Iyice bi tuhaf insan oldum

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.880
2.252
333
Merhabalar
Işın içinden bir türlü çıkamıyorum . 30 haftalık hamileyim . Hamileligimin basından beri en fazla 10 kere birlikte olmuşuzdur. Hiçbir riskim vs yok . Ben adım atsam eşim yanaşmıyor . Bebeğe bir şey olur diye korkuyormuş . Doktor defalarca söyledi onun yanında da söyledi rahat olun bir sıkıntı yok diye ama bizimki hala aynı . Hesapladım tam 1.5 aydır hiç olmamış . Esim dokunsal bi adam . Başımı okşar sarılır öper sürekli. İşi dolayısıyla 1aydir haftaicleri sehirdisinda her haftasonu geliyor . Elime supurge aldirmiyor . Her an her işe yardım ediyor . Hep ederdi zaten . Ama cinsellik olunca tamamen uzaklaşıyor . Benimde aklıma acaba yanlış bir şeyler mi yapıyor diye geliyo sürekli. 4 senedir birlikteyiz hiçbir yanlışını gormedim ama buralarda okuya okuya manyak oldum iyice

allahım bu hamile kadınların eşleri hep mi aynı olur ya :duduk:

ben hormonlardan mıdır nedir yalvarıyodum artık nolur yapalım diye. adamın daha saçı kurumadan hop bi daha :KK53::KK53::KK53:

sonra karnım büyüdükçe yok yapmayalım, aman bebeğe bir şey olur, ya bi yerine zarar verirsem diye diye beni sinir hastası etmişti. en son evin kıyısında köşesinde kıstırıyodum zorla hadi yapalım diye :KK70::KK70::KK70::KK70:

sonra sonra karnıma da alıştı yine devam valla bi sıkıntı yok. doktor tamam artık diyene kadar da devam :dondurma:

allahım bu hamile kadınların eşleri hep mi aynı olur ya :duduk:

ben hormonlardan mıdır nedir yalvarıyodum artık nolur yapalım diye. adamın daha saçı kurumadan hop bi daha :KK53::KK53::KK53:

sonra karnım büyüdükçe yok yapmayalım, aman bebeğe bir şey olur, ya bi yerine zarar verirsem diye diye beni sinir hastası etmişti. en son evin kıyısında köşesinde kıstırıyodum zorla hadi yapalım diye :KK70::KK70::KK70::KK70:

sonra sonra karnıma da alıştı yine devam valla bi sıkıntı yok. doktor tamam artık diyene kadar da devam :dondurma:
:))
Naz yaptığında bana sinir geliyo iyice . Bir kere gık mık ettiğinde çok moralim bozuluyo tekrar hadi demiyorum .

:))
Naz yaptığında bana sinir geliyo iyice . Bir kere gık mık ettiğinde çok moralim bozuluyo tekrar hadi demiyorum .
bence düş üstüne sen. farklı pozisyonlar denemeyi teklif et. başka bir oda kullan. ya da bi film aç müzik aç ortam yarat yani. illa sevişmeniz de gerekmez ki o da rahatladıkça yanaşacaktır bence :KK51:

bence düş üstüne sen. farklı pozisyonlar denemeyi teklif et. başka bir oda kullan. ya da bi film aç müzik aç ortam yarat yani. illa sevişmeniz de gerekmez ki o da rahatladıkça yanaşacaktır bence :KK51:
Yarın gelecek . Son kez bi denicem daha da olmazsa o zaman yapacak bir şey yok .

Beğenmiyor da olabilir. Şimdi hamile kadın görüntüsü de çok estetik değil açıkçası. Söyleyip kırmak istemiyordur.
Sadece 6 kilo aldım Aslında sürekli genç kız gibisin arkadan asla hamile olduğun belli değil diyo sürekli iltifat ediyo. Ama ne dicek tabi seksi değilsin deyip kırmak da istemez

Back
X