İyice Çirkinleştik

Evet yanlis yaptim ama inanin tavirli soylemedim bu bana etki etmiyor canim neden beni aramadin dedim. Ama keske etseydim

Haklisiniz bende sirf yorgundur ac yatmasin diye kucagimda cocukla kahvalti hazirladim isterdim ki daha ılımlı yaklassin
Gönül daha neler neler ister de işi nasıl geçti, ekstra bir şey mi oldu, uykusuzluk onu başka bir adama mı çeviriyor bilmiyoruz ki. Ama sizde çok haklısınız. Şu durumda boşanmak daha yıpratcı. Karşışıklı sakinleşip biraz uzaklaşın. İkinizinde birbirinize özür borcu var.

Zorda olsa yapiyorum cocuk durmuyor zaten eve dondugumde kan ter icinde kaliyorum. Evet annemi istemiyor annesi zaten bakmayi bilmiyor. Hem yardims asla gelmiyor. Gerçekten icimde hic bir sey kalmadi.

Cok tesekkur ederim

Haklisiniz once tesekkr etmeliydim ama sinirlendigini gorunce naif bir ses tonuyla izah ettim daha da patladi

Ya hu millet eski konularınızı bilmediği için düzelir falan diyor da bu adamdan bir halt olmaz. Allah bilir başka biri vardır aklında. Yıldırma politikası yapıyor. Annenin üzerine yürüdüğünde ona bu tepkiyi verecektin.
Adım gibi eminim yine barışacaksınız çünkü maalesef sizde bu adamı s... edecek yürek yok. Ama onda var.

Ailesine kırıldığınız için aileye değilde eşinize mi tepki oluşturdunuz,o da bunu haksızlık olarak mı algılıyor.Tam olarak ne yaşandı peki?
Hayir esim ikili oynuyor. Ailesiyle sorun benden kaynakli okdugunda evi bana dar ediyor ama ailesinin yaptiklarina karsi hayir canim sizinle ne alakasi var diye mjlar atiyor banada ben onlara haddini bildirdim tavrinda takikiyor.

Evet yanlis yaptim ama inanin tavirli soylemedim bu bana etki etmiyor canim neden beni aramadin dedim. Ama keske etseydim
en başından beri ateşle barut gibisiniz tüm konularınızda.
bu da tahammülü bitirmiş, saygısızlığa yol açmış.
ikinizin normal diyaloğu en fazla 2 cümle. gerisi laf sokma, itme kakma.

evlilik sürer mi, sürer ama mutsuz eder.
karı koca önce psikolojik destek ve aile uzmanından yardım almalısınız.
tek başınıza başaramıyorsunuz.

en normal durumlar bile size diken gibi batar olmuş.

karşılıklı laf sokmayı bırakıp, alttan almayı öğrenin.
yoksa evladınız mutsuz büyüyecek.

Eşiniz sahiden çok agresif. Geçmiş konularınızın da bir ikisine bakmaya çalıştım objektif davranmak adına, arada yardımcı olduğunu söylemişsiniz. Bebeğinizi 10 dakika alıp sevip sonra geri vermesi, onunla ilgilenmemesi bana sorarsanız en büyük dert, kendi bebeğine yabancı davranıyor gibi hissettim, umarım yanlış anlamışımdır. Eşinizin ailesi onu fazla doldurmuş olmalı, belki de hala dolduruyor. Tüm konularınıza vakıf değilim, hatta okuduğum kadarıyla normalde ben hemen celallenip size 'İyi olmuş, öyle bir adamla evli kalmaktan kurtulduğunuza sevinin' derdim ancak nedense içime doğan bir his ortada çok büyük bir yanlışlık olduğunu söylüyor. Bu durumdayken eşinize karşı ılımlı bir adım atmanız geri tepebilir, hatta aldatılma şüphenizin üzerine düşününce doğru da olmayabilir. Ancak olur da eşiniz size ılımlı bir adım atarsa, lütfen ilk solukta iyi bir evlilik terapistine gidin. İleride sonucu hala olumsuz da olsa bebeğinize denemiş olmanızın verdiği rahatlıkla vicdan azabı çekmeden daha iyi bir yaşam sunabilirsiniz.
Belki 'ben ne diyorum, sen ne diyorsun' diyebilirsiniz, ancak söylemeden içim rahat etmeyecek. Kendiniz de lütfen öncelikle bu durumu atlatabilmek için iyi bir psikolog ya da odasına girdiğiniz gibi reçete yazmaya girişmeyen bir psikiyatristten yardım alın. Bununla birlikte, öncesinde ufak bir araştırma yaparak, eğer siz de iyi geleceğine inanırsanız bir biyoenerji uzmanına gidin. Bu her ne kadar keyfi bir uygulama olarak görülse de, enerji bedeninizin akışının düzenlendiğinde size rahat düşünme, doğru açıdan bakma, daha az stres yapma gibi faydalar sağlayacağını göreceksiniz. Eterik bağ koparma gibi ruh/enerjiye dayalı uygulamalar da geçmişe dönük yüklerinizi hafifletecektir. Geçmişin yükünü taşımamanız da (örneğin kayınvalidenizle olanlar, eşinizin eski ve yeni hataları) sizi daha az stresli, daha huzurlu bir insan yapacaktır ki bebeğinizin de ihtiyacı olan en temel şeylerden biri, huzurlu bir ortam. Dediğim gibi, bunu keyfi bir uygulama olarak görebilir, ne dertlerim var benim, neler söylüyorsun diyebilirsiniz. Ancak kanser hastası babama bile sadece biraz olsun hastalığını düşünmesin, rahatlasın diye biyoenerji uzmanı getirmiştik. İnsanın canı acıdıkça herhangi bir çareye başvurmaktan hiç sakınmadığını çok iyi biliyorum. Umut ediyorum ki bebeğiniz de siz de bu durumdan en az yara ile kurtulursunuz...

Dogumdan sonra insanlar birbirinden nefret edecek duruma gelebiliyor sanirim. Eve yeni birisi katilmis,psikolojik olarak bence cok buyuk bir durum. Ve bunun cocuk sahibi olmaya hazir olup olmamakla da alakasi yok. Onceden planlanabilecek bir sey degil yani. Sadece her bunye cocugu kaldiramiyor. Sanirim evliliginizdeki problem bu. Bir sure ayri yasayip kendinizi dinleyin. Esiniz de ayni sekilde. Bunu da guzel sekilde soyleyin tabii. O surenin sonunda ayri olmak iyi geldiyse bosanirsiniz.

Kufur ve siddet ortada hicbir sorun yoksa bile evliligi bitirmeye yeterlidir bunu da unutmamak lazim

Hemen dişlerini sıkıp niye öyle tepki verdi ki ilk dediginizde kötü birşey yokki sesli dusunmussunuz... Bunu geri ver canım demenin nesi kötü

konu sahibinde de kabahat var.
sadece iki güzel cümlenin ardından sürekli laf sokuyor, trip atıyor ve mevzuyu olduğu zaman halletmek yerine diğer günlere aktarıp uzatıyor.

hiçbir erkek sürekli laf sokan, trip atan, ailesiyle arasını bozan (erkek ailesiyle ilgili politik davranmalı kadın) kadına tahammül etmiyor.
çocuktan önce çoğu şeyi tüketmişler zaten. çocuk bu evliliği daha da yıpratır.

Ama konu sahibini bu noktaya getiren onlar. Kadının başına gelmedik şey bırakmadılar. Ben olsam 1 dakika bile tahammül edemezdim. Konu sahibi yine iyi dayanıyor.

Ailesinden uzaklasirsak eminim bu hal ortadan kalkacak cunku soyledikleri her laf hayatimin duzeni hakkinda ve artik onlara karsi icim nefretle doku
"ben bu şekilde hallediyorum işlerimi" deyip kendi bildiğinizi okuyun bence. annenizden yardım alamaz mısınız?

çocuğunuz emiyormuş. peki mama da alıyor mu ek olarak?? şayet mama alıyorsa siz işe başlayın. çok ciddiyim. biraz ortamınız değişsin kafa dağıtın. eşinizle oturup muhabbet edicek farklı konularınız olur. bana iş iyi geliyor mesela.

Bebeğiniz çok küçük ve çok kötü noktadasınız.yazık böyle olmamalı.ikinizdede tahammül bitmiş ve toparlamanız zor gibi sakin bi anınızda oturup konuşsanız çözüm arasanız aranızı düzeltmeye hiçmi yanaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…