iyi saatte olsunlar

Evladından ayrı düşen bir anne duyunca içim sızlar.
Ama bu durumda,annenin psikolojisi bozukmuş.
O yüzden eşe kızamadım.Yine de en azından kızını ziyarete getirmesi gerekirdi.
Keşke barıştırmak adına değil,kızını görmek açısından ricacı olsaydın.

Son düzenleme:

açık sölim iki türlüde bulundum dedim iyi günde ve kötü günde denmiyormu dedim belki iyileşir falan diye zırvaladım sanırım

Son düzenleme:
Lavaboları yok muymuş?

Bu olayın doğruluğundan ne kadar eminsiniz?
Yani arkadaşınızın şizofren olma ihtimali de var.
Bu durumda çocuğun bir süre uzak kalması iyi olabilir.
Ama hiç görmemesi tabii ki doğru değil bu anneyi daha da kötüye sürükler.
Evliliği kurtarma işine siz karışmayın ama çocuğunu görmesine yardımcı olabilirsiniz.
İlk iş anneyi bir hastaneye yatırmak bence. Tedavi olmalı. Eve kapanmakla olmaz.

Benimde aklıma takıldı neden balkondan döküyor ki lavabolar niçin var :26:

Son düzenleme:

bilmiyorum neden balkondan dökmüş geçen yaz olmuş bu olay ani bayılmaları oluyormuş dün kızı gidince fenalaşmış
bu durumda eşinin destek olması gerekmzmi mantığıyla hareket ettim sanırım
adamın anlattıklarına göre meğer adam elinden geleni yapmış

Aslında cocuğun anneden biraz uzak kalması iyi, onu o halde gördükçe psikolojisi bozulabilir.

Bizim eskiden oturduğumuz yerdeki bir teyze de yapardı bunu ama ona öyle
uğrayan birşeyler yok.

Bence durum sağlıkla ilgili bir sorundur o . O yüzden arkadaşınız bir şekilde
teşhis için uğraşsın. Adamın bu denli katı olmasının nedeni belki korkudur.
Korkusunu engellerse kavuşur evladına ama dediğim gibi önce doktorla
görüşmeli arkadaşınız.

senin yaptığın tuhaf bişey yok ki ortada, konuşmuşsun eşiyle yardım amaçlı, niye bu kadar çekindin ki bu durumdan?

arkadaşına yardım etmek istemen gayet normal hatta yardım etmsen anormal olurdu. tuhaf bi kocan varmış senin arkadaşın ona ne arkadaşının kocasının sevdiği kadından bu yüzden boşanması ise daha bi anormal geldi kusura bakma tatlım

Aslında cocuğun anneden biraz uzak kalması iyi, onu o halde gördükçe psikolojisi bozulabilir.
bencede ama gelde anlat kızcağıza
onlara göre iyi saatte olsun lar bana kalırsada şizofreni olabilir
senin yaptığın tuhaf bişey yok ki ortada, konuşmuşsun eşiyle yardım amaçlı, niye bu kadar çekindin ki bu durumdan?
doğru söylüyosun benim yaptığım normal ama ne bilim sonuçtqa adamı tanımıyordum iyikide azarlamadı sen ne karışıyorsun demedi kocam tuhaf değilde kocamın ailesi tuhaf karşılar
artık şu durumda beni en çok üzen elimden bişey gelmemesi Allah yardımcısı olsun

beni gern konu aslında kızın ailesinin tutumu
kızcağız ayılmış bayılmış acillik olmuş psikolok çocuğunu gösterin demiş annesi seni aramayanı sende arama diyomuş
korkum bu aileyle ve bu hastalıkla intihar etmesi

bence arkadaşınızın psikolojik bir rahatsızlığı olabilir tedavi görmesi gerekiyor.arkadaşınız bu durumdayken çocuğa bakması zor ama arada bir görmesi gerekli tabi.

ben bulasik suyunu dökmekle psikolojisinin bozulmasini anlamdim

baglanti mi ikisi?

ben bulasik suyunu dökmekle psikolojisinin bozulmasini anlamdim

baglanti mi ikisi?
bul$aik suyunu dokunce cin çarpmi$ demek istiyor galiba konu sahibesi
dogrulugunu bilemem
Alalh yardimcisi olsun o annenin, acil $ifalar versin rabbimde bi çocuk annesiz kalmasin
kocasi elindne geleni yapmi$sa dr ada goturmu$tur, d rne demi$
dr goturmediyse elinden geleni yapmmami$ demekdir

Siz kötü birşey yapmamışsınız ama eşinizin izin vermeyecegını dusundugunuz bırseyıde keske yapmasaydınız.
Arkadasınıza cok uzuldum eşi bırazcık sabretse ne güzel olur.
Gerçek anlamda bir hocadan destek alsalar iyilesebılır ınsAllah.
Benım arkadasımında basından boyle bırsey ggectı evlıydı o sıralar esı bosanmak ıstedı cocukları yoktu ve bosandılar sonrasında hocaların ve aılesının destegıyle toparlandı cok sukur.
Şuan yenıden evlendı ve bır oglu var.
Allah arkadasınıza da sıfa verır ınsAllah.
Ayrıca bence sız arkadasınızın esıne degıl dırekt arkadasınıza dil dokun bu surecte bıraz kızından ayrı kalması daha ıyı olur kanımca.

Arkadaşınıza tedavi görmesi konusunda destek olsanız daha yararlı olur.. Ailesine anlatın beyniyle ilgili bir sorun olabilir,gördüğü şeyler beyininde ki bir hasardan olabilir.... eşi de çok vicdansızmış, kızını onun kontrolünde görmesini sağlamak zorunda bence...

Adamlar hasta olur,kadınlar ölene kadar bakar,altını bile değiştirir;kadın hasta olur adam boşar gider.... Yazık...

bulaşık suyu falan hikaye, arkadaşının psikolojik problemi var, eşiyle de sonra ayrılmışlar baksana.. adam kızını bile almış, ki belli ki mantıklı biri adam, kızını bırakmamış anneyle. tabi anne ne de olsa özlüyordur falan ama babayla durması daha iyi.. bence siz eşiyle konuşmuşsunuz tamam iyi, yapacağınızı yapmışsınız.. kadının annesi babası girebilir devreye

bence psikolojik bişr rahatsızlığı var arkadaşınızın. ve öyleki kızını görmeside sakıncalı demekki..çünkü insana benzeyen varlıklar görmesi,dışarı çıkamaması onun bu rahatsızlığının oldukça ilerlediğinin belirtisi.anneside aratmıyorsa arkadaşınızın belki konuşursa kızınıda korkutacak ve çocuğun psikolojisini bozacak şeyler söyleyeceğinden endişendiği için olabilir. .
arkadaşınız tedavi olıuyormu bilemem ama olmuyorsa mutlaka olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…