- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Evet yanlis yaptim ama inanin tavirli soylemedim bu bana etki etmiyor canim neden beni aramadin dedim. Ama keske etseydimHatanın büyüğü eşinde bence, ne olursa olsun şiddet uygulamamalı, hele kucağında bebek varken bir de. Yukarıda birkaç arkadaş yazmış teşekkür edilebilirdi diye, onlar da haklı bence. Nöbetten çıkıp gelmiş, önce teşekkür edilip daha sonra değiştirsek mi denebilirdi bence de. Ama gene de eşinin yaptığı çok büyük yanlış. Oturup güzelce konuşmanız biraz dertleşmeniz lazım bence.
Gönül daha neler neler ister de işi nasıl geçti, ekstra bir şey mi oldu, uykusuzluk onu başka bir adama mı çeviriyor bilmiyoruz ki. Ama sizde çok haklısınız. Şu durumda boşanmak daha yıpratcı. Karşışıklı sakinleşip biraz uzaklaşın. İkinizinde birbirinize özür borcu var.Haklisiniz bende sirf yorgundur ac yatmasin diye kucagimda cocukla kahvalti hazirladim isterdim ki daha ılımlı yaklassin
Zorda olsa yapiyorum cocuk durmuyor zaten eve dondugumde kan ter icinde kaliyorum. Evet annemi istemiyor annesi zaten bakmayi bilmiyor. Hem yardims asla gelmiyor. Gerçekten icimde hic bir sey kalmadi.Ben elimde çocukla market alışverişine 8. Ay başladım. Arabaya oturtuyorum geziyoruz. Ama daha 2 aylık çocuk boynunu zor tutuyordur nasıl kucakta alışveriş olsun. Haklısın zorlanmakta ve kızmakta. Eşinin ailesi çok baskın, eşin de onların ağzına bakıyor. Soğumakta haklısın. Ben de böyle bir adamı erkek olarak görmem. Ayrıca annen de yardımcı olmak istiyormuş ama eşin istemiyormuş konularından okuduğum kadarıyla. E ne sevmeye ne öpmeye geliyor. Zor yani sizin iş. Kafasına dank etmesi lazım adamın bu da ancak bir ayrılıkla olur.
Cok tesekkur ederimBende lohusalıklarımda ailesi ile çok yüz göz oldum..zor anlıyorum.
Sen biraz daha sabırlı ol.
Eşinin sana vurması büyük hata o işten yorgun sen bebekten yorgunsun derken, ortalık karışmış.
İnşallah toparlarsınız.
Haklisiniz once tesekkr etmeliydim ama sinirlendigini gorunce naif bir ses tonuyla izah ettim daha da patladiAslında şartlarınız eşit gibi.
Sen de tüm gece uyumamışsın
Eşin de nöbetteymiş.
Sinirler iki tarafta da gergin ve tolerans sıfır.
Eşin o haliyle eczaneye uğramasının ve düşünüp sana ilaç yok olmasına rağmen çay almasının karşılığında teşekkür beklemiş.
Aynısını ben de yapıyorum eşime.
Getirdiği şey hakkında aslında ona değil,
Yapana satana sayıyorum
Ama bakıyorum o alınıyor.
Sanırım önce teşekkür, sonra dertlenme olmalı.
Evet cok utaniyorum kendimden ve kizimdançok köt şeyler söylemişsiniz birbirinize. başta onun tavrı çok hatalı ama neden s. git dedin böyle şeyler asla ağza alınmamalı.
Hayir esim ikili oynuyor. Ailesiyle sorun benden kaynakli okdugunda evi bana dar ediyor ama ailesinin yaptiklarina karsi hayir canim sizinle ne alakasi var diye mjlar atiyor banada ben onlara haddini bildirdim tavrinda takikiyor.Ailesine kırıldığınız için aileye değilde eşinize mi tepki oluşturdunuz,o da bunu haksızlık olarak mı algılıyor.Tam olarak ne yaşandı peki?
en başından beri ateşle barut gibisiniz tüm konularınızda.Evet yanlis yaptim ama inanin tavirli soylemedim bu bana etki etmiyor canim neden beni aramadin dedim. Ama keske etseydim
konu sahibinde de kabahat var.Ya hu millet eski konularınızı bilmediği için düzelir falan diyor da bu adamdan bir halt olmaz. Allah bilir başka biri vardır aklında. Yıldırma politikası yapıyor. Annenin üzerine yürüdüğünde ona bu tepkiyi verecektin.
Adım gibi eminim yine barışacaksınız çünkü maalesef sizde bu adamı s... edecek yürek yok. Ama onda var.
Ama konu sahibini bu noktaya getiren onlar. Kadının başına gelmedik şey bırakmadılar. Ben olsam 1 dakika bile tahammül edemezdim. Konu sahibi yine iyi dayanıyor.konu sahibinde de kabahat var.
sadece iki güzel cümlenin ardından sürekli laf sokuyor, trip atıyor ve mevzuyu olduğu zaman halletmek yerine diğer günlere aktarıp uzatıyor.
hiçbir erkek sürekli laf sokan, trip atan, ailesiyle arasını bozan (erkek ailesiyle ilgili politik davranmalı kadın) kadına tahammül etmiyor.
çocuktan önce çoğu şeyi tüketmişler zaten. çocuk bu evliliği daha da yıpratır.
Annesi mutlu olsun şimdi.sizde huzir birakmamis.ona anlatin yasadiklarinizi kina yaksinLohusalikta ailesiyle yasadigim problemler...
"ben bu şekilde hallediyorum işlerimi" deyip kendi bildiğinizi okuyun bence. annenizden yardım alamaz mısınız?Ailesinden uzaklasirsak eminim bu hal ortadan kalkacak cunku soyledikleri her laf hayatimin duzeni hakkinda ve artik onlara karsi icim nefretle doku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?