İyi mi yapmışım kızlar

hayat907

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2023
108
8
11
30
Merhaba bir haftadır konuştuğum biri vardı dün mesela uzunca yazıştık herşey güzeldi bi problem yok sabah günaydın yazdı mesajını bi kaç saat geç gördüm sonra cevap verdim watsapta defalarca çevrimiçi olmasına rağmen cevap yazmadı görüldü yaptı sonra neden yazmadın dedim yine görüldü yaptı 1 saat sonrasında instada canlı yayın açtı bende engelledim iyi mi yaptım bilmiyorum neden böyle yaptı anlam veremedim

Merhaba bir haftadır konuştuğum biri vardı dün mesela uzunca yazıştık herşey güzeldi bi problem yok sabah günaydın yazdı mesajını bi kaç saat geç gördüm sonra cevap verdim watsapta defalarca çevrimiçi olmasına rağmen cevap yazmadı görüldü yaptı sonra neden yazmadın dedim yine görüldü yaptı 1 saat sonrasında instada canlı yayın açtı bende engelledim iyi mi yaptım bilmiyorum neden böyle yaptı anlam veremedim

Daha 30 ocakta eskisinden yeni ayrılmışsın. Bunu ne ara buldun, ne ara konuştun ne ara engelledin. Keşke bir nefes alsadiydın.

Uyandiginiz belli bir saat var mi? İş, okul...
Adamin mesajini uyudugunuz icin mi gormediniz yoksa kalkma saatinizde kalkip mesaji ise bir kac saat sonra mi cevapladiniz?

Mesela 8de uyandigini bildiğim biri saat 10-11 oldugunda aciklama yapmadan mesajima dönse ben o kişiyi bir daha sallamazdim.

Uyandiginiz belli bir saat var mi? İş, okul...
Adamin mesajini uyudugunuz icin mi gormediniz yoksa kalkma saatinizde kalkip mesaji ise bir kac saat sonra mi cevapladiniz?

Mesela 8de uyandigini bildiğim biri saat 10-11 oldugunda aciklama yapmadan mesajima dönse ben o kişiyi bir daha sallamazdim.
Dün gece Yarın köye gidecez orda tel çekmiyor yazamıycam demiştim

Yedekte olabilirsiniz. İyi yapmışsınız

Biliyorum tabiki öyle. Akla bi kaç gündür öyleydi zaten. Dün tüm gün öyle güzel yazıştık ki dünden bugğne ne değişmiş olabilir diyorum
Dediğim gibi sizi yedekte tutuyor.Başka birisi var.

Ay salak mıdır nedir ya, boşver böyle adamlara kafa yormak bile insanı yorar.
Açma sakin engelini

Birinden emin olmadan kalbinizi açmayın kimseye,bağlanmayın.Sadece basit bir fiörtmüş.
Birinden emin olmadan kalbinizi açmayın kimseye,bağlanmayın.Sadece basit bir fiörtmüş.
Her zaman görecek olmak canımı sıkıyor kendimi salak yerine konulmuş gibi hissediyorum

Back
X