iyi niyet bir işe yaramıyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acıkcası ben de öyle pek birsey göremedim kayınvalide ve elti davranışlarında. Cadılık filan nerde anlamadım. Herşeyi kötüye yoran sizsiniz gibi geldi. iyi ki iyi niyetliymişsiniz ne diyim, yoksa düşünemiyorum... Sinirlerinizi yatıştırın bence.

Icimden bir ses seni cok fena bir gelin oldugunu soyluyor.
1.eltimi takmiyorum benimle yarisamaz diyorsun.nasil takmiyorsun iki kelimeden biri eltim.cocugun olunca surat asmis ben de onun cocugu yok sandim.koca koca cocuklari varmis,senden epey buyuk demek.senle neden yarissin ki.
2.kvlide cadisi dedigine oglu gitmek zorunda ama sen canin isterse gidersin.yine de ben onlarin sana karsi hatasini goremedim ya da tam yazmamissin.
3.kvalide cadinin telde soylediklerinde bir sey yok.eski kafa de gec
Sorun ne simdi?

1- sizin gibi bir kaç akıllı çıkıp madem öyle neden düşük tehliken olduğunu söylemedin diye dahiyane bir soru sormasın diye eltimin beni kıskandığını bu nedenle düşük tehlikemi söylemediğimi belirtmek adına söyledim..eltin seni neden kıskanıyor ?nereden çıkardın? diye ikinci bir akıllı fırka çıkmasın diye de durumu özetledim neden nasıl kıskandığını

2- cadı kaynanam aynen öyle.oğlu gitsin ben zaten gitmiycem biraz daha

3-bende dedim diyorum tekrar kv.kızmıyorum eşim haklı olduğumu kabul etsin annesini idare edeceğim yeter ki haklı olduğum bilinsin
kaldı ki görümcem bile ahhh nio hiç annemin konusunu açma ben ne çektim diyor.eşime olmadığı söyledi sen yine uzaksın biliyorum huyunu diye gece 3 e kadar anlatmıştı bir zaman

veeeeee senin içindeki sese gelince boş konuşuyor
benim içimden bir ses de sende n süper bir kaynana olur diyor hatta kim bilir belki kıskanç bir eltisin sende söz savunmanın misali atladın

bende aynı konulardan müzdaribim galiba bazı şeyleri duymamazlıktan gelmek iyi olucak huzurumuz için.düşük tehliken varsa gitmek zorunda değilsin. eşin gitme konusunda ne diyo ?

ben gitmessem gidemez ama üzülür özler belki diye gidiyorum..çünki köyünü özlediğini söylüyor..her gittiğimde de laf çakma hırla gidiyor..daha bişey demedim ben bu kaynanaya ben nasıl kötüyüm anlamadım yaaa..düşük tehlikem geçti ama gitmiycem işte

burada mağdur gelinler kadar kötü eltiler görümceler kaynanalar var sanki kendilerini savunuyorlar gibi me geldi :D yoldan bir adam geçerken pat diye suratınıza vursa ayy ben seni takmıyorum diyebilirmisiniz??? bayramda elbise aldık eşimle tüm gün gezdik diye olay oldu...beyaz elbise aldım çantam siyahtı güzel çanta bulamadım eşime böyle garip olacak dedim eşim çanta çantadır dedi sen modadan anlamıyorsun dedim güldük ordan kaynana da biz modadan anlamayız biz moda bilmeyiz dedi çıktı gitti..ama normal bunlar gayet normal

Moralinizi bozmayın,kötü bir hamilelik dönemi geçirmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.
Benim düşük tehlikem var kayınvalidem neyapıyosun,yatıyorum diycem oda aynen yatacağına kalkta işini gücünü yap diyecek.

Düşük tehlikem olmasa dahi hassas olan hamilelik dönemimde destek olmayacaksa bir zahmet köstekte olmasın.

Back
X