Iyi niyetin kötü sonucu

Benim eşimde arada şaka yapar uğraşır kızarım ama bu kadar tepki vermedim hiç.
Eşiniz abartmış ve açıklama yapmanıza bile müsade etmemiş stresini sizden çıkarmış...
Bence hatasını anlayana kadar mesafeli olun kırıldıgınızı anlasın.

Eşek şakası olabilir ama eşinizin tepkisi ağır ve yaptığı yakıştırma da daha ağır. Her şeyin üslubu vardir. Sinirlenince her şeyi yapıp soyleyebiliriz diye bir şey yok ya da yorgun ve gergin olunca.

Duştaki insanın üstüne soğuk su atmanın neresinde iyi niyet?
Fazla "sulu bir şaka" olmuş kabul edin.
Eşinizin tepkisi fazla fakat sürekli bu şakaları yapabiliyor olabilir misiniz?

Islak zeminde böyle şakalar yapılmaz. Adam panikleyebilir, o an ayağı kayıp yere düşebilir , kafasını sert zemine çarpabilir. Çok tehlikeli bir şaka bence , eşiniz haklı .

Daha onceden bu tip sakalar yaptiginizda hoslanmadigini soylediyse vr siz hala devam ediyorsaniz bence tepki gostermekte hakli. Herkes saka kaldirmak zorunda degil ki bu saka da degil, cok sinir bozucu.

Koca bir kova buzlu su değilse o şakaya şaka mı denir ya

Eşinizin tepkisi fazla, iki damla su için insan eşine öyle mi davranır? Güzelce otursun rahatsız olduğunu açıklasın. Madem bu zamana kadar aynı düzlemde şakalar yapıyordunuz ve kendisi ses etmiyordu, içinde biriktireceğine adam gibi baştan söyleseydi meramını.

Ha bu arada konunuzun başlıkla alakası da yok.

Hepinize yorumları için ayrı ayrı teşekkür ederim bana fazlasıyla fikir verdi yorumlarınız. Bazı arkadaşların yorumları sadece kavga üzerine, hiçbir yapıcı yanı yok. Ne yapalım onları da görmezden gelicez

Dedikleriniz doğrultusunda bu sabah güzel bi kahvaltı hazırladım ve özür diledim ama hiç oralı olmadı. Genelde böyle şakalar zaten yapılırdı ve gülüp geçerdik emin olun en aşırısı da budur. Ama bi avuç su için daha ne yapabilirim? özür diledim güzel bir kahvaltı hazırladım ama hiç umurunda bile olmadı. Şu iş stresini bana bu kadar yansıtması beni de boğuyor sizce daha ne yapabilirim?

Hic birsey yapma ... allah allah daha napmani istiyormus ki? Birak kendi haline keyfi bilir ... sanki kaynar su döktün

Öf sanki adam takim elbiseyle kapidaymis da kadin kafasindan asagi bi kova buzlu su bosaltmis
Yahu adam zaten duştaymiş, yukardan gelen iki damla su ne kadar etkilemiş olabilir
Bu kadar bagirmaya cagirmaya degecek bi sey mi yani
Ne kolay kalp kirmak

Eşin biraz stresden dolayi heralde abartmis, ama konusmasida hic hos degil.
Bende bardakla esime soguk su firlatip kahkaha atarak kacmistim, ne var yani bunda sanki bi damacana soguk suyu ustune bosalttin.

Bu sakada buyutulcek bunca laf sayacak bi durum yok.en fazla yapma hayatm hoslanmiyorim diyebilirdi.tavir alin abartmis esiniz

Forumda herkes kraliyet ailesinden sanırım. Bu kadar ciddiyet insanı yaslandirir. Konu sahibi yapacağınız tek şey seni kizdiracagini düşünemedim özür dilerim demek. Daha fazlası değil. Kabul ederse amenna kabul etmezse istifinizi bozmayın doğal hayatınıza devam edin. Hayat felsefem "kendi küsen kendi barışır " özürden sonra trip atmaya devam edene yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…