İyi niyetmi beni bu hale getirdi?

Bir insan 7 sinde neyse yetmişinde odur kardeşler bile farklı çevre koşulları yetişme şartları vs.

Cok yuzgoz olmamaya calis. Bazen yemegi kendilerine gonder.Saygisizlik yaptiginda uyar.Babasina falan soyle.Gormezden gel surat asmalarini ",belli kurallar var uyacan" de..Diger sorunlari yazmadigin icin birsey diyemiyorum..
Sağolun zaten bugünden itibaren bunlara karar verdim inşallah muhaffak olurum

İşte bende onu anlayamadım nankörlük olsa gerek

Çok mu ilgilendiniz? Saçmalıyor işte. Çekin kendinizi biraz bari.
Ergen evet bir büyüğün yaptığıyla eş değer olarak "neden?" denemez bence tam olarak ama canınız bu kadar sıkıyorsa saçmalamalarıyla çekin kendinizi.

Bir insan 7 sinde neyse yetmişinde odur kardeşler bile farklı çevre koşulları yetişme şartları vs.
Aynen bende onun savunucularındanım bunun ergenliği çocukluğu yaşlılığı yok hep ergenlik ergenlik diye avuttum ama bu gerçeği bugün öğrendim...

İşte bugün dönüm noktam çekecem kendimi inşallah vallahi 2 sene boşa hırpalamışım kendimi

Aynen bende onun savunucularındanım bunun ergenliği çocukluğu yaşlılığı yok hep ergenlik ergenlik diye avuttum ama bu gerçeği bugün öğrendim...
Bazen insanları olduğu gibi kabullenmek zorunda kalıyoruz maalesef.

Canım ıkı lafı bır araya getremeyecek ne var karsındakı 16 yasında dunku cocuk knusacaklarını onceden planla lafını kesmesıne ızın verme sakınce knus :)
Bende öyleyim canım kırılırmı acaba diye ezilerek büzülerek konuşuyorum sakin de konuşuyorum ama bi görsen köle izaura gibi yani boyun eğe eğe;böyle konuşmaktansa hiç konuşmamak daha hayırlı o halde görse beni daha çok ezikler daha çok totişi kalkar...

Bazen insanları olduğu gibi kabullenmek zorunda kalıyoruz maalesef.
Vallahi artık hiç yormayacam kendimi bu herkes için geçerli daha fazla totişini kaldırmayacam kimsenin ben zaten konuşamamda kemküm ederim en azından hareketlerimle gösterecem

İyi niyet senin iç huzurun için güzel alacağın karşılık için berbat bi şey.
Bende hep iyi niyetimden kaybediyorum. Bu değişmez bi şey. İçsel bi olay. Yapacak bi şey yok. İyiler hep iyi kötülerse hep kötü. Bunu idrak etmeyi başarabilsek sorun kalmayacak. Defalarca kez yanlış yapana hala iyi niyet hala iyi niyet sürekli iyi niyet göstererek salaklığın alasını yapıyoruz. Haliyle değer kıymet bilmiyorlar, incinip duruyoruz.

Aynen inan kendimi şuan ne kadar salak hissettiğimi bile bilemezsin ama aklım başıma geldi çok şükür değmez kimse için kendini hırpalamaya bence sizde hiç Uğraşmayın kıymet bilmeyenler için

konunun tamamını okuyamadım ama kime iyi niyetli yaklaşıp kırmak istemediysem 5 10 katı kırıldım. iyi niyet yaramıyor demekki. ama işte napcan hayat..

Ay bişi srcam knuyla alakasız ama ck merak edyrum yazı yazarken nıye can'ım seklınde yazyrsunuz nıye ayırıyrsunuz bırde adam yazarken ayıranlar var sebebı neydı kııı :)
Ben telefondan yazıyorum otomatik olarak Can'ım Ada'm olarak kendi kendine düzeltiyor :) düzeltmeye çalışıyorum ama hızlı hızlı yazayım derken olmuyor malesef

konunun tamamını okuyamadım ama kime iyi niyetli yaklaşıp kırmak istemediysem 5 10 katı kırıldım. iyi niyet yaramıyor demekki. ama işte napcan hayat..
Canım hayat deyipte kendini manipüle ettirmeyecen vallahi bugün ağlamaktan canım çıktı bitti artık

Şu ana kadar insanlara ne kadar iyi niyet gösterdiysem o kadar kullandılar beni.Artık yüz vermiyorum arsızlığa vuruyorlar.
Aynen tepene çıkıyorlar sonrada indirmeye çalışınca vay efendim sen niye beni indirmeye çalışıyon deyip yinede bizi kötülüyorlar en iyisi herkese ederi kadar değer vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…