İnşallah canım Rabbim pişmanlık vermesin ama biran evvel bu huyumdan vazgeçeçem vallahi gözlerim biber dolması gibi olduBoşver Can'ım sen salaklık deyip kendini üzme. Sen kendine yakışanı yaptınız, demek ki karşıda ki haketmiyormuş :)
Ne demişler iyilik yap denize at , balık bilmezse Halik bilir :)
Amannn Can'ım sende takma kafana yazık değil mi göZlerine :) bu bana ders oldu diye sevin hem böylece aynı şeyin tekrarlanmasına müsade etmezsinİnşallah canım Rabbim pişmanlık vermesin ama biran evvel bu huyumdan vazgeçeçem vallahi gözlerim biber dolması gibi oldu
Valla az önce yazdım canım ağlamaktan canımın çıkmasına şükrettim ki gözlerim açıldı o yüzden her şerde bir hayır vardır sözüne bir kez daha inandım teşekkür ederim canım gözümü açanlardan birisi olduğun içinAmannn Can'ım sende takma kafana yazık değil mi göZlerine :) bu bana ders oldu diye sevin hem böylece aynı şeyin tekrarlanmasına müsade etmezsin
Ben de emek harcadigim, sevdigim yegenlerim yok yere alinganlik edip bana olumune kusunce boyle dusunmustum...Sorun nedir peki..Kızlar size soruyorum bu dünyada iyi niyetli olmak suçmu?
Neden iyi niyetimden ötürü hep ağlamak hayal kırıklıklarına uğramak zorunda kalıyorum neden değerim kıymetim bilinmiyor ve karşımdaki çok emek harcadığım kardeşim gibi bir insan.16 yaşında kime sorsam ergenlik diyor ergenlik insanı bu kadar nankör ve kötü birimi yapıyor!?
Şimdi bana soracaksınız sen hiç ergen olmadınmı evet oldum evet insanlara bencilce davrandım ama bana emek harcayan insanlara nankörlük yapmadım...
Kızlar bişey deyin ne olursunuz iyi niyetimin kurbanımı oluyorum ergenlik kötü olmak demek mi?
İçimden geldiği gibi hesapsız kitapsız davrandım zamanında. Yara aldım yine içimden geldiği gibi davrandım ama sonra akıllandım yıprandığımı farkettim. Herkesi tartıp ona göre davranmak yorucu. Ama umursamaz davranmayı öneririm. Bu hepsinden rahatlatıcı. Davranışlarım (banane yaa) modunda. Biri bana bir soru sorsa fikir almak için bak şöyle deneyebilirsin buda olabilir falan diye kendimi yırtardım yararlı olabilmek için. Şimdi ise şunu öneririm yinede sen bilirsin diyorum geçiyorum. Ailem haricinde kimse umrumda değil ve böylesi çok huzurlu dene.
Vallahi bu ergenlik zımpırtısıda boğdu iyice bence yok öyle birşey evet herşeyin en iyisini biz biliriz modundalar fakat bence kötü olmakla çok ayrı bir durum benim dediğim çocuk kötü bilmiyorum 16 yaşındaki çocuk kötü olur mu?benim Hüsnü kuruntummu bilemiyorum
Estagfirullah Can'ım ben ne yaptım ki. Hem sen gözünü açmaya niyetliymişsin zaten biz vesile olduk diyelimValla az önce yazdım canım ağlamaktan canımın çıkmasına şükrettim ki gözlerim açıldı o yüzden her şerde bir hayır vardır sözüne bir kez daha inandım teşekkür ederim canım gözümü açanlardan birisi olduğun için
Canım sorun bu kişi annesiz yani annesi terketmiş bende babasıyla ikisini neredeyse her akşam yemeğe çağırıyorum adamcağızda yemek yapamıyor bazen ama bu çocuk yemekten sonra suratı bel karış oturuyor(yemekte ve yemeğe doğru iyi ama),bası bazı şeylere izin vermediği zaman bizim araya girmemizi istiyor ama tutulur şeyler değil o zamanda suratı beş karış bazende saygısızlık yaptı birçok şey var diğerleri biraz daha hassas konular sorun bunlar canım 2 senedir bunlarla boğuşuyorum yaniBen de emek harcadigim, sevdigim yegenlerim yok yere alinganlik edip bana olumune kusunce boyle dusunmustum...Sorun nedir peki..
Yok canım daha 1.5 aylık pembe lekelenmem oldu ayıptır söylemesi gözleme yaptım baya kaynımgilide çağırdım yorgunluktan herhalde lekelenme oldu yarın doktora gidecem canımEstagfirullah Can'ım ben ne yaptım ki. Hem sen gözünü açmaya niyetliymişsin zaten biz vesile olduk diyelimAynen öyle her şerde bir hayır vardır derler. Aman boşver sen bebişini düşün :) cinsiyeti belli mi bu arada ?
Sağol sevvacığım vallahi bugün dank etti yine vicdanım araya girdiki sizler çıktınız hep üzülmektense bi kere vicdanen rahatsızlık duyarım daha iyiAglayip uzme kendini, hamilesin .Kiymet bilmeyene bir daha hic bir sey yapma.
İlk aylarda oluyor genelde ama sen yine de doktora git Can'ım . Öyle kendini de yorma hamileliğin tadını çıkar :)Yok canım daha 1.5 aylık pembe lekelenmem oldu ayıptır söylemesi gözleme yaptım baya kaynımgilide çağırdım yorgunluktan herhalde lekelenme oldu yarın doktora gidecem canım
Bu arada doğana kadar cinsiyetini öğrenmeyi düşünmüyorum
Bir insana iyilik yaparsın yaparsın yaparsın
Bir kere hayır dersin en kötü sen olursun.
Sana ne fedakarlıklar yaptım dersin "yapmasaydın" derler.
Yani herkese ederi kadar değer verirsen suistimal edilmezsin.
Ergen, olgun, yaşlı, genç farketmez, nabza göre şerbet.
Vallahi canım diğer yengesine mecbur bana bakmakta demiş ki zaten neredeyse her akşam gelirler yemekten sonrada asıp suratını oturur burnumdan getiriyor yemeği biçok şey var ama bunlar en basitiKötülük evet içinde de olabilir belki.. Naptı ki? kaçırdım mı?
Çok sağol canım Allah isteyen herkese versin tadını çıkarmayİda nasip etsin inşallahİlk aylarda oluyor genelde ama sen yine de doktora git Can'ım . Öyle kendini de yorma hamileliğin tadını çıkar :)
Vallahi canım diğer yengesine mecbur bana bakmakta demiş ki zaten neredeyse her akşam gelirler yemekten sonrada asıp suratını oturur burnumdan getiriyor yemeği biçok şey var ama bunlar en basiti
Canım bilmiyorum ama bende konuşma özürlüsüyüm yani haksızlık yapıldığı zaman hakkını savunurken pen pen edip iki lafı biraraya getiremeyen insanlar vardırya haa tamda onlardanım dediğin gibi biraz sinirimin yatışmasını bekleyecem...
Yine bu gidişle eski pısırık ben olacam galiba
Boşver Can'ım sen salaklık deyip kendini üzme. Sen kendine yakışanı yaptınız, demek ki karşıda ki haketmiyormuş :)
Ne demişler iyilik yap denize at , balık bilmezse Halik bilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?