- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi ShellShock
-
Bende lohusalıklarımda ailesi ile çok yüz göz oldum..zor anlıyorum.Evet lohusalikta ailesiyle problemler yasadim.
Ailesine kırıldığınız için aileye değilde eşinize mi tepki oluşturdunuz,o da bunu haksızlık olarak mı algılıyor.Tam olarak ne yaşandı peki?Evet lohusalikta ailesiyle problemler yasadim.
2.5 aylik kizim. Biz asamayacagiz sanirim ailesi devamli dibimizde her seyimize mudahele etmeye calisiyorlar ben ne kadar engellesemde bir yere kadar. Bu da etkili oluyor ona karsi soguyorum.yardim etcek kimsem yok elimde cocukla market alisverisi yapiyorumBebek kaç aylık? Aileye yeni bir üye katıldığında bu dertler hep oluyor, hepimiz yaşadık. Ya o anda toparlanamadan kopuyor ilişki, ya da o sürece alışıp düzeltebiliyor çiftler. Anne kadar babanın da sorumluluğu var ama eşin kaldıramamış, ağır gelmiş. Kucağında bebekle ilaç alacak halin yok tabi, bir de onla uğraşamazsın. Yardım edecek bir yakının yok mu? Kocanla bir müddet ilişkini kes.
Evet bir anlik sinirle soyledim. Olmamasi gereken bir seydi ama artik bam telime basti. Hakkisiniz ne kadar uzak o kadar iyi.Sinirle söylemişsiniz, ona takılmadım. eşiniz çok agresif. Bırakın biraz gitsin, ara vermek ikinize de iyi gelir. Çocuğunuz da var. hatta bebeğiniz sanırım. nasıl onu gözü görmez.
Ayrılır mıısnız bilemem bu sizin tercihiniz ancak beraber yaşayacaksanız mümkün olduğunca az muhattap olmaya bakın. Eczaneye gidip kendiniz alın hiç ona minnet etmeyin.
Haklisiniz yavruma okadar uzuldum ki o anlara sahit olmasi beni kahrediyorDaha fazla çirkinleşmeden biçaresine bakın artık
Olan arada kızınıza oluyor
Esimle doğumdan sonra tamamen birbirimizden koptuk diyebilirim. Çoğu konumdan bilenler vardır. Zannediyorum tahammülümüz, sevgimiz en önemlisi saygımız bitmiş.
Çocuk için bile evli kalınmayacak raddeye geldik.
Gece nöbetteydi sırf yorgundur mutlu olsun diye kızım bütün gece nazlanıp uyumamasina ragmen kucağıma alıp eşime kahvalti hazırladım. Gelirkende eczanede satılan bir hap var süt artırıcı onun fiyatını öğrenmesini istedim. Kapidan girdi eczane ona o ilacin olmadığını söylemiş, onun yerine süt artırıcı çay satmış. Bende dedimki bu bana etki etmiyor artık niye bunu vermişler dedim bana dişlerini sıkarak tamam neyse dedi bende sakin ol canım sana bir sey diyen yok guzelce izah ediyorum sen bunu geri ver dedim. Tamam yeter artik sus be sus diye bağırdı. Bende içeri geçtim dediki aklimi s.keyim ben falan dedi . Bende senden tiksiniyorum dedim. Yine bağırarak ben senden nefret ediyorum dedi bende çok ozur dilerim sizlerden asla yapmayacağım bir sey yapip o an ki sinirle s. Git ozamAn dedim. O da geldi s.git ozaman he diye koluma tirnaklarini gecirip sıktı ve bu esnada kizim kucagimdaydi. Tokat attim bende. Gitti ustunu degistirdi kapidan cikarken dediki ben erkekligime tüküreyim o lafina cevap veremedim dedi. Bende bencede tükür çünkü verilebilecek en ağır cevabı verip kızımın yanında şiddet uyguladın dedim. Sonra mj atmis ben senin hayatindan s.gidecegim sende benim hayatimdan defol git artik benim icin her sey bitti demis. Benimde aynı şekilde diye mj attım. Tek üzüldüğüm şey bana yakismayacak bir kelime kullanmam oldu.
Haklısınız hic hos bir davranis olmadi bu konuda cok pismanimİnşallah zamanla düzelir. Böyle saygısız bir evlilik olmaz.
İkinizde çok yüz göz olmuşsunuz.
Eşler arası küfür hiç hoş değil . Bu da bir tür ŞİDDET
Ailesinden uzaklasirsak eminim bu hal ortadan kalkacak cunku soyledikleri her laf hayatimin duzeni hakkinda ve artik onlara karsi icim nefretle dokukarı koca depresyona girmiş gibisiniz. hıncınızı birbirinizden çıkarmaya devam ederseniz ailenize yazık olacak.
Ben elimde çocukla market alışverişine 8. Ay başladım. Arabaya oturtuyorum geziyoruz. Ama daha 2 aylık çocuk boynunu zor tutuyordur nasıl kucakta alışveriş olsun. Haklısın zorlanmakta ve kızmakta. Eşinin ailesi çok baskın, eşin de onların ağzına bakıyor. Soğumakta haklısın. Ben de böyle bir adamı erkek olarak görmem. Ayrıca annen de yardımcı olmak istiyormuş ama eşin istemiyormuş konularından okuduğum kadarıyla. E ne sevmeye ne öpmeye geliyor. Zor yani sizin iş. Kafasına dank etmesi lazım adamın bu da ancak bir ayrılıkla olur.2.5 aylik kizim. Biz asamayacagiz sanirim ailesi devamli dibimizde her seyimize mudahele etmeye calisiyorlar ben ne kadar engellesemde bir yere kadar. Bu da etkili oluyor ona karsi soguyorum.yardim etcek kimsem yok elimde cocukla market alisverisi yapiyorum
Benimdr ona kalmadi artik. Cunku ailesini tepeme cikardikca ondan uzaklasiyorumbaya biriken şeyler var bunun altında
eşinin tahammülü kalmamış
defolsun gitsin.
Coj denedim inanin hep alttan aldim ama artik yeter gecelerce uykusuz yorgun harap olsn ben bir gece nobete gidip agresif olan oBence ikinizde sinir patlaması yaşıyorsunuz.
Birinizden biri daha serin olabilir alttan alabilseydi şuanki durumdan daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum.
Birbirinizi kırmadan konuşmayı deneyin...
Haklisiniz bende sirf yorgundur ac yatmasin diye kucagimda cocukla kahvalti hazirladim isterdim ki daha ılımlı yaklassinBence her ikinizde eşitsiniz. Hem yorgunluk hem tahammülsüzlük konusunda. Bir an önce eve dönmeyi bekleyen bir adam için eczaneye uğramak bile büyük bir külfetken değiştir şafını duyunca delirmiş. Ama tepkisi çok büyük. Bir yandan da ailesiyle yaşadığınız sorunların evliliğinize verdiği büyük hasar var.
Bence biraz daha sabırlı olun. Bebekten sonra toparlanmak zaman alıyor.
Bencede. Tahammul sifir zatenArada sevgi bitmiş bence, sevmediği insana saygıda duymaz kimse zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?