- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Haftada 2 . Aşırı sevisgen bi çift değildik. Ilk zamanlar hariçDaha ne istiyorsun bacım? Belkide gerçekten bebeğe birşey olur diye korkuyor. Hamilelikten önce nasıldınız?
Demek ki hep varmış yeni olan birşey değilHaftada 2 . Aşırı sevisgen bi çift değildik. Ilk zamanlar hariç
:))allahım bu hamile kadınların eşleri hep mi aynı olur ya
ben hormonlardan mıdır nedir yalvarıyodum artık nolur yapalım diye. adamın daha saçı kurumadan hop bi daha
sonra karnım büyüdükçe yok yapmayalım, aman bebeğe bir şey olur, ya bi yerine zarar verirsem diye diye beni sinir hastası etmişti. en son evin kıyısında köşesinde kıstırıyodum zorla hadi yapalım diye
sonra sonra karnıma da alıştı yine devam valla bi sıkıntı yok. doktor tamam artık diyene kadar da devam
bence düş üstüne sen. farklı pozisyonlar denemeyi teklif et. başka bir oda kullan. ya da bi film aç müzik aç ortam yarat yani. illa sevişmeniz de gerekmez ki o da rahatladıkça yanaşacaktır bence:))
Naz yaptığında bana sinir geliyo iyice . Bir kere gık mık ettiğinde çok moralim bozuluyo tekrar hadi demiyorum .
Yarın gelecek . Son kez bi denicem daha da olmazsa o zaman yapacak bir şey yok .bence düş üstüne sen. farklı pozisyonlar denemeyi teklif et. başka bir oda kullan. ya da bi film aç müzik aç ortam yarat yani. illa sevişmeniz de gerekmez ki o da rahatladıkça yanaşacaktır bence
E kadın hamile zatenÇocuk yok sanırım.bu adam çocukta mi istemiyor
Affedersin yanlış yere yazdımÇocuk yok sanırım.bu adam çocukta mi istemiyor
Sadece 6 kilo aldım Aslında sürekli genç kız gibisin arkadan asla hamile olduğun belli değil diyo sürekli iltifat ediyo. Ama ne dicek tabi seksi değilsin deyip kırmak da istemezBeğenmiyor da olabilir. Şimdi hamile kadın görüntüsü de çok estetik değil açıkçası. Söyleyip kırmak istemiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?