- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Esimle doğumdan sonra tamamen birbirimizden koptuk diyebilirim. Çoğu konumdan bilenler vardır. Zannediyorum tahammülümüz, sevgimiz en önemlisi saygımız bitmiş.
Çocuk için bile evli kalınmayacak raddeye geldik.
Gece nöbetteydi sırf yorgundur mutlu olsun diye kızım bütün gece nazlanıp uyumamasina ragmen kucağıma alıp eşime kahvalti hazırladım. Gelirkende eczanede satılan bir hap var süt artırıcı onun fiyatını öğrenmesini istedim. Kapidan girdi eczane ona o ilacin olmadığını söylemiş, onun yerine süt artırıcı çay satmış. Bende dedimki bu bana etki etmiyor artık niye bunu vermişler dedim bana dişlerini sıkarak tamam neyse dedi bende sakin ol canım sana bir sey diyen yok guzelce izah ediyorum sen bunu geri ver dedim. Tamam yeter artik sus be sus diye bağırdı. Bende içeri geçtim dediki aklimi s.keyim ben falan dedi . Bende senden tiksiniyorum dedim. Yine bağırarak ben senden nefret ediyorum dedi bende çok ozur dilerim sizlerden asla yapmayacağım bir sey yapip o an ki sinirle s. Git ozamAn dedim. O da geldi s.git ozaman he diye koluma tirnaklarini gecirip sıktı ve bu esnada kizim kucagimdaydi. Tokat attim bende. Gitti ustunu degistirdi kapidan cikarken dediki ben erkekligime tüküreyim o lafina cevap veremedim dedi. Bende bencede tükür çünkü verilebilecek en ağır cevabı verip kızımın yanında şiddet uyguladın dedim. Sonra mj atmis ben senin hayatindan s.gidecegim sende benim hayatimdan defol git artik benim icin her sey bitti demis. Benimde aynı şekilde diye mj attım. Tek üzüldüğüm şey bana yakismayacak bir kelime kullanmam oldu.
Esimle doğumdan sonra tamamen birbirimizden koptuk diyebilirim. Çoğu konumdan bilenler vardır. Zannediyorum tahammülümüz, sevgimiz en önemlisi saygımız bitmiş.
Çocuk için bile evli kalınmayacak raddeye geldik.
Gece nöbetteydi sırf yorgundur mutlu olsun diye kızım bütün gece nazlanıp uyumamasina ragmen kucağıma alıp eşime kahvalti hazırladım. Gelirkende eczanede satılan bir hap var süt artırıcı onun fiyatını öğrenmesini istedim. Kapidan girdi eczane ona o ilacin olmadığını söylemiş, onun yerine süt artırıcı çay satmış. Bende dedimki bu bana etki etmiyor artık niye bunu vermişler dedim bana dişlerini sıkarak tamam neyse dedi bende sakin ol canım sana bir sey diyen yok guzelce izah ediyorum sen bunu geri ver dedim. Tamam yeter artik sus be sus diye bağırdı. Bende içeri geçtim dediki aklimi s.keyim ben falan dedi . Bende senden tiksiniyorum dedim. Yine bağırarak ben senden nefret ediyorum dedi bende çok ozur dilerim sizlerden asla yapmayacağım bir sey yapip o an ki sinirle s. Git ozamAn dedim. O da geldi s.git ozaman he diye koluma tirnaklarini gecirip sıktı ve bu esnada kizim kucagimdaydi. Tokat attim bende. Gitti ustunu degistirdi kapidan cikarken dediki ben erkekligime tüküreyim o lafina cevap veremedim dedi. Bende bencede tükür çünkü verilebilecek en ağır cevabı verip kızımın yanında şiddet uyguladın dedim. Sonra mj atmis ben senin hayatindan s.gidecegim sende benim hayatimdan defol git artik benim icin her sey bitti demis. Benimde aynı şekilde diye mj attım. Tek üzüldüğüm şey bana yakismayacak bir kelime kullanmam oldu.
Lohusalikta ailesiyle yasadigim problemler...Neden bu kadar tepkilisiniz birbirinize?Yani sizi de eşinizi de bu denli yüz göz olmaya zorlayan sebep ne?Ayrıca her ikinizde çok hatalısınız.
Bencede.Her ikinizde tamamen falsosunuz
İnanin kizim cok nazli hep istiyorki omzumda dursun orda yatip kalkiyor. Ne uyku ne yemek hic birsey yok eger esim halime acirda yardim ederse resmen tesekkur etmekten bir hal kaliyorum...yahu bu erkekler kendilerini ne zannediyor bilmiyorum. ne bu sinir çekmek zorundamıyız biz bu erkeklerin afralarını tafralarını senin küçük çocuğun var onun seni alttan alması lazım yardımcı olması lazım böyle
bu erkekler kendilerini ne zannediyor bilmiyorum . çocuk dogurmak sureklı uykusuz kalmak hatta aç kalmak hep yorgun olmak sosyal hayatının olmaması bunlar zor seyler kadınların sınırlerı zten bozuluyor bide bu erkeklerin afralarını tafralarını sinirlerini mi çekicek bu kadın size yardım etmesı gerekır alttan alması gerekır. ama nerde anca lafff tatava . üzme kız kendini ne üzülüyon o üzülsün . hıh.
Evet genelde agresif. Yok korunmamiza ragmen hamile kaldimBence çocuktan önce de böyle tutumları vardı , siz çocuk olur düzelir dediniz gbii geliyor.
Evet lohusalikta ailesiyle problemler yasadim.Çok basit şeyler fakat büyük bir kavga..
Altında yatan başka sebebler var sanırım.
İnşallah zamanla düzelir. Böyle saygısız bir evlilik olmaz.Evet genelde agresif. Yok korunmamiza ragmen hamile kaldim
Yok sinirli degildi genelde boyle tahammulsuzBu kadar sinirlerin gerileceği bi şey yok ortada..eşinizin sinirli bi anina mı denk geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?