- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Haklisiniz bu açıdan düşünmemiştim gercekten.. umarim dediginiz kadar kolay olur esimle iletisim kurabilmek cok tesekkur ederimRica ederimKendi evliliğinizin terapisti kendiniz olabilirsiniz ben de size bundan bahsediyorum... Önce briz nefes alın ve sakinleşin akabinde eşinizi de sakinleştirin ve sürekli restleşmek yerine uzun uzun gerçekten birbirinizi dinleyin önce, gerekirse yazın bi kenara sonra bulmak istediğiniz yolu karşılıklı dile getirin. Lütfen ama lütfen kavga etmeyin, kendinizin sözlerini değersiz hale getirmeyin. eşiniz kabul etse bile terapist karşısında rol yapabilir, orada daha büyük sorunlar çıkabilir orada söyledikleri sizin hoşunuza gitmeyebilir veya doğru gelmeyebilir, bunun için tekrar bir kavga yaşanabilir.
Belki başka bir karakter veya aile yapısından bahsetseydiniz ikna edin vs diyebilirdim ama sizin evliliğiniz için evlilik terapistinin tek ve kesin çözüm yolu olduğunu düşünmüyorum. Çareyi birilerine ya da bi şeylere bağlamak yerine biraz kendi içinize de bakmayı ihmal etmeyin.
Evet benim mola vermeye vaktim bile yok ki esimin isyerindd uc saat dinlemme (uyuma) hakki var ve oturuyor zaten butun gece. Ben calissam daha mutlu ve pozitif olurum eminimYok yok bence senin eşinin geçinmeye niyeti yok. Bir insan eşi terslense bile (ki öyle olmadığını söylüyorsun) "senden nefret ediyorum" diyecek kadar eminse bu iş kafada bitmiş demektir.
Adam çalışmış da yorgunmuş da falan filan.. Biz de hem çalışıp hem çocuk büyütüyoruz. Bilmesek inanacağız. Bir de eczaneye uğramış adam daha ne yapsınmış? vah vah..
Kadın evde 7/24 bebekle yorulmuyor sanki. Ki söylediğin şeyde kavga çıkaracak bir şey yok. İşyerinde mola verir dinlenirsin bebekle evde mola verilebiliyor mu?
Ancak uyuduğu sürede. O sürede de kadınlar evi toparlayıp, yemek yapmanın derdinde. Çay kahve mi içsin evin işlerini mi görsün?
Tamam siz bildiginiz yoldan devAm edin yalniz sunu belirtmek isterim herkesin yasadigi seyler evlilik hayati esiyle arasindaki iletisim farklidir. Ben yaptiklarimi savunmuyorum ancak olan oldu elimden bir sey gelmez. İçimden gelrek provayla yapmadim bunlari insani duygularla bana gelen tavra karsilik verdim ne kadar yanlis olsa da...Herhalde ben bir türlü şu "sinirliyim,agresifim ve bu benim elimde değil ağzımdan çıkıyor" falan filanını kabul edemiyorum. Hayır bi biz mi keriziz arkadaş habire alttan al,ağzından çıkanı törpüle karşında ki ağzına geleni söylesin ama argümanı sinirli oluşu yok bilmem yorgun oluşu olsun...
Yani sizin de öyle bariz bir farkınız yok. Annem söyler; iyiyken herkes iyi önemli olan kötü zamanda iyi huy diye. Siz de sıkışınca hemen küfür,çocuğumun yanında kolumu sıktı e ben de çocuğumun yanında küfür ettim. İkinizin de birbirine hoşgörüsü yok. Demekki ikinizde "ayna"sınız. Karşıdaki neyse osunuz yani...
Size yapacağı alışverişin lafını yapan, sizi aç bırakıp ekmek ayrana muhtaç eden adam vardı hatırlıyor musunuz? Hangi parayla araba aldı ya da hayatında siz kaçıncı plandasınız? Hiçbir şekilde oluru yok bu işin hala neyi uzatıyorsunuz gerçekten pes artıkHanımlar bugun bebegimle uyurken esim kaldirdi gec iceri yat annemler hayirli olsuna gelecek diye ha? Diye kaldim bosaniyoruz diye mi? Dedim hayir araba aldik diye dedi aldik derken ? Dedim evet araba aldim dedi. Bana sorma zahmetinde bile bulunmamis. Evet bu konuda arastirma yapiyorduk ama en azindan haber verebilirdi diye dusunuyorum. Zaten annesi gil geldi yegeni basladi beni okuldan al okula birak yarin kutuphaneden al vs demeye. Kendi anne babasinin da uc tane arabasi var bu arada. Gittiklerinde basima sinirdrn agri girdi. Ne yapmaya calisiyor bu adam ? Bosanacak adam cocugu rahatca hastaneye goturebilmek icin aldim demez. Bloften nefret ediyorum cok korktum bende beni bosayacaksin diye..
Herhalde ben bir türlü şu "sinirliyim,agresifim ve bu benim elimde değil ağzımdan çıkıyor" falan filanını kabul edemiyorum. Hayır bi biz mi keriziz arkadaş
Showunuzu kendi duvarinizda yapin .Kerizlik değil.
Gerekeni yapıyorsunuz.
Konu sahibinden bağımsız, bunu ben de merak ediyordum.
Sinirle söyleyeceğini söyle sonradan "Ama sinirliydim." diye savun
Bir onlara var sinir sanki.
Dilimin ucuna neler geliyor yine de söylemiyorum saygımdan
Görgü kuralı ve yetişme tarzı işte
Dogru ya ne cabuk sindirmisim. Gercekten aptallik ediyorum kafami toparlayayim soyle boyle bunlar bahane benim harekete gecmem gerek.Size yapacağı alışverişin lafını yapan, sizi aç bırakıp ekmek ayrana muhtaç eden adam vardı hatırlıyor musunuz? Hangi parayla araba aldı ya da hayatında siz kaçıncı plandasınız? Hiçbir şekilde oluru yok bu işin hala neyi uzatıyorsunuz gerçekten pes artık
Show ile ne ilgisi var? Sohbet platformunda sizinki de laf yani. İşte bunu anlatmaya çalışıyorum tahammülsüz ve agresif geldiniz siz de bana ikinizin de bunu aşması lazım yoksa daha çok kırıp kırılırsınızShowunuzu kendi duvarinizda yapin .
Burasi sohbet platformu degil bu 1. İstiyorsaniz geyik bolumune gecinShow ile ne ilgisi var? Sohbet platformunda sizinki de laf yani. İşte bunu anlatmaya çalışıyorum tahammülsüz ve agresif geldiniz siz de bana ikinizin de bunu aşması lazım yoksa daha çok kırıp kırılırsınız
Showunuzu kendi duvarinizda yapin .
Sizin yorumunuza kadar kimseye bu sekilde çıkış yapmadim zira buraya beni pohpohlayin demeye gelmedim hatalarimin farkinda olarak geldim eger hep sen haklisin yorumu gormek isteseydim olayi tum seffafligiyla buraya yazmazdim :)Konu sahibinden bagimsiz diye bosuna yazmamisim oraya ama bence sizin kinseye tahammulunuz kalmamis ve buradaki insanlara da agresif cevap veriyorsunuz
Burasi sohbet platformu degil bu 1. İstiyorsaniz geyik bolumune gecin
Farkindaysaniz butun elestirilere acik bir sekilde cevap vermisim cogu uyeye bu 2.
Gelio benim konumda aman ben soyle terbiyeliyim boyle usluyum vs. Diye yorum yaparsaniz bu elestiri degil benim uzerimden kendinize prim yapmanizdir ve bunu hakli olarak kabul etmem bu 3.
Sizin yetistirilmeniz yasadiklariniz kisaca hayatiniz farklidir beni kendinizle kiyas yapmaniz yersiz bir showdur bana gore bu da 4
Tekrar ediyorum elestiriye acigim ancak sizin ki elestiride
Sizin yorumunuza kadar kimseye bu sekilde çıkış yapmadim zira buraya beni pohpohlayin demeye gelmedim hatalarimin farkinda olarak geldim eger hep sen haklisin yorumu gormek isteseydim olayi tum seffafligiyla buraya yazmazdim :)
Elestirelere acigim tekrar soyluyorum ancak benim davranisim uzerimden gorgumu vs sorgulamak sizin haddiniz degil. Benden bagimsiz Genel olarak bir sıkıntınız varsa konu acin
Oyleyse direk agresif damgasi yapistirip buradaki insanlara da agresifsiniz diye yorum yapamazsiniz. Çunku sizin gorgu terbiye yetistirilme tarzi gibi yorumunuza kadar gayet eleştirelere acik bir sekilde dertlestim uyelerle.Ben okumadim butun konuyu bilemeyecegim ara olaylari yorumu gordum ve konu icinde gectigi icin cevapladim, yeni konuya ihtiyacim yok
Keske herkes sizin kadar kirici olmadan yorum yapsa ... haklisiniz galiba kendime engel olmam gerek. Siz cok iyisiniz ve iyiki konuma yorum yaptiniz tekrar okuyorum eski yorumunuzu ve kendime ceki duzen vermeye basliyorumDün yazdıklarımı tekrar hatırlar mısın lütfen... Ne olursa olsun lütfen bu kadar saldırgan olma insanlara karşı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?