iyi ki varsınız kk hatunlarıı :)

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
bilenler bilir konularımı. sevgilimin beni aşağılamaları üstüne birde parasal konudaki rahat tavırları. beni kullanmak istemesii..

eski konularıma baktımda. ne kadar üzülmüşüm ayrılcağımız için. ne kadar safmışım meğer görememişim gerçekleri. aşk mı denir bağlanma mı gözümü kör etmiş...

adamın huylarını yeni anlıyorum. tartışığında ağzına geleni söyleyen hatta beddua eden biriyle birlikteymişim.

bu adamla evlilik nasıl olurdu ki. bile bile kendini ateşe atmak. tamam iyiyken çok iyi çok romantik. onun kadar orjinal şeyler yapan düşünen yoktur belki ama ya sinir anında. çok fena. ve para mevzusu. insanları kullanmaya çalışması.. kabul edilir değil..

teşekkür ederim kızlar. gerçekleri anlamamımı sağladığınız için.. ben hep kendimi suçladığım içim yedim hakaretlerini...

teşekkür ederim bana kendimi ezdirmemeyi öğrettiğiniz için. iyiki varsınızz :) iyi ki kurulmuş kadınlar kulübü :)

Yine sizden parami istedi

yok canım başka mi mevzudan tartıştık. çok aşırı saçma bişey. hiçte alttan almadım asker diye. saydı durdu. adam sinirlenince cok fena oluyor. dün tam net anladım. tamam belki biraz hatam olabilir ama çok basit bi mevzuydu. beddua etti düşün. bende koyverdim naparsa yapsın. konuşmuyoruz. üzülmüyorum artık...

kk sayesinde anladım bi çok şeyi. ve tavrımı koymayı öğrendim çok şükürr...

Katılıyoruuum ben buraya yazıp içimi dökmesem tavsiye almasam belki simdiye kadar 10 kez mesaj atıp on kez Aşşağılanmstim iyiki varsınız :)

Kesinlikle katılıyorum.
Bazen çemberin içindeyken göremiyoruz bazi şeyleri.
Bencede iyiki variiiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…