İyice Çirkinleştik

Ama konu sahibini bu noktaya getiren onlar. Kadının başına gelmedik şey bırakmadılar. Ben olsam 1 dakika bile tahammül edemezdim. Konu sahibi yine iyi dayanıyor.
konu sahibinin sürekli trip attım, ben de hatalıydım yazmasından bu sonuca vardım.

1 yılda sabır, tahammül, hoşgörü bitmiş ama idare etmişler kendilerince.
bebek olunca onun sorumluluğu, ailelerin en yakın şekilde devreye girmesi bu tahammülsüzlüğü üst seviyeye çıkarmış.

konu sahibi bebeği için sakin davranmaya çalışsa da içinde bir volkan kaynıyor. ve çok fena bir kriz olarak patlayacak bir gün.
çoğu yeni anne en az 1 sene eşine, ailesine, kv ye sabredemezken bu kadıncağız sadece öteliyor bence

o yüzden acilen psikolojik yardım almalı.

Haklisiniz daha oncede yasadik bu tarz seyler. Ama ne alsam desem gidip tam tersini aliyor. İkimizinde hatasi var ikimizde kizginiz birbirimize

Hayir esim ikili oynuyor. Ailesiyle sorun benden kaynakli okdugunda evi bana dar ediyor ama ailesinin yaptiklarina karsi hayir canim sizinle ne alakasi var diye mjlar atiyor banada ben onlara haddini bildirdim tavrinda takikiyor.
Anlaşıldı ,ikili oynadığını yüzüne vurduğunuzdan hazmedemiyor ve maske düştü dolayısıyla onda da öfke bu yüzden:)
Ah bu bazı erkeklerin denge kuruşu tam bir fiyasko...Ne yapacaksınız hep böyle didişecekmisiniz,çünkü doğru yolu bulması bu gidişle zor görünüyor?Ailesiyle konuşun bence en etkilisi bu olur!

Artik bir ozurle duzelcek seyler yasamadik inanin ben cok yiprandim yoruldum hep alttan almaktan ailesine kTlanmak zorunda kalmaktan

Evet yanlis yaptim ama inanin tavirli soylemedim bu bana etki etmiyor canim neden beni aramadin dedim. Ama keske etseydim

Hadi uykusuz tersinden anladı diyeceğim ama gene de hareketine bahane olamıyor. Bilemiyorum açıkçası. Çok zor. Umarım kısa zamanda sorunlarınızı çözersiniz.

EVet gec kaldim . Ama artik yuregimden hic bir sey gecmiyor sevgi saygi kalmadi. Galiba boşanma davasi acacak cesareti bulamiyorum kendimde neden bilmiyorum ....

Erkekler babalık içgüdüsüyle doğmuyor. Sonradan öğreniyor. Hamilelik ve sonrası kadında olan değişiklikleri iyi yönetemeyecek kadar da vicdansızlar. Önce bunu bilelim. Çoğu erkek bu süreçlerde kadından uzaklaşıyor ve en çok aldatma vakası bu dönemlerde oluyor. Anlamıyorlar, anlam veremiyorlar. Yorgun musun, aç mısın, neden bakımsızsın, neden sürekli tetiktesin, neden ikinci plana itildim diyip asileşiyolar. Ve kadın da bu süreci yönetemiyorsa iş çığırından çıkıyor. İki tarafın da oturup çözmesi gereken bir olay bu. Mümkünse bir danışmana gidin. Yoksa ip kopma noktasına gelecek.

Dogru tespit. Ama genelde esim yapıyor bunu aile terapistine gidelim diyorum kabul etmiyor. Hatta bu laf sokma konusunda dedimki hayatin boyle zor olmuyor mu ya hep laf sokma derdindesin azicik duz yasasana dedim bana dedigi kelime senin sayende boyle oldum.

eşiniz polis falan mi ? isten bu kadr sinirle gelmesi bana bunu dusundurttu..sadece eczaneden birsey istediniz diye mi bu kadar sinir
Koruma memuru . Genelde prenses uykusunu uyuyamadigi zaman boyle okur. Bana sorun en son nr zaman uyudun diye dun oglen iki saat.

Koruma memuru . Genelde prenses uykusunu uyuyamadigi zaman boyle okur. Bana sorun en son nr zaman uyudun diye dun oglen iki saat.

vallahi annem derki ne dertleniyorsun daha elin kahrini cekmedin daha dur der..sizinki o hesap kocaniz size tahammul edemiyor sanirim ... belkide siz akisina birakmalisiniz artik soylenmeyin bir sure bakin eskisi gibi davraniyor mu ? eskisi gibiyse artik demir alin o limandan

Yorumunuz beni cok rahatlatti. Su durumda gercekten bunlari dusuncek halde degilmisim bunu farkettim peki neden dedim kendime. Sadece kendim icin bir seyler yapmaya basladigimda galiba dogru yolu bulacagim cok tesekkur ederim onerinizi dikkate alip uygulayacagim. Gecmis olsun acil sifalar dilerim

Acaba ailesi dolduruyor mu bj adami. Yoksa gayet basit bir sorunmus. Belki aclik uykusuzluk filanda agresifligini arttirmistir. En az sekilde muhatap ol bencede. Yazik bebeginiz de varmis. Esinin yakin arkadadi varsa bi ogren derdi tasasi neymis. Ondan rica et guzelce nasihatler versin esine

Bilmiyorum cesaretim yok. Var ama harekete gececek gucun yok. Silik miyim neyim neden bu ozguvensizlik neden
ya varya biz kadınlar gücümüzün farkında değiliz
arkadaşım sen karnında koca bir dünya taşıdın
ve onu bu dünyaya getirdin
nekadar güçlüsün gör lütfen
ne siliği ne eziği ne cesaretiiiinden bahsediyorsun sen

Haklisiniz ayri yasamak suan icin en dogru karar. Bende katiliyorum yorumunuza suanki konumumuzdan okadar rahatsizim ki size anlatamam. Kufur ve siddet cocuklugumda babamdan anneme karsi her daim yapilan seyler... ne yazik.

çözümden kaçmasının nedeni ne?

o halde önce sen kendi ruhunu iyileştir, belki sendeki olumlu değişimler eşinin ikna olmasına katkı sağlar.

olmuyorsa, düzelmiyorsa zorlamanın gereği yok der, yoluna bakarsın.

Hemen dişlerini sıkıp niye öyle tepki verdi ki ilk dediginizde kötü birşey yokki sesli dusunmussunuz... Bunu geri ver canım demenin nesi kötü
Esimin genel tavri bu. Bende artik yoruldum bu tavirdan. Her dedigim olay oluyor tepki gosterince bu raddeye geliyoruz

Ben asla küfürlü konuşan biri değilimdir. Edenden de nefret ederim.
Ama eşim öyle bir ana getiriyorki istemsizce bende ona diyorum. Yalnızca eşime susar susar bir bağırırım adeta çığlık olur. Çünkü tahammül kalmadı heleki Allah belanı versin dedimi bana deliriyorum. Yavrum var Allah belanı verirse ona nolcak diye kafayı yiyorum. İnsanın hayat arkadaşına bu kadar a.b.v demeside delirtiyor tabii.
Demem o ki sizi çok iyi anlıyorum. İki kelime bileyden dert yanmana dayanamayan adamla ömür mümkün değil geçmez. Sus sus be kadın diye. Afedersinde kocan tam bir embesil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…