- 19 Kasım 2013
- 18.772
- 33.866
- 798
- Konu Sahibi ShellShock
-
Yani şu an tahammül sınırlarını iyice zorlayan bir durum olmuş aranızda haliyle aynı evde kalmanız iyi değil sizin için. Daha fazla hırslanacaksınız. Özür dileme alttan alma durumuda olmayacaksa zaten ekstra gergin olursunuz.Evet ayri kalmamiz sart. Ben bir yere gidemiyorum da o da gitmiyor anlamadim yani hem bosanma mji atip hem eve gelmekte ayri bir ironi
Kolumu butun gucuyle sıkıp tirnaklarini gecirirken buyur canim oteki kolumuda vereyim mi demeliydim ? Yada tepkisiz kalip siddetin devaminin gelmesini mi beklemeliydim ? Siz olsaniz ne yapardiniz .
Ailesinin ve kendisinin yuzundenNasil bu raddeye geldiniz? Cok cirkin gercekten.
Bu aileler ve evlendikten sonra aileci olan erkekler yuzunden yazik oluyor evliliklere.Ailesinin ve kendisinin yuzunden
Sormayin nefret ediyorum hepsindenBu aileler ve evlendikten sonra aileci olan erkekler yuzunden yazik oluyor evliliklere.
Bazen olaylara bu sekilde anlamsiz tepkiler veriyor ve sinir oluyorum zaten cogu isimi kanguruyla yapiyorum ama 2.5 aylik oldugu icin cok fazla kullanmak istemiyorumEşin hep böyle sinirli ve agresif midir? Yani o çay için söylediğin çok normal eşinin tepkisini abartılı..
Bırak minnet etme sığıra biraz kendi başına kalsın. Bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama koy kanguruya istediğin yere kendin git. Yorucu olur ama alışırsın..
Her seyi baslatan kendisi ben guzelce izah ederken bir taraflarini yirtti. Birde susa susa bir hal kaldim yeter artik ona sus bhna sus biktimBence sen bir söylersen erkek 10 söyler.Sen onun sinirli olduğunu hissedince mutfağa geçip işine bakmalıydın çok saçma olmuş lafların erkek de aynı şekilde cevap vermiş.Onun yerine kendini koy ve düşün.Eczaneye gittin eczacı seni öyle böyle ikna etti,o ilacı aldın eve geldin 3 kuruşluk ilacı geri verse ne olucak zaten senin istediğinde yokmuş ,adama tokat atıp yanlış ve çok ayıp bişey söylüyorsun o da haliyle aynısını sana söylüyor.bence eşinle güzelce konuş özür dile sinirlerim gergindi kusura bakma lütfen de ve olayı tatlıya bağla
öyle maalesef ama bizlerde alttan almaz isek hiçbir evlilik yürümez.Napalım hemen ayrılın mı diyelim küçük bir tartışmadan dolayı.Her evde hele ki çocuk büyütürken oluyor.Benim evliliğim harika ama biz de bile adam sinirlenince oluyor ben sadece kötü sözler söylemiyorum aptal gerizekalı falan diyorum okadar sakinleşince de unutuyoruz herşeyi aslında unutmuyoruz ama çocuklarımızla oynarken onlarla gülüp eğlenmenin zevkinden gerisini boşveriyoruz.Dert edinirsek asla mutlu olamayız.Sabret şuan hormonların çok daha hassas ve sen de çok duygusalsın sanırım.Her seyi baslatan kendisi ben guzelce izah ederken bir taraflarini yirtti. Birde susa susa bir hal kaldim yeter artik ona sus bhna sus biktim
Bazen olaylara bu sekilde anlamsiz tepkiler veriyor ve sinir oluyorum zaten cogu isimi kanguruyla yapiyorum ama 2.5 aylik oldugu icin cok fazla kullanmak istemiyorum
Pardon kendisi ufacık bebeğe bakan ve aynı zamanda evi çevirmeye calisan bi kadın! İhtiyaci oldugu bir şeyi beklerken yanlış bir şey alındığını görünce kocasına sitem etse kavgayı o başlatsa ne olur yani. Kucağında bebeği varken üstelik kendi bebeği gelip kolunu sıkıp dişlerini sıkıp bak çok sinirliyim zor tutuyorum kendimi tavrını ne şekilde normalleştirebilir?Cayi geri ver dediginizdeki ses tonunuz nasildi. Belki de o dislerini sıkarak tamam demesine sebep olmustur. Tamam madem sinirlendi siz de niye devam ettirdiniz. Belki de size oyle geldi,siz baslatmissiniz sanki kavgayi..
Yanlis bir sey alindi diye kavga cikariliyorsa ben bu dunyada yasamiyorum demekki. Cok ilginc ya.. E bu kafayla gidince de bosanmalar alip basini gidiyor tabiki. O der ben alttan almam oburu der ben almam e almayin ozaman gecinmeye niyetiniz yok demekki. Farkindaysaniz esi almadan eli bos eve gelmemis yine de dusunup baska bisey almis. Kafasina mi atsaydi. Tavirla soylemis belli o da kizmis. Bebek bakiyor diye herseyi yapmak mustahak degil.Pardon kendisi ufacık bebeğe bakan ve aynı zamanda evi çevirmeye calisan bi kadın! İhtiyaci oldugu bir şeyi beklerken yanlış bir şey alındığını görünce kocasına sitem etse kavgayı o başlatsa ne olur yani. Kucağında bebeği varken üstelik kendi bebeği gelip kolunu sıkıp dişlerini sıkıp bak çok sinirliyim zor tutuyorum kendimi tavrını ne şekilde normalleştirebilir?
Bence erkekler artık haddini bilmeli biraz bence iyi demişsiniz içinizde patlamasından iyidir hiç dert etmeyin kendinize.
Aynen anne olduktan sora türk kadınının ben anneyim herkes müsammaha göstericek tribi var sanki sadece o doğurmuş sadece onun çocuğu çocukmuş gibi (burda konu sahibi nasıl bilmiyorum bir realiteden bahsediyorumYanlis bir sey alindi diye kavga cikariliyorsa ben bu dunyada yasamiyorum demekki. Cok ilginc ya.. E bu kafayla gidince de bosanmalar alip basini gidiyor tabiki. O der ben alttan almam oburu der ben almam e almayin ozaman gecinmeye niyetiniz yok demekki. Farkindaysaniz esi almadan eli bos eve gelmemis yine de dusunup baska bisey almis. Kafasina mi atsaydi. Tavirla soylemis belli o da kizmis. Bebek bakiyor diye herseyi yapmak mustahak degil.
Haklisiniz bende kendimde buluyorum zaten hatayi sadece o hatali degil cevap vermeseydim bu kadar uzamazdi ama inanin gercekten buyuk bosluktayim fazla kilolarim kaldi istedigim zaman banyo yapamiyorum hava almaya bile cikamiyorum afedersiniz wc bile zor giriyorum bebegim kolik degil ama uykuuyumuyor ve kucak bebegi her yerim agriyor esim ve ailesinin strese sokmasindan ve zorla mama vermelerinden dolayi sutumda kalmadi bunalimdayim anlayacaginiz... birde bunlar olunca iyice depresiflesiylesiyorjmöyle maalesef ama bizlerde alttan almaz isek hiçbir evlilik yürümez.Napalım hemen ayrılın mı diyelim küçük bir tartışmadan dolayı.Her evde hele ki çocuk büyütürken oluyor.Benim evliliğim harika ama biz de bile adam sinirlenince oluyor ben sadece kötü sözler söylemiyorum aptal gerizekalı falan diyorum okadar sakinleşince de unutuyoruz herşeyi aslında unutmuyoruz ama çocuklarımızla oynarken onlarla gülüp eğlenmenin zevkinden gerisini boşveriyoruz.Dert edinirsek asla mutlu olamayız.Sabret şuan hormonların çok daha hassas ve sen de çok duygusalsın sanırım.
İnanin cok ilimli konustum cayi geri ver derken deCayi geri ver dediginizdeki ses tonunuz nasildi. Belki de o dislerini sıkarak tamam demesine sebep olmustur. Tamam madem sinirlendi siz de niye devam ettirdiniz. Belki de size oyle geldi,siz baslatmissiniz sanki kavgayi..
Cok tesekkur ederim duygularima tercuman oldunuz. Soyledigim soz ve davranis dogru degil ama gercekten buyuk bir bunalimin ortasindayimPardon kendisi ufacık bebeğe bakan ve aynı zamanda evi çevirmeye calisan bi kadın! İhtiyaci oldugu bir şeyi beklerken yanlış bir şey alındığını görünce kocasına sitem etse kavgayı o başlatsa ne olur yani. Kucağında bebeği varken üstelik kendi bebeği gelip kolunu sıkıp dişlerini sıkıp bak çok sinirliyim zor tutuyorum kendimi tavrını ne şekilde normalleştirebilir?
Bence erkekler artık haddini bilmeli biraz bence iyi demişsiniz içinizde patlamasından iyidir hiç dert etmeyin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?