• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi koca yoktur.

hippotalamus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
15.730
66.690
518
Eşimle 8 yılı geçti evliyiz. 2 çocuğumuz var. Maddi olarak ta fazla bir sıkıntımız yok şükür. .kv kb ile de aram iyi.. her konuda bize destekler sağolsunlar. Ha kötü yönleri yok mu var ama idare ediyoruz.

Şimdi sorum şu.. bize şimdiye kadar yani ailemizin kadınlarına hiç iyi eş düşmedi desem yeridir. Şimdi açıklama yapmak istemiyorum ve hepimiz gurbetteyiz. Hiç birimiz aynı şehirde değiliz. Bizde eşimle pek anlaşamıyoruz. Bikaç kez boşanma aşamasından döndük ve hala aklımın bir köşesinde bu düşünce maalesef var. Ailemde gerçekten kararlı olursam arkamda olur ki zamanında oldular. Ama annem boşanma lafın duyunca başlıyor saymaya: kızım boşanmak kolay değil,iyi koca yok. .bize zaten iyisi denk gelmez..2 çocuğun var, maddi durumunuz iyi, eşin evine sahip çıkıyor, çocuklarını çok seviyor, ailesine karşı sizi ezdirmiyor diye eşimin iyi yönlerini saymaya başlıyor.. aslında o da benim için bazı konularda üzülüyor ama boşanırsam daha kötü bir hayatın beni beklediğini, aile büyüklerinn her konuda hayatıma karışmayı kendilerine hak olarak göreceğini biliyor. Bu arada annemde babamdan 30 yılın sonunda boşanma kararı almak üzere. . Zaten kaç yıldır aynı evde iki yabancı olarak yaşıyorlar babamla. Hepimiz annemin yanındayız..

Şimdi size soruyorum iyi koca yok mu gerçekten?

Olmaz mi canim var tabi ki, ama nerde fesat, sirret, saygisiz, sevgisiz, egoist kadinlar var iste iyi kocalarda onlarda :)

Benim burda kac tane 'arkadasim' var, calisiyorum diye yemek yapmayan, cocugum var diye calismayan, evi temizlememek icin fazla mesaiye kalan, disari cikacaksan gömleklerini ütülemeden cikamazsin diyen. Oooo daha sayarim bunlari, ve onlarin kocalari karilarinin agizlarinin icine bakiyorlar resmen. Ottur dese otturacak kalk dese kalkacaklar o sekilde

İyi koca var elbette.
Allah onu her zaman iyi kılsın, eşim iyi bir kocadır.
Ama kimse mükemmel değildir, kocam da tabii.
Aşılamayacak sorunlar yoksa ayrılmayı düşünmeyin.
Hayattan, kocadan hatta anadan babadan beklentiyi az tutarsan mutlu olursun , ben bunu öğrendim.

Eşimle 8 yılı geçti evliyiz. 2 çocuğumuz var. Maddi olarak ta fazla bir sıkıntımız yok şükür. .kv kb ile de aram iyi.. her konuda bize destekler sağolsunlar. Ha kötü yönleri yok mu var ama idare ediyoruz.

Şimdi sorum şu.. bize şimdiye kadar yani ailemizin kadınlarına hiç iyi eş düşmedi desem yeridir. Şimdi açıklama yapmak istemiyorum ve hepimiz gurbetteyiz. Hiç birimiz aynı şehirde değiliz. Bizde eşimle pek anlaşamıyoruz. Bikaç kez boşanma aşamasından döndük ve hala aklımın bir köşesinde bu düşünce maalesef var. Ailemde gerçekten kararlı olursam arkamda olur ki zamanında oldular. Ama annem boşanma lafın duyunca başlıyor saymaya: kızım boşanmak kolay değil,iyi koca yok. .bize zaten iyisi denk gelmez..2 çocuğun var, maddi durumunuz iyi, eşin evine sahip çıkıyor, çocuklarını çok seviyor, ailesine karşı sizi ezdirmiyor diye eşimin iyi yönlerini saymaya başlıyor.. aslında o da benim için bazı konularda üzülüyor ama boşanırsam daha kötü bir hayatın beni beklediğini, aile büyüklerinn her konuda hayatıma karışmayı kendilerine hak olarak göreceğini biliyor. Bu arada annemde babamdan 30 yılın sonunda boşanma kararı almak üzere. . Zaten kaç yıldır aynı evde iki yabancı olarak yaşıyorlar babamla. Hepimiz annemin yanındayız..

Erkeklere göre de iyi kadın yok dünyada =))
Bu işler değişken
Ama iyi kadın da , iyi erkek de, iyi evlilik de var
Sıfır sorun, dört dörtlük hayat mümkün değil ama her şeyin iyisi var
Şikayetçi olurken çift taraflı bakmak gerekir, karşılıklı yaşanıyor herşey
Ha kötü yönleri yok mu var ama idare ediyoruz, inanın eşinizde böyle düşünüyordur, herkes böyle çünkü kusursuz insan yok

İyi koca var. Sana veya size denk gelmemiş.

Olmaz mi canim var tabi ki, ama nerde fesat, sirret, saygisiz, sevgisiz, egoist kadinlar var iste iyi kocalarda onlarda :)

Benim burda kac tane 'arkadasim' var, calisiyorum diye yemek yapmayan, cocugum var diye calismayan, evi temizlememek icin fazla mesaiye kalan, disari cikacaksan gömleklerini ütülemeden cikamazsin diyen. Oooo daha sayarim bunlari, ve onlarin kocalari karilarinin agizlarinin icine bakiyorlar resmen. Ottur dese otturacak kalk dese kalkacaklar o sekilde
Genellemeyin bence. Asla fesat olduğumu düşünmem. Ama eşim ütüsünü kendi yapar. Sabah kahvaltı hazırlar ben uyanamadığım zamanlarda. :) yani bunlar ben fesat olduğum için mi

İnsan anne babasiyla yuzde yuz anlasamiyor ,
Ayni anne babadan olan kardesiyle tam uyum saglayamiyor,
Elin adami sonucta koca dedigin bir yabanci ,yuzde yuz uyum beklemek sacma ,
Ustelik erkek olsun kadin olsun ,kendi cikarini korumasya calisiyor,
Empasti az ,saygi azolunca sorunlar cig gibi buyuyor,
Senin cehennemin baskasinin cenneti olabilir ,bosanirken karsi tarafin arti ve eksilerini iyi tartmask lazim.

Eşinden boşanmayı düşündüren sebepler nedir mesela?

İyi koca yoktur az vodka vardır :deli:
Şaka bir yana mükemmel eş yoktur,bu kadın ve erkek içinde geçerli, hepimiz birbirimizi bir kalıba sokmaya çalışmadan ,ufak çıkıntılarımızı kendimiz törpüleyerek ,yeri geldiğinde karşındakinin kalıba uymayan çıkıntılarını görmezden gelerek hoşgörü ile idare etmeliyiz, neticede evlilik tek bir kişinin arzu ve istekleri etrafında dönmüyor karı-koca-çocuklar uyum yakalanırsa gemi yürür, ki zaten fedakarlık ve ödün vermek olmazsa bu dengeyi tutturamayız :KK51:

Back
X