Iyi niyetin kötü sonucu

Marstanselam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
19
9
1
35
Selamlar kızlar. Hesabımı 5 6 ay önce açmıştım ama iş meşguliyetleri felan derken pek aktif kullanamadım.

Konuma gelecek olursak eşimin işleri bu ara çok yoğun. Eve geç döndüğü yetmezmiş gibi bir de evde ayrıca işlere bakıyor. Haliyle fazla stresli. Genelde ev içinde eşime şakalar yaparım ve güleriz geçeriz zaten çok aşırı şeyler de yapmam. Bugün de duşa girmişti o sırada ben de elimi yıkarken bi muziplik olsun diye avucumla su alıp duşun üstünden atıp kaçtım sadece adımı haykırdı o an hep yaptığı gibi. Neyse içeri geçip film bakmaya başlamıştım beraber sarmaş dolaş izleriz stresini alırım diye ama bi anda odaya gelip "ben zemin bu aptal şakalarını çekmek zorunda değilim. Defol git bu aptallıklarını başkasına yap bana yapma dedi. Ben tam açıklama yapacaktım kes dedi. Yine tam ama derken kes yeterince açık konuştum tek seferde kafana sok diyip odadan gitti.

Normalde güçlü bir kadınımdır ama eşime karşı hep zayıf oldum en ufacık olayda bile çok kırılırım. Bu yüzdendir sanırım o odadan çıkınca ağladım baya. Benimle böyle konuşması çok içime dokundu oysaki ben hep onun için en iyisini düşünürüm. Beni ağlarken de gördüğü halde birşey demedi, yapmadı. Hanımlar sizce ben durumda ne yapmalıyım hatalı olan taraf kim sizce bana düşen ne lütfen bi akıl verin

Yaptığınız şeyin iyi niyetle ne ilgisi var, bildiğin eşek şakası işte.

Bu tür şakalar zaten sinir bozucu, üstelik sinirli stresli bir insan için tam çıldırtıcı olabilir. Ben olsam ben de kızarım. Bu tür şakalar yapmayın. Hele ki yanlış zamanlarda hiç yapmayın.

Esiniz su anda saglikli iletisim kurabilecek gibi durmuyor. Sakinlesmesini bekleyin, sonra konusun. Stresli anina denk gelmis ve sakanizdan rahatsiz olmus olabilir, ama tepkisi fazla bence. Siz parlamamaya ya da kusmemeye calisin. Boyle durumlarda bir taraf mantikli kalabilirse daha iyi oluyor.

Büyütülecek bir şey yok,demek ki sürekli boyke şakalar yapiyormussunuz onun da zoruna gidiyormuş,siniri geçer alır gönlünuzu.

Esinin tepkisi fazla olmus tabi de senin de sakan hic hos degil.bilmiyorum ben de sevmem boyle essek sakalarini.

Demek üyelik alalı beş altı ay felan oldu sağol açıklama için biz de diyorduk ki bu kız ne zaman konu açacak. Dört gözle bekliyorduk yani iyi oldu açıklama yaptığın

Başlıkla içerik ne alaka

Adımı haykırdı o an hep yaptığı gibi derken daha önce de aynı eşek şakalarını yaptığınızı anlıyorum.

Adam artık çileden çıkmış belliki

İnsanlar böyle şakaları neden yapar aklım almıyor, nefret ederim. Ama eşiniz de hiç bir uyarı yapmadan çok ağır konuşmuş, daha önce de yapıyormuşsunuz rahatsızsa adam gibi konuşsa ya.

Ne yapacağınızı bilemedim, karakterlerimiz farklı ama ben unutamazdım sanırım bu sözleri. Biraz zamana bırakın bakalım. İki tarafta sakinleşince konuşulacaklar yön verir ne yapacağınıza.

Öncelikle geçmiş olsun üzülmüşsünüz yok yere..
Ben attığınız su miktarını merak ettim elinizle serpiştirir gibi mi, baya avuçla yağdırır gibi mi ?
Sizin banyoda olduğunuzdan haberdarsa korkmuş olamaz ama sizi yok sanıyorsa aniden tepesinden soğuk su gelince irkilmiş olabilir..
Eşinize küçük bir şaka yapmışsınız (küçükse tabii su miktarı mühim) ne var yani?
Üslubu için gönlünüzü almasını bekleyin..

Atilan su miktarini mi merak ettiniz gercekten?

Eşinizin tepkisi tabiki gereksiz buz bile atsanız bu tepki verilmez neticede duşta çok üşüse sıcağı arttırsın. Tepkisi çok aşırı . İki seçenek var ya kırıldığınızı belli edin o anlayana kadar evde ciddi takılın sohbetiniz muhabbetiniz sınırlı olsun anlayana kadar o da gelsin özür dilesin ya da hiç bişey olmamış gibi davranıp pusuya yatın o size küçük bi espiri bile yapsa küçümseyip yerin dibine sokun.

Sinirli zamanına denk gelmiştirde o yüzden öyle tepki vermiştir. Ben ne eşek şakaları yapıyorum bu ne ki bunada kızmaz çünkü birde alışıksa. Canı birşeye sıkılmıştır

Böyle sakalari düşünerek mi yapıyorsunuz?
Çok sinir bozucu gerçekten..
Bi tane arkadaşım bi kafede çay içerken çayımın içine karşı koltuktan kağıt atti ve salak salak gülmeye başladı elimin tersiyle çayı üstüne attım evet sıcaktı
Yapmayın sinir oluyoruz ...

iyi hoş ama bu şaka değil ki. adamcağız zaten stresli üstüne bir de eşek şakasıyla iyice damarına basmışsınız.
bence eşiniz tepkisinde haklı.

Stresli bi zamanda yapılan şakalar hiç komik olmuyor. Hatta gereksiz yere elle yapılan şakalar çok saçma. Adam zaten gerginmiş, ben de olsam sinirlenirdim.

Temiz kalbinizi anlıyorum ama zihinsel olarak eşiniz çok yıpranmış fiziksel olarakta tükenmiş durumda. Ben olsam iş yerine çiçek sepetinden çikolatalı çilek yollarım birde not eklerim : seni çok seviyorum artık şaka yok .. bu jestten sonra Emin’im o da sizden özür diler eskisinden çok daha sevgi dolu bir ilişkiniz olur .

Şaka yapmayın öyleyse
Ben olsam ben de sınır olurdum
Yetişkin insanlarsınız ne gerek var böyle gereksiz sakalara

Bu tip sakalardan o kadar nefret ederim ki verecegim tepkiden sonra karsimdaki saka yapmaya tovbe eder.. esiniz hakli, demek ki dolmus adam yapmayin siz de..

Tam olarak aynı cümleleri yazacaktım.
Nefret ederim şakanın her türlüsünden. Hele ki el şakası yapmaya çalışırsa biri eli kırılma riski taşıyabilir.

Soğuk bir denize girmeye çalışırken birinin 'şaka' olarak üzerime su sıçratmaya çalışması ve karşımda gülmesini düşündüm bir an.
Sahi siz de bu 'şaka' nın komik olduğunu ve eşinizin eğleneceğini mi düşündünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…