İyice bunaldım...

20 kasıma daha çok var o zamana kadar transfer olamaz mı?
Bi çok kişiye sordum regli olup 15 yada 20ci gün trasfer işlemi gerçekleştiğini söyledi 6 Kasım'da regli olsam 15.ci gün tam 20 kasıma denk geliyor ya Ogün olacak yada geçtiği için ücret talep edilecek

Allah kolay yolunu göstersin inşallah, benim de yıllar önce çok çok sıkıntılı olduğum bir bürokratik iş vardı. Sonra fakülte sekreteriyle konuşunca bir yolunu buldum. Bazen bakıyorsunuz bir yolunu söyleyen biri çıkıyor, bir şeyler oluyor önünüzde o yol beliriyor. feraha çıkarsınız umarım, yolunuz önünüze açılır.

Amin amin inşaallah benim işimde böyle feraha çıkar hayırla sonuçlanır teşekkür ederim

i çok kişiye sordum regli olup 15 yada 20ci gün trasfer işlemi gerçekleştiğini söyledi 6 Kasım'da regli olsam 15.ci gün tam 20 kasıma denk geliyor ya Ogün olacak yada geçtiği için ücret talep edilecek
böyle stres yaparsanız regl de gecikir, her işte bi hayır vardır.

böyle stres yaparsanız regl de gecikir, her işte bi hayır vardır.
Dün biraz sinir boşalması yaşayıp kendime geldim haktan hayırlısı elbet mevlam hayırlı kapılar açar zoru görmeden kolaylık nasip olmuyor demekki teşekkür ederim mesajınız için

Tüp bebek tedavisine girip neden 2,3 ay kendiniz deneyin dendi ki... operasyondan sonra olma ihtimali var diye mi ..iyide süre işlemiş...üzüldüm adınıza...çünkü herşeyi ticarete döktü bu hastaneler artik

Tüp bebek tedavisine girip neden 2,3 ay kendiniz deneyin dendi ki... operasyondan sonra olma ihtimali var diye mi ..iyide süre işlemiş...üzüldüm adınıza...çünkü herşeyi ticarete döktü bu hastaneler artik
Evet maalesef devlette operasyon oldum orada söylediler beklememi o yüzden raporum yanmak üzere özeldeki doktor da raporun geçmez düzenleme yaparız o kadar zaman uğraşmışsın çıkarmak için diye ilk baştan söyledi ama şimdi kasıma transfer işlemi kalınca da hastaneden arayıp söylediler nevrim döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…