Iyi mi yapiyorum?

kahvesevenkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
308
88
103
Iyi aksamlar hanimlar. Konumu cok fazla uzatmicam. Sevgilimle ayrildik. Onun egosu, benim de hassasligim zit düstü birbirine ve artan kavgalarin sonu iyi bitae de en son 1 hafta önce karsi taraf noktayi koydu.
Numarasini, fotosunu sildim. Ilk hafta cok kötüydüm gerc hala öyle. Dönecegi yok gibi ben de onu unutmak icin onu instagramda silmek yerine hesabimi dondurdum. Whatsapptan da sildim. Sizce saglikli mi bu davranislarim? Acikcasi su ana kadar karsi tarafin beni özleyip yazmasini bekledim ama olmicak gibi. Ayrildik iste.. :( nasil daha hizli unuturum? Icim kan agliyor ya

Davranışlarınız gayet sağlıklı, olması gerektiği gibi

Ben toyken tam tersi davranıp, kendime eziyet ederdim.

Ayrılmışsınız, kafanızda bitirmişsiniz. Döner dönmez artık umursamayın, iletişimi de kesmişsiniz her yerden. Kendinize zaman tanıyın, toparlanmaya bakın

Davranışlarınız gayet sağlıklı, olması gerektiği gibi

Ben toyken tam tersi davranıp, kendime eziyet ederdim.

Ayrılmışsınız, kafanızda bitirmişsiniz. Döner dönmez artık umursamayın, iletişimi de kesmişsiniz her yerden. Kendinize zaman tanıyın, toparlanmaya bakın

Cok tesekkürler. Kafamda bitirmedim aslinda dönmesini bekliyorum ama dönmicek gibi.. kendime daha fazla eziyet etmemek icin hesabimi sildim cünkü sürekli takip ediYordum :(

hesabını dondurmasaydın keske canım. hem ırtıbatı kesmen ıyı olmus. erkeklerın beynıne sonradan dank edıyor emın ol meraktan bıkac ay sonra sosyal medyada senı eklese hıc sasırmam ( tecrubeyle sabıttır)

hesabını dondurmasaydın keske canım. hem ırtıbatı kesmen ıyı olmus. erkeklerın beynıne sonradan dank edıyor emın ol meraktan bıkac ay sonra sosyal medyada senı eklese hıc sasırmam ( tecrubeyle sabıttır)

Gercekten seven bence 1 hafta bekleyezdi.. :( beklentim cok yüksek söyle 1 ay fln hesapim kapali kalsa sonra geri acarim diye düsünmüstüm.. bence bu geri dönmez cünkü o bi egolu aslan burcu :(

Gercekten seven bence 1 hafta bekleyezdi.. :KK43: beklentim cok yüksek söyle 1 ay fln hesapim kapali kalsa sonra geri acarim diye düsünmüstüm.. bence bu geri dönmez cünkü o bi egolu aslan burcu :KK43:

canım emın ol donse bıle hıc yuz verme. benım de basımda egolu kova burcu vardı. dogum gunumde mesaj bıle attı 2 ay aradan sonra. tabı ben cevap bıle vermedım. cunku bunlara nefesını bıle tuketmemelısın degmıyor. erkekler meraktan bıle olsa gerı donuyolar. sımdıye kadar eskı sevgılılerım hep gerı dondu bazıları meraktan bazıları da ozledım dıyerek tabı yemedım. emın ol senınkısıde bır zaman sonra acaba K kahvesevenkiz ne yapıyor dıye aklına gelecek ve sosyal medyana bakacak. belkı de ekleyecek. sen yoluna bak bekleme bosver. sevseydı zaten sensız duramazdı. boylesınden bır cacık olmaz zaten. hobılerıne yonel spor yap kendı hayatına bak. gerı geldıgınde de kapıyı gosteren sen olursun o şişmiş egosu iner

canım emın ol donse bıle hıc yuz verme. benım de basımda egolu kova burcu vardı. dogum gunumde mesaj bıle attı 2 ay aradan sonra. tabı ben cevap bıle vermedım. cunku bunlara nefesını bıle tuketmemelısın degmıyor. erkekler meraktan bıle olsa gerı donuyolar. sımdıye kadar eskı sevgılılerım hep gerı dondu bazıları meraktan bazıları da ozledım dıyerek tabı yemedım. emın ol senınkısıde bır zaman sonra acaba K kahvesevenkiz ne yapıyor dıye aklına gelecek ve sosyal medyana bakacak. belkı de ekleyecek. sen yoluna bak bekleme bosver. sevseydı zaten sensız duramazdı. boylesınden bır cacık olmaz zaten. hobılerıne yonel spor yap kendı hayatına bak. gerı geldıgınde de kapıyı gosteren sen olursun o şişmiş egosu iner
Insallah dediginiz gibi olur ve merak edip döner :(( bir de askere gidecekti gidecegi günün belirlenmesini bekliyordu.. napalim nasipte varsa olur diyerek hayatima devam edecegim.. yazilariniz icin cok tesekkür ederim...

Back
X