İyi niyetmi beni bu hale getirdi?

Boşver Can'ım sen salaklık deyip kendini üzme. Sen kendine yakışanı yaptınız, demek ki karşıda ki haketmiyormuş :)
Ne demişler iyilik yap denize at , balık bilmezse Halik bilir :)
İnşallah canım Rabbim pişmanlık vermesin ama biran evvel bu huyumdan vazgeçeçem vallahi gözlerim biber dolması gibi oldu

Kızlar Allah sizlerden razı olsun bu platform inanın müthiş biryer şuan yanımda eşimi bile görmek istemezken sizlerle konuşmak istedim ve çok iyi geldi çok ama çok sağolun

Amannn Can'ım sende takma kafana yazık değil mi göZlerine :) bu bana ders oldu diye sevin hem böylece aynı şeyin tekrarlanmasına müsade etmezsin
Valla az önce yazdım canım ağlamaktan canımın çıkmasına şükrettim ki gözlerim açıldı o yüzden her şerde bir hayır vardır sözüne bir kez daha inandım teşekkür ederim canım gözümü açanlardan birisi olduğun için

Ben de emek harcadigim, sevdigim yegenlerim yok yere alinganlik edip bana olumune kusunce boyle dusunmustum...Sorun nedir peki..

Ben o kadar çok denedim, şans verdim ki, kimse bilmedi kıymetini.. Level atladım bugünüme çok şükür ruhen çok sıkıntılıydım, dediğiniz umursamamayı yapıyorum ben de yer yer ama tamamen olmuyor yine, doğru gelmiyor ama bir şekilde mecbur bırakılıyorsun bazı şeylere.
Deneme yanılmayla hislerime güvenmeyi de öğrendim ayrıca..

Kötülük evet içinde de olabilir belki.. Naptı ki? kaçırdım mı?

Estagfirullah Can'ım ben ne yaptım ki. Hem sen gözünü açmaya niyetliymişsin zaten biz vesile olduk diyelim Aynen öyle her şerde bir hayır vardır derler. Aman boşver sen bebişini düşün :) cinsiyeti belli mi bu arada ?

Ben de emek harcadigim, sevdigim yegenlerim yok yere alinganlik edip bana olumune kusunce boyle dusunmustum...Sorun nedir peki..
Canım sorun bu kişi annesiz yani annesi terketmiş bende babasıyla ikisini neredeyse her akşam yemeğe çağırıyorum adamcağızda yemek yapamıyor bazen ama bu çocuk yemekten sonra suratı bel karış oturuyor(yemekte ve yemeğe doğru iyi ama),bası bazı şeylere izin vermediği zaman bizim araya girmemizi istiyor ama tutulur şeyler değil o zamanda suratı beş karış bazende saygısızlık yaptı birçok şey var diğerleri biraz daha hassas konular sorun bunlar canım 2 senedir bunlarla boğuşuyorum yani

Yok canım daha 1.5 aylık pembe lekelenmem oldu ayıptır söylemesi gözleme yaptım baya kaynımgilide çağırdım yorgunluktan herhalde lekelenme oldu yarın doktora gidecem canım
Bu arada doğana kadar cinsiyetini öğrenmeyi düşünmüyorum

Aglayip uzme kendini, hamilesin .Kiymet bilmeyene bir daha hic bir sey yapma.
Sağol sevvacığım vallahi bugün dank etti yine vicdanım araya girdiki sizler çıktınız hep üzülmektense bi kere vicdanen rahatsızlık duyarım daha iyi

İlk aylarda oluyor genelde ama sen yine de doktora git Can'ım . Öyle kendini de yorma hamileliğin tadını çıkar :)

Aynen katılıyorum.

Kötülük evet içinde de olabilir belki.. Naptı ki? kaçırdım mı?
Vallahi canım diğer yengesine mecbur bana bakmakta demiş ki zaten neredeyse her akşam gelirler yemekten sonrada asıp suratını oturur burnumdan getiriyor yemeği biçok şey var ama bunlar en basiti

Cok yuzgoz olmamaya calis. Bazen yemegi kendilerine gonder.Saygisizlik yaptiginda uyar.Babasina falan soyle.Gormezden gel surat asmalarini ",belli kurallar var uyacan" de..Diger sorunlari yazmadigin icin birsey diyemiyorum..

Canım ıkı lafı bır araya getremeyecek ne var karsındakı 16 yasında dunku cocuk knusacaklarını onceden planla lafını kesmesıne ızın verme sakınce knus :)

Boşver Can'ım sen salaklık deyip kendini üzme. Sen kendine yakışanı yaptınız, demek ki karşıda ki haketmiyormuş :)
Ne demişler iyilik yap denize at , balık bilmezse Halik bilir :)

Ay bişi srcam knuyla alakasız ama ck merak edyrum yazı yazarken nıye can'ım seklınde yazyrsunuz nıye ayırıyrsunuz bırde adam yazarken ayıranlar var sebebı neydı kııı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…