- 14 Şubat 2021
- 8.434
- 22.685
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Hangi ildesinizSelam kızlar bileniniz bilir beni sürecimi bazı konularda hepinizle konuşmuşluğum yardım istemişiliğim oldu şimdi yine yardımınıza ve aklınıza ihtiyacım var....
Ben özel hastanede raporlu olarak tüp bebek tedavisine başladım biliyorsunuz 6 ay bu raporun ömrü ben bu süreçte histereskopi oldum hsg film de (t şekli yapışıklık ve perde) var dediler operasyon sonra 2 3 ay bekleyin kendiniz deneyin dedi doktor bizde 3ay bekleme sürecine girdik denemelerle birlikte derken kendiliğinden hamile kalmadım 2 doktor arasında gel git yaşadım bu süreçte bütçem yoktu.
Daha sonra bu özel kurumla görüştüm doktor tedaviye uygunsun hemen başlayabiliriz dedi bizde okey deyip işleme başladık opu oldum bekleme sürecindeyim şimdi.
Asıl konu...
20 Kasım'da tüp bebek raporum bitiyor 5.ci gün embriyosu transferi olacağım eğer o zaman kadar transfer işlemi olmazsa benden 18.000 TL para talep edip bu süreçte alacağım ilaçları piyasa fiyatı ile alacağım söylenildi benim zaten durumum yok nasıl kalkacapım bunun altından yarın gidip şansımı deneyip konulacağım doktorla raporlu tedavi gören arkdaşlar hiç böyle bir sorunla karşılaştınız mı bana yardımcı olun nolur düşünmekten kafayı yemek üzereyim....
İstanbulHangi ildesiniz
Transfer sonrası ne verecekler tam bilmiyorumİlaçların adını biliyor musunyx
Merhaba. 20 kasıma kadar neden transfer olmasın ki? Gelecek adet döneminde hazırlanmaya başlarsınız?Selam kızlar bileniniz bilir beni sürecimi bazı konularda hepinizle konuşmuşluğum yardım istemişiliğim oldu şimdi yine yardımınıza ve aklınıza ihtiyacım var....
Ben özel hastanede raporlu olarak tüp bebek tedavisine başladım biliyorsunuz 6 ay bu raporun ömrü ben bu süreçte histereskopi oldum hsg film de (t şekli yapışıklık ve perde) var dediler operasyon sonra 2 3 ay bekleyin kendiniz deneyin dedi doktor bizde 3ay bekleme sürecine girdik denemelerle birlikte derken kendiliğinden hamile kalmadım 2 doktor arasında gel git yaşadım bu süreçte bütçem yoktu.
Daha sonra bu özel kurumla görüştüm doktor tedaviye uygunsun hemen başlayabiliriz dedi bizde okey deyip işleme başladık opu oldum bekleme sürecindeyim şimdi.
Asıl konu...
20 Kasım'da tüp bebek raporum bitiyor 5.ci gün embriyosu transferi olacağım eğer o zaman kadar transfer işlemi olmazsa benden 18.000 TL para talep edip bu süreçte alacağım ilaçları piyasa fiyatı ile alacağım söylenildi benim zaten durumum yok nasıl kalkacapım bunun altından yarın gidip şansımı deneyip konulacağım doktorla raporlu tedavi gören arkdaşlar hiç böyle bir sorunla karşılaştınız mı bana yardımcı olun nolur düşünmekten kafayı yemek üzereyim....
Teşekkür ederimBir bilgim yok da Allahım gönlüne göre versin inşallah arkadaşım.
En büyük destekçim kendi ailem onlar her zaman yanımdaAllah yardımcınız olsun. Borç alabileceğiniz bir aileniz yok mu?
Raporlu tedavi görüyorum 20 Kasım'da raporum bitiyor otomatikmen ücret talep ediyorlar biraz canım sıkıldı işin içinden çıkamadım nasip Allah hayırlı kapılar açsın inşallahMerhaba. 20 kasıma kadar neden transfer olmasın ki? Gelecek adet döneminde hazırlanmaya başlarsınız?
Bugün gittim özellikle konuşmaya bu süreçte tek rapor geçerli ikinciyi hiç bir kurum kabul etmez çünkü sigortaya işleniyor dedi. Ya bir şekilde erken regli olacağım yada o para gidecek yardımcı olamıyorum sigorta bu parayı alıyor her halükarda deyince baka baka geldim eve duam erkenden regli olup böyle zor duruma düşmemek6 ay tüp bebek için kısa bir süre değil mi? Raporu uzatamaz mısınız? Benim bilgim yok ama öncesinde transfer yaptırın.
Amin Allah razı olsunHiç bir bilgim yok.Rabbim hayırlı kapılar açsın.
Borç para bulup yaptıracaksınız opu olmuşsunuz zaten.Bugün gittim özellikle konuşmaya bu süreçte tek rapor geçerli ikinciyi hiç bir kurum kabul etmez çünkü sigortaya işleniyor dedi. Ya bir şekilde erken regli olacağım yada o para gidecek yardımcı olamıyorum sigorta bu parayı alıyor her halükarda deyince baka baka geldim eve duam erkenden regli olup böyle zor duruma düşmemek
Geçmişim var 2 deneme ile devlette özel ilk olunca çok savsakladık 35bin şuan harcadım rapor var diye rapor bittiği güne denk geliyor transfer günüm yani aksilik aksiliği peşine çekti sigorta girişi yapacakları için herhangi indirim yada benzer şeylerde yardımcı olamayacağız bizlik değil sigortayla alakalı denildiKaç yaşındasınız ? Ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz?
Sizi üzmek istemem ama 18 bin operasyon, ilacı tedavisi hadi 30-35 bin belki bilemiyorum. Bu masrafı karşılayamıyorsunuz. Peki doğum, bebeğin ihtiyaçları, sağlık kontrolleri aşıları vs vs altından kalkabilecek misiniz?
Onları peyder pey halledebilecekseniz tüp bebek masrafları için ihtiyaç kredisi çekip taksitle ödeyebilirsiniz belki.
Yaaa konu para da değil tam olarak Dr bana hallederiz yetişir transferin deyince pek üstüne düşmedik şimdi transfer süreci kasıma kalınca para piyasaya çıktı muzdarip olduğum konuda bu aslındaBorç para bulup yaptıracaksınız opu olmuşsunuz zaten.
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun. Allah kolaylık versin. Umarım bir çözüm bulursunuz.Geçmişim var 2 deneme ile devlette özel ilk olunca çok savsakladık 35bin şuan harcadım rapor var diye rapor bittiği güne denk geliyor transfer günüm yani aksilik aksiliği peşine çekti sigorta girişi yapacakları için herhangi indirim yada benzer şeylerde yardımcı olamayacağız bizlik değil sigortayla alakalı denildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?