İyice Çirkinleştik

Evet lohusalikta ailesiyle problemler yasadim.
Bende lohusalıklarımda ailesi ile çok yüz göz oldum..zor anlıyorum.

Sen biraz daha sabırlı ol.

Eşinin sana vurması büyük hata o işten yorgun sen bebekten yorgunsun derken, ortalık karışmış.

İnşallah toparlarsınız.

Aslında şartlarınız eşit gibi.
Sen de tüm gece uyumamışsın
Eşin de nöbetteymiş.

Sinirler iki tarafta da gergin ve tolerans sıfır.

Eşin o haliyle eczaneye uğramasının ve düşünüp sana ilaç yok olmasına rağmen çay almasının karşılığında teşekkür beklemiş.

Aynısını ben de yapıyorum eşime.
Getirdiği şey hakkında aslında ona değil,
Yapana satana sayıyorum
Ama bakıyorum o alınıyor.

Sanırım önce teşekkür, sonra dertlenme olmalı.

çok köt şeyler söylemişsiniz birbirinize. başta onun tavrı çok hatalı ama neden s. git dedin böyle şeyler asla ağza alınmamalı.

Oncekilerin birikmisligi var sanirim bahanesi olmus .Biri sinirliyken karsi taraf susmayi bilse ,sakinleşince orta yol bulunsa sorun kalmayacak ama kimse yapamiyor ofkeye yenik düşüp

Bence her ikinizde eşitsiniz. Hem yorgunluk hem tahammülsüzlük konusunda. Bir an önce eve dönmeyi bekleyen bir adam için eczaneye uğramak bile büyük bir külfetken değiştir şafını duyunca delirmiş. Ama tepkisi çok büyük. Bir yandan da ailesiyle yaşadığınız sorunların evliliğinize verdiği büyük hasar var.

Bence biraz daha sabırlı olun. Bebekten sonra toparlanmak zaman alıyor.

2.5 aylik kizim. Biz asamayacagiz sanirim ailesi devamli dibimizde her seyimize mudahele etmeye calisiyorlar ben ne kadar engellesemde bir yere kadar. Bu da etkili oluyor ona karsi soguyorum.yardim etcek kimsem yok elimde cocukla market alisverisi yapiyorum

Evet bir anlik sinirle soyledim. Olmamasi gereken bir seydi ama artik bam telime basti. Hakkisiniz ne kadar uzak o kadar iyi.

Arada sevgi bitmiş bence, sevmediği insana saygıda duymaz kimse zaten.

Hatanın büyüğü eşinde bence, ne olursa olsun şiddet uygulamamalı, hele kucağında bebek varken bir de. Yukarıda birkaç arkadaş yazmış teşekkür edilebilirdi diye, onlar da haklı bence. Nöbetten çıkıp gelmiş, önce teşekkür edilip daha sonra değiştirsek mi denebilirdi bence de. Ama gene de eşinin yaptığı çok büyük yanlış. Oturup güzelce konuşmanız biraz dertleşmeniz lazım bence.

İnşallah zamanla düzelir. Böyle saygısız bir evlilik olmaz.
İkinizde çok yüz göz olmuşsunuz.
Eşler arası küfür hiç hoş değil . Bu da bir tür ŞİDDET
Haklısınız hic hos bir davranis olmadi bu konuda cok pismanim

karı koca depresyona girmiş gibisiniz. hıncınızı birbirinizden çıkarmaya devam ederseniz ailenize yazık olacak.
Ailesinden uzaklasirsak eminim bu hal ortadan kalkacak cunku soyledikleri her laf hayatimin duzeni hakkinda ve artik onlara karsi icim nefretle doku

Ben elimde çocukla market alışverişine 8. Ay başladım. Arabaya oturtuyorum geziyoruz. Ama daha 2 aylık çocuk boynunu zor tutuyordur nasıl kucakta alışveriş olsun. Haklısın zorlanmakta ve kızmakta. Eşinin ailesi çok baskın, eşin de onların ağzına bakıyor. Soğumakta haklısın. Ben de böyle bir adamı erkek olarak görmem. Ayrıca annen de yardımcı olmak istiyormuş ama eşin istemiyormuş konularından okuduğum kadarıyla. E ne sevmeye ne öpmeye geliyor. Zor yani sizin iş. Kafasına dank etmesi lazım adamın bu da ancak bir ayrılıkla olur.

Bence ikinizde sinir patlaması yaşıyorsunuz.
Birinizden biri daha serin olabilir alttan alabilseydi şuanki durumdan daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum.
Birbirinizi kırmadan konuşmayı deneyin...
Coj denedim inanin hep alttan aldim ama artik yeter gecelerce uykusuz yorgun harap olsn ben bir gece nobete gidip agresif olan o

esinizin yaptiklari soyledikleri cok cirkin ama nedense bana esiniz size yaranamiyor ve bu yuzden tepkili gibi geldi
aslinda sizin hosunuza gidecegini dusunmus o icecegi alarak ama sizin tepkinize asiri tepki vermis , demek ki sizin surekli memnuniyetsiz oldugunuzu dusunuyor
eger o soylenen cirkin laflari ve kolunuzu sikmasini aradan cikarirsak bence sizden kaynakli bir sorun var
bu arada ben boyle birseyi asla affetmezdim onu da soyliyim , sorun benden kaynakli olsa karsima gelip konusmasini isterim yani affedin demiyorum ama sorun burda anlattiginiz kadar basit degil diyorum

Haklisiniz bende sirf yorgundur ac yatmasin diye kucagimda cocukla kahvalti hazirladim isterdim ki daha ılımlı yaklassin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…