzelide yine benim cocuğumun babası olmasını isterdimm
umutsz günlerimde yanımda olduğu için we hep bana destek cıktıgı için ona cok tesekkür ederim .. o olmasa ben bu kadar mutlu,umutlu,huzurluolamazdım bu hayatta :)

tek eksigimiz bir kaç çocuk:) allah bol bol versin ozaman :)

amin aminnnn çok sağol ..Benim kayınvalidem her sene çifter çifter doğmuş :)

Bende en az 3 çocuk istiyorum ama daha tık yok bakalım Allah herşeyin en iyisini bilendir :)

iyiki evlenmişim eşimi çok seviyorum...evleneli 3 sene oluyor benm üzgün olduğum zamanlarda hep beni mutlu etmeye çalışıyor ağladığım zamanlarda dahi beni güldürmeyi başara biliyor
bu zamana kadar büyük bir kavgamız olmadı Allah ıma sonsuz şükürler olsunki benm karşıma böyle iyi bir eş çıkardı Rabbim herkezi böyle iyi insanlarla karşılaştırsın

yaa ne kadar güzel anlatmışsınız evli arkadaşlar...
Umarım bizim de evliliğimiz sizler kadar güzel olur da buraya çok güzel şeyler yazarız
çok az kaldı sevdiceğimle düğünümüze
bi de şunu merak ediyorum bu mutluluğunuzu nişanlılık döneminde de hissediyormuydunuz
yani nişanlılık taki gibi mi oluyor evlenince de yoksa birşeyler eskiyebiliyor mu

bence eksilmiyor dahada birbirinize bağlar ben çok şükür çok mutluyum çok seviyorm inş sende çok mutlu olursun cnm darısı tüm bekarların başına

İyi ki evlenmişim,
Çünkü; her gün bitiminde en son O'nu görüyorum, her güne O'nun öpücüğüyle başlıyorum.
Çünkü her gece O'nun kokusunda uykuya dalıyorum.
Çünkü O'na istediğim kadar şımarıklık yapıyorum, içimdeki çocuğu sonuna kadar ortaya çıkarabiliyorum.
Çünkü canımın sıkıldığını hissettiğinde "hadi çıkıp dolaşalım" diyerek benimle saatlerce yürüyebiliyor.
Çünkü ben ev temizlemeye başladığımda nadiren de olsa yardıma gönüllü olabiliyor
Çünkü o benim kocaman bi oğlum.
Çünkü şefkatini eksik etmiyor,
Çünkü sevgisini her fırsatta gösteriyor,
Çünkü o benim bitanem.
Çünkü,
Çünkü,
Çünkü...

Çünkü'ler bitmez, Allah herkese imrenilecek bir evlilik nasip etsin.

İyi ki evlenmişim.
Kimse benim kahrımı öfkemi inadımı huysuzluğumu çekmez onun dışında.
Her zaman anlayışlı her zaman iyimser hep sevecen hep aşık.
hep kendinen önce beni düşünür canım kocam.En ufak şeylerde bile.
Şuan bile , benim uykum yok diye tek başına gidip yatak odasında yatmadı. koltukta dizimin dibinde uyuyor.
İyi ki bulmuş beni meleğim.

İyiki evlenmisim esimi çok seviyom ama alilerinden nefret ediyorum çünkü beni esim onlara karsı hep savunur Allah ondan razı olsun

İyiki Evlenmişim,
Çünkü o benim ruh eşim,dert ortağım,sırdaşım herbir şeyim :) Evimin direği o benim. En çekilmez olduğum zamanlarda bile sabırla çeker tüm kâhrımı kocacım. Benden daha çok savunur beni :) Kimseye ezdirmez.
Her sabah sevgiyle bakan o güzel gözleriyle başlatır günümü.
Rabbim herkesin yuvasını huzurla doldursun inşaAllah.

Buradakileri okuyunca bende bir iki şey yazmak istedim.

bende iyiki evlenmişim diyenlerdenim. Akşam gözlerimi onunla kapatıp sabah kalktığımda onun nefesiyle uyanmak herşeye değer. Henüz yeniyiz 1,5 ay oldu evleneli ama sanki bütün hayatım onunla geçmiş gibi bir bağ oluştu aramızda. Birbirimizi kırmıyoruz, anlayışlıyız. Takıntılarımız yok. Birbirimize karışmayız, sıkmayız... yani demem o ki iyiki o benim kocam, canımın içi. Allahım hiç kimseyi eşinden sevdiğinden ayırmasın bizi de.

İyi ki evlenmişim, insanın her daim yanında olan birinin olduğunu bilmesi çok iç rahatlatıcı. O benim canım, yüzüne her baktığımda sevinçten gözlerim parlar. Kocaman sarılır, öperim, 1 santim gerisinde duramam, yapışırım iyice
Arada sırada beni zorlayıp sinirlendirse de, yine de beni kırmamak için bi dediğimi iki etmez Çoook seviyorum eşimi çook, canım, her şeyim. Biz arkadaşken, eşim hep bi kızım olsa ya derdi, çok sever kız çocuklarını. Şimdi kızımızı bekliyoruz heyecanla

Ben de iyi ki evlenmişim diyorum. Eşimle 6,5 yıl sevgili olduktan sonra evlendik 1,5 senedir de evliyiz :) Evlendikten sonra değişti gibi durumları olmadı, her zaman bana destek oldu, her konuda yardım etti. Evin sorumluluğunu benimle beraber paylaştı. Bana hiçbir konuda baskı yapmadı. Güvenimi hiç sarsmadı. Daha çok şey var da temel olarak bunlar. Evlilik çok güzel, nazar değmesin...

bu konuyu açarken henüz nişanlıydık eşimle
merak ediyordum evlenince birşeyler değişir mi diye
çok şükür hiç yanıltmadı eşim beni
onu çok seviyorum ve şimdi ben de
İYİ Kİ EVLENMİŞİM diyorum :)

İyi ki onunla evlenmişim;
beni babamın koruduğu gibi koruduğu, üzerime titrediği, el üstünde tuttuğu için...
her derdimi, nazımı, sorunlarımı çektiği için...
bir sorunum olduğunda bunu ortadan kaldırdığı ya da en azından çabaladığı için...
hatalı bile olsam; gönlümü aldığı, bana sarılmadan uyumadığı için...
takıntılı kişiliğimi düzelttiği, düzeltemediği takıntılarımı da kabullendiği için...
beni geliştirdiği, yönlendirdiği için...

[SUB][/SUB]
İyi ki evlenmişim eşimle
Çünkü kalbi kalbimle bir atan biri var artık dünyamda çok şükür
Allah herkese istediği sevdiği kişiyle evlenmeyi nasip etsin
Diğer türlüsü zor olur galiba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…