iyice bakımsızlaştım :(

TURKUAZZZ

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
137
60
arkadaşlar iyi akşamlar...
benim sıkıntım enerjimin iyice düşmesi o kadar çok bitkin üşengeç oldum ki saldım kendimi. 2 yaşında kızım var şu an çalışmıyorum ( 9 senelik çalışma hayatımdan sonra kızım doğduktan sonra işi bıraktım. kızım kreşe başladığın da ben de iş aramaya başlayacağım ). yemek yapmaya üşeniyorum bazen kızımla bile ilgilenmeye halim olmuyor o kadar bitkinim yani. kılık kıyafetim yerle bir dandik pijamalarla dolaşıyorum evin içinde bakımsızlaştım.. nasıl enerjim yükselir bilemiyorum önerilerinizi okumak için sabırsızlanıyorum...

benim sıkıntım enerjimin iyice düşmesi o kadar çok bitkin üşengeç oldum ki saldım kendimi. 2 yaşında kızım var şu an çalışmıyorum ( 9 senelik çalışma hayatımdan sonra kızım doğduktan sonra işi bıraktım. kızım kreşe başladığın da ben de iş aramaya başlayacağım ). yemek yapmaya üşeniyorum bazen kızımla bile ilgilenmeye halim olmuyor o kadar bitkinim yani. kılık kıyafetim yerle bir dandik pijamalarla dolaşıyorum evin içinde bakımsızlaştım.. nasıl enerjim yükselir bilemiyorum önerilerinizi okumak için sabırsızlanıyorum...
Acil tarafından bir kan tahlili öneriyorum.

Canım bence de bir doktora görünmende fayda var aşırı halsizlik hastalık habercisi de olabiliyormuş. Bunun dışında psikolojik olabilir tabi. Bende de vardı doktora gittim, tahlil istedi ve kansızlık çıktı.

Demir eksikliği, troid vs bunlara neden olabilir. Bu işin adı bakımsızlaşmak değil bence, hastalık.

Bazen sadece psikolojik de olabiliyor
Seni dibe çeken o ağırlığı dinleme ve hemen kendini mutlu etmek için bir seyler yap
Yeni kıyafetler makyaj malzemeleri iyi gelebilir

Acilen doktora gitmenizde fayda var. Kendinizi üzmenize gerek yok. Arkadaşların dediği gibi demir eksikliğine bağlı bi durum ya da depresyon tarzı olabiliyor. Sağlıklı günler! :)

Banada böyle çok olur dönem dönem. Benim çözümüm akşam bir duş ve saçlarıma fön. Sabah şıkır şıkır ama rahat giyinir hafifte makyaj yaparım parfümümü sıkarım. Kendimi öyle mis gibi görünce bir dalarım eve iş yapmak bile keyifli olur holden falan geçerken şöyle bir aynaya bakarım enerjim fullenir. Iş ler çabucak biter çocuğu giydir 2 3 saat gezer alışveriş yaparım eve gelir yemek hazırlarım. Yemeği de akşamdan hazırladıysam zaten keyfime diyecek yok alırım oğluşumu sinemaya parka giderim. Akşam eşim gelir ertesi güne aynı başlarsam ne ala yoksa 3 4 gün yine salı saçak dolanırım. Birde akşamdan liste yaparım. Önceliğe göre. Her bitirdiğim işe bir çizik atarım. Liste biter ev miss ben miss mutlu

bu kadarı fazla ve evet kan değerlerinizden olabilir. ama birazda soğuktan bence :KK43:(

Tükenmişlik sendromu,

Yada eşiniz size özel olduğunuzu size hissettirmediği için sizde bu sebepten iyice,

Kendinizi salmış olabilirsiniz....

Ayni durum bende de var surekli evdeyim 2 yasinda kizimla is aradim ama olmadi esim yogun calisiyo araba kullanmayida tam ogrenemedim kis vakti parka felanda cikilmiyo ki tvde hersey cok sacma programlar aptalca gunduzleri napcaz bilemedim :KK43:

ahh beni de bu havalar mahvediyor.
böyle karlı soğuk havalarda modum düşüyor.
sanırsın üç çocuğuyla ortada kalmış gibi ne çalışmak istiyorum ne hazırlanmak neden eşimle birşey yapmak.
sende etkileniyor olabilirmisin?

Acaba bunun sebebi eşinin seni boşlaması, yanında olmaması, ilgilenmemesi, yardımcı olmaması bu gibi sorunlardan kaynaklı olabilir mi?

ya komik gelebilir ama bnce evinde bir suru cicek bak. cicekler evi guzellestiriyor, icerideki enerjiyi tazelyor, onlarin guzelligini gorunce sende tazeleniyorsun.
Bnm oyle oluyor yani :) Ama kizin ciceklere zarar verir mi bilmem :)

Tipki beni anlatmissin ben ki her hafta saclarima yag bakimi yapan iki haftada bir kaslarini aldiran kapali olsam dahi saclarima boya yaptiran gardropta en ufak daginikliga yerde en kucuk bi kila saça tahammul edemeyen ben simdi berbat durumdayim ikibucuk yasinda oglum alti aylik kizim var saçlarımı taramiyorum bile ya farkinda olmadan depresyondamiyim bilmiyorum eşim de cok rahatsiz bu durumdan

ne yiyorsun ne içiyorsun? sağlığına dikkat et. şekerden uzak dur. şeker enerji düşürür

X