- 30 Nisan 2022
- 634
- 1.114
- 43
- 34
En azından erken göstermiş gerçek yüzünü,daha çok bağlanabilirdiniz. Siz engeli hic kaldırmayın,aynı iş yerinde olmayı da kendinize dert etmeyin,boşverin o salağıHemde ne problemli güzelde oynadı inanamıyorum hala.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından erken göstermiş gerçek yüzünü,daha çok bağlanabilirdiniz. Siz engeli hic kaldırmayın,aynı iş yerinde olmayı da kendinize dert etmeyin,boşverin o salağıHemde ne problemli güzelde oynadı inanamıyorum hala.
Engellediyseniz nereden yazmış ki
Whatsaptan engellemiştim ama sms atmışEngellediyseniz nereden yazmış ki?
Önemsemiyor engelledikten sonrada ulaşmaya çalışmamışsa umrunda değilsinMerhaba bir haftadır konuştuğum biri vardı dün mesela uzunca yazıştık herşey güzeldi bi problem yok sabah günaydın yazdı mesajını bi kaç saat geç gördüm sonra cevap verdim watsapta defalarca çevrimiçi olmasına rağmen cevap yazmadı görüldü yaptı sonra neden yazmadın dedim yine görüldü yaptı 1 saat sonrasında instada canlı yayın açtı bende engelledim iyi mi yaptım bilmiyorum neden böyle yaptı anlam veremedim
Sabah engellemeseydin iyiydi yazmışÖnemsemiyor engelledikten sonrada ulaşmaya çalışmamışsa umrunda değilsin
Niye cevap yazmamış açıklama yapmadımı yada sen geç cevap verdin diye miSabah engellemeseydin iyiydi yazmış
neden
Ben kendisinin yorumlarını çok isabetli buluyorum.Karşı tarafı iyi tanıyor,neyi neden yaptıklarını iyi analiz edebiliyor.P
neden
He tamam sağolBen kendisinin yorumlarını çok isabetli buluyorum.Karşı tarafı iyi tanıyor,neyi neden yaptıklarını iyi analiz edebiliyor.
Hayır görmedim onu şükürİş yerinde konuşmaya çalıştı mı sizinle?
teşekkür ederim :)Ben kendisinin yorumlarını çok isabetli buluyorum.Karşı tarafı iyi tanıyor,neyi neden yaptıklarını iyi analiz edebiliyor.
İlkin önce sert bi tavır koyup Sabah attığı smse cevap vermemekle yapmış oldum aslındaeğer engellememiş olsaydın sakın engelleme, nasıl olsa sana tekrar yazacak sen de aynı şeyi ona yap diyecektim. ama engeli basmışsın, açma sakın boşver. memlekette salak çok.
Yani günlerdir çok güzel konuştuk ailesi bile biliyordu beni ben olay benden çıksın istedim engelleyerekte ona bedel ödetmek istedim bilmiyorum insan bazen mantıklı düşünemiyor çok teşekkür ederim yorumunuzateşekkür ederim :)
engellenmesine rağmen sms atıp engellemeseydin iyiydi yazmış adam.
en iyisi cevap vermemek. yani şimdi mi aklı başına gelmiş?
böyle durumlarda hiçbir şekilde engelleme, silme gibi tepkiler göstermeyip karşı taraf tekrar yazana kadar bekliyoruz. yazdığı anda da aynı şeyi kendilerine yapıyoruz.
görüldü mü atmıştı mesajlarına? sen de ona görüldü atıyorsun.
aradığında açmamış mıydı? o da seni aradığında açmıyorsun.
direkt yaptığının aynısı yapılmalı yani. çünkü engellemek, silmek de bir tepki. en azından bir süre aynı karşılığı verebilmek için gelmesine yönelik zaman tanımak lazım :)
aa bu arada evet, yedek durumları var orası kesin. insan önemsediği kişiye bunu yapmaz. geç yanıt yazılabilir o başka bir konu ama biri görüldü yapmasına rağmen, defalarca online olmasına rağmen bize yazmıyorsa bizi önemsemiyor demektir. böyle tiplere kesinlikle sorulmaması gereken soru: "neden cevap yazmıyorsun"dur. sakın bunu sormayın kızlar.
Yapmadı. Ben zaten bi gün öncesinde yarın köye gidicem tel çekmiyor yazamıycam demiştimNiye cevap yazmamış açıklama yapmadımı yada sen geç cevap verdin diye mi
O nedenProfesyonel olarak bir kitlesi olmadığı sürece instagramda canlı yayın açanı direkt çöpe atın zaten
Engelleyerek ona önem bahşetmiş oldunuz.Merhaba bir haftadır konuştuğum biri vardı dün mesela uzunca yazıştık herşey güzeldi bi problem yok sabah günaydın yazdı mesajını bi kaç saat geç gördüm sonra cevap verdim watsapta defalarca çevrimiçi olmasına rağmen cevap yazmadı görüldü yaptı sonra neden yazmadın dedim yine görüldü yaptı 1 saat sonrasında instada canlı yayın açtı bende engelledim iyi mi yaptım bilmiyorum neden böyle yaptı anlam veremedim
Olayım. Kendi değerini kendi kaybettiEngelleyerek ona önem bahşetmiş oldunuz.