İyice Çirkinleştik

Herhalde ben bir türlü şu "sinirliyim,agresifim ve bu benim elimde değil ağzımdan çıkıyor" falan filanını kabul edemiyorum. Hayır bi biz mi keriziz arkadaş habire alttan al,ağzından çıkanı törpüle karşında ki ağzına geleni söylesin ama argümanı sinirli oluşu yok bilmem yorgun oluşu olsun...
Yani sizin de öyle bariz bir farkınız yok. Annem söyler; iyiyken herkes iyi önemli olan kötü zamanda iyi huy diye. Siz de sıkışınca hemen küfür,çocuğumun yanında kolumu sıktı e ben de çocuğumun yanında küfür ettim. İkinizin de birbirine hoşgörüsü yok. Demekki ikinizde "ayna"sınız. Karşıdaki neyse osunuz yani...

Haklisiniz bu açıdan düşünmemiştim gercekten.. umarim dediginiz kadar kolay olur esimle iletisim kurabilmek cok tesekkur ederim

Evet benim mola vermeye vaktim bile yok ki esimin isyerindd uc saat dinlemme (uyuma) hakki var ve oturuyor zaten butun gece. Ben calissam daha mutlu ve pozitif olurum eminim

Tamam siz bildiginiz yoldan devAm edin yalniz sunu belirtmek isterim herkesin yasadigi seyler evlilik hayati esiyle arasindaki iletisim farklidir. Ben yaptiklarimi savunmuyorum ancak olan oldu elimden bir sey gelmez. İçimden gelrek provayla yapmadim bunlari insani duygularla bana gelen tavra karsilik verdim ne kadar yanlis olsa da...

Hanımlar bugun bebegimle uyurken esim kaldirdi gec iceri yat annemler hayirli olsuna gelecek diye ha? Diye kaldim bosaniyoruz diye mi? Dedim hayir araba aldik diye dedi aldik derken ? Dedim evet araba aldim dedi. Bana sorma zahmetinde bile bulunmamis. Evet bu konuda arastirma yapiyorduk ama en azindan haber verebilirdi diye dusunuyorum. Zaten annesi gil geldi yegeni basladi beni okuldan al okula birak yarin kutuphaneden al vs demeye. Kendi anne babasinin da uc tane arabasi var bu arada. Gittiklerinde basima sinirdrn agri girdi. Ne yapmaya calisiyor bu adam ? Bosanacak adam cocugu rahatca hastaneye goturebilmek icin aldim demez. Bloften nefret ediyorum cok korktum bende beni bosayacaksin diye..

Size yapacağı alışverişin lafını yapan, sizi aç bırakıp ekmek ayrana muhtaç eden adam vardı hatırlıyor musunuz? Hangi parayla araba aldı ya da hayatında siz kaçıncı plandasınız? Hiçbir şekilde oluru yok bu işin hala neyi uzatıyorsunuz gerçekten pes artık

Herhalde ben bir türlü şu "sinirliyim,agresifim ve bu benim elimde değil ağzımdan çıkıyor" falan filanını kabul edemiyorum. Hayır bi biz mi keriziz arkadaş

Kerizlik değil.
Gerekeni yapıyorsunuz.
Konu sahibinden bağımsız, bunu ben de merak ediyordum.
Sinirle söyleyeceğini söyle sonradan "Ama sinirliydim." diye savun
Bir onlara var sinir sanki.
Dilimin ucuna neler geliyor yine de söylemiyorum saygımdan
Görgü kuralı ve yetişme tarzı işte

Showunuzu kendi duvarinizda yapin .

Dogru ya ne cabuk sindirmisim. Gercekten aptallik ediyorum kafami toparlayayim soyle boyle bunlar bahane benim harekete gecmem gerek.

Showunuzu kendi duvarinizda yapin .
Show ile ne ilgisi var? Sohbet platformunda sizinki de laf yani. İşte bunu anlatmaya çalışıyorum tahammülsüz ve agresif geldiniz siz de bana ikinizin de bunu aşması lazım yoksa daha çok kırıp kırılırsınız

Burasi sohbet platformu degil bu 1. İstiyorsaniz geyik bolumune gecin
Farkindaysaniz butun elestirilere acik bir sekilde cevap vermisim cogu uyeye bu 2.
Gelio benim konumda aman ben soyle terbiyeliyim boyle usluyum vs. Diye yorum yaparsaniz bu elestiri degil benim uzerimden kendinize prim yapmanizdir ve bunu hakli olarak kabul etmem bu 3.
Sizin yetistirilmeniz yasadiklariniz kisaca hayatiniz farklidir beni kendinizle kiyas yapmaniz yersiz bir showdur bana gore bu da 4
Tekrar ediyorum elestiriye acigim ancak sizin ki elestiriden cikiyor bunuda kabul etmem. İyi gunler

O yorumu siz yapmamissiniz kusura bakmayin diger uyede buradan gorecektir .

Mune
Konumu kapatir misiniz rica etsem elestiri adi altinda gorgume terbiyeme kadar laf etme hakkini kendilerinde goren uyelerin konuma daha fazla yorum yapmasini istemiyorum.

Konu sahibinden bagimsiz diye bosuna yazmamisim oraya ama bence sizin kinseye tahammulunuz kalmamis ve buradaki insanlara da agresif cevap veriyorsunuz
Sizin yorumunuza kadar kimseye bu sekilde çıkış yapmadim zira buraya beni pohpohlayin demeye gelmedim hatalarimin farkinda olarak geldim eger hep sen haklisin yorumu gormek isteseydim olayi tum seffafligiyla buraya yazmazdim :)
Elestirelere acigim tekrar soyluyorum ancak benim davranisim uzerimden gorgumu vs sorgulamak sizin haddiniz degil. Benden bagimsiz Genel olarak bir sıkıntınız varsa konu acin

Ben okumadim butun konuyu bilemeyecegim ara olaylari yorumu gordum ve konu icinde gectigi icin cevapladim, yeni konuya ihtiyacim yok

Ben okumadim butun konuyu bilemeyecegim ara olaylari yorumu gordum ve konu icinde gectigi icin cevapladim, yeni konuya ihtiyacim yok
Oyleyse direk agresif damgasi yapistirip buradaki insanlara da agresifsiniz diye yorum yapamazsiniz. Çunku sizin gorgu terbiye yetistirilme tarzi gibi yorumunuza kadar gayet eleştirelere acik bir sekilde dertlestim uyelerle.

senin birden parlayıp s.r git demen çok büyük hata ama genel olarak o adamın sana yaptıkları senin patlamana neden olmuş. sonuçta sen hatalı görünüyosun ama asıl sebep o. bide araba almış yuh ya..

Dün yazdıklarımı tekrar hatırlar mısın lütfen... Ne olursa olsun lütfen bu kadar saldırgan olma insanlara karşı..
Keske herkes sizin kadar kirici olmadan yorum yapsa ... haklisiniz galiba kendime engel olmam gerek. Siz cok iyisiniz ve iyiki konuma yorum yaptiniz tekrar okuyorum eski yorumunuzu ve kendime ceki duzen vermeye basliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…