- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi Marstanselam
-
Ettim gerçekten bir kaç damla suya bu kadar tepki vermesi tuhaf geldi eş kişisinin :)Atilan su miktarini mi merak ettiniz gercekten?
Hic birsey yapma ... allah allah daha napmani istiyormus ki? Birak kendi haline keyfi bilir ... sanki kaynar su döktünHepinize yorumları için ayrı ayrı teşekkür ederim bana fazlasıyla fikir verdi yorumlarınız. Bazı arkadaşların yorumları sadece kavga üzerine, hiçbir yapıcı yanı yok. Ne yapalım onları da görmezden gelicez
Dedikleriniz doğrultusunda bu sabah güzel bi kahvaltı hazırladım ve özür diledim ama hiç oralı olmadı. Genelde böyle şakalar zaten yapılırdı ve gülüp geçerdik emin olun en aşırısı da budur. Ama bi avuç su için daha ne yapabilirim? özür diledim güzel bir kahvaltı hazırladım ama hiç umurunda bile olmadı. Şu iş stresini bana bu kadar yansıtması beni de boğuyor sizce daha ne yapabilirim?
Yapmiyorlar zaar :)))))Hic mi saka yapmiyorsunuz birbirinize ya?
Bu sakada buyutulcek bunca laf sayacak bi durum yok.en fazla yapma hayatm hoslanmiyorim diyebilirdi.tavir alin abartmis esinizSelamlar kızlar. Hesabımı 5 6 ay önce açmıştım ama iş meşguliyetleri felan derken pek aktif kullanamadım.
Konuma gelecek olursak eşimin işleri bu ara çok yoğun. Eve geç döndüğü yetmezmiş gibi bir de evde ayrıca işlere bakıyor. Haliyle fazla stresli. Genelde ev içinde eşime şakalar yaparım ve güleriz geçeriz zaten çok aşırı şeyler de yapmam. Bugün de duşa girmişti o sırada ben de elimi yıkarken bi muziplik olsun diye avucumla su alıp duşun üstünden atıp kaçtım sadece adımı haykırdı o an hep yaptığı gibi. Neyse içeri geçip film bakmaya başlamıştım beraber sarmaş dolaş izleriz stresini alırım diye ama bi anda odaya gelip "ben zemin bu aptal şakalarını çekmek zorunda değilim. Defol git bu aptallıklarını başkasına yap bana yapma dedi. Ben tam açıklama yapacaktım kes dedi. Yine tam ama derken kes yeterince açık konuştum tek seferde kafana sok diyip odadan gitti.
Normalde güçlü bir kadınımdır ama eşime karşı hep zayıf oldum en ufacık olayda bile çok kırılırım. Bu yüzdendir sanırım o odadan çıkınca ağladım baya. Benimle böyle konuşması çok içime dokundu oysaki ben hep onun için en iyisini düşünürüm. Beni ağlarken de gördüğü halde birşey demedi, yapmadı. Hanımlar sizce ben durumda ne yapmalıyım hatalı olan taraf kim sizce bana düşen ne lütfen bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?