Iyi niyetin kötü sonucu

Arkadaşlar herkes bir sakin olsun. Bu yaptığınız şaka mı, ben de sinirlenirdim falan. Yahu ne var bunda. Hiç mi şaka görmediniz sanırsınız ki bir kova su döküldü üstüne. Adam zaten duştaymış. Eşinin de tepkisine gelirsek zıt bir zamanına denk gelinmiş demek ki. Biraz durulduktan sonra konuşup halledilir diye düşünüyorum. Abartmaya gerek yok

Ettim gerçekten bir kaç damla suya bu kadar tepki vermesi tuhaf geldi eş kişisinin :)

Ben olsam ben de ayni tepkiyi verebilirdim, hele ki heyheylerim uzerimdeyse...

Bir kere su sakasi mi olurmus evin icinde? Adam sicacik dus aliyor, tam cikar ayak bir bakiyor tepeden buz gibi su damlalari...

Pofff, gel de sinirin bozulmasin.

Ben olsam ben de ayni tepkiyi verebilirdim, hele ki heyheylerim uzerimdeyse...

Bir kere su sakasi mi olurmus evin icinde? Adam sicacik dus aliyor, tam cikar ayak bir bakiyor tepeden buz gibi su damlalari...

Pofff, gel de sinirin bozulmasin.
Ben sinirlenmezdim ama korkarsam o başka yani aniden olursa banyoda kimse yok zannedersem :)

Ya yaptığım abartı ya da değil ben özür diledim yapacağımı yaptım hala uzatma sebebi ne? Bu stresini bu kadar yansıtması hiç hoşuma gitmiyor ne yapabilirim bu durumda? Bi pazarımız var o da küs geçiyor...

Şaka yani sonuçta..
Özür dilendi uzatılmaması lazım..

Bence tribi uzatıp pazar günü dışarı çıkmama taktiği :)
Bi kaç kere yapmışlığım var sevmediğim insanlarla görüşmek istemedigimde

cidden iyi niyet mi oluyor o yaptığınız aptal saptal eşek şakaları? kaç yaşındasınız?

Herkes kendine göre değerlendirmiş ama hoşlanan var hoşlanmayan var. Herkesi bir tutmak doğru değil. Kraliyet ailesinden gelmekle ilgili bir durum da değil.

bazı insanlar şakayı kaldırmaz demek ki eşinde biriktirmiş senin yaptığın şakaları sonunda patlamış..

Yapacağınızı yapmışsınız özür+kahvaltı ile.
Şu saatten sonra kendi haline bırakın, ilgilenmeyin.
Üzerine gittikçe kasılıyor belli ki.
Samimi olarak özür dilendiği halde,
trip atmaya devam eden insanların yeterince olgunlaşmadığını düşünüyorum.

En ufak şey de bile sana böyle hakaret etmesi hiç hoş değil.

Bu bence esek sakasi. Ben de boyle sakalari sevmem. Komik de bulmam. Esinizin sakinlesmesini bekleyin. Bir daha boyle sakalar yapmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…