ben ne sana ne arkadaşına ithafen yazıyorum ama siz benim mesajlarımı okumadan sürekli bana saldırıyorsunuz şu son yaptığın artık çok ayıp insanların konularını bana saldırarak meşgul edemezsin ve evet kararım kesin artık internette uygulanan suçlar çok daha ciddi sen son cümlenle benim özel hayatıma şahsıma saldırdın,bu da bir suç ve seni en kısa sürede şikayet edeceğim
ne zaman hizmet sektöründe çalışanlara teşekkür etmeyi bileceğiz ?
bize ithafen yazmıosan neden isimlerimizi kullanıyorsun ki?
bizden alıntı yapıyorsan bize ithafen yazıyorsun demektir.
önce bunu öğren.
bize bir sürü laf say bişey olmasın.
ben sana adam gbi soru sorunca mı oluyor?
hakaret etme kavramı değişmiş herhalde
mesajımda soru sordum, hakaret ya da saldırı içerikli hiçbir şey yok.
sizden de rica ediyorum lütfen kırmayın birbirinizi ben konudan vazgeçtim artık kapanmasını istiyorum yazmayın artık kırmayın birbirinizi çok teşekkür ederim şimdiye kadar olan yorumlarınız için
hmm eş dost odaya doluşup sohbet etsinler diyorsunuz valla sohbet ederken gayet neşeliyli hiç de yorgun görünmüyordu çok da güler yüzlüydü.konuyu nerden nereye aldınız götürdünüz biz doktorların çalışma saatinden bahsetmiyoruz nöbet tutuyorsa benim eşim de eve 2 günde bir geliyor ben hiç duymadım ustayı fırçaladım dediğini ya da suratı asık olmuyor tam yastığa başını koyacak tel çalıyor kapatma lüsksü hiç yok yani şantiyeyle devamlı bir bağlantı halinde.öyle bi anlatmışsınız ki oturup ağlasım geldi.kadın hastalıklarına gittim bi nedenden ötürü aynı hastenin doktoru elinde bi kahvesi masaya ayaklarını dayamış yan kapıdan erkek doktorla sohbet halinde ki ben bilerek erkek doktora gitmedim ilk gidişim yaşım 25 çekiniyorum neticede anlat dedi anlattım mecbur git hazırlan dedi gittim içeri hazırlandım geldi kahveyi bırakmak yok elinden ilişkiye giriyormusun demesiyle muayene etmesi bir oldu ki ben o zamanlar bu dertten muzdariptim zorlanıyordum bazı şeyler falan filan bu doktorda cabası oldu şikayet mi sonuna kadar edeceğim bugün karar verdim bu zihniyetlerle savaşma zamanı gelmiş
hay ağzına sağlık Kazen.
bir "ay kızıım beni iyi ettin allah ne muradın varsa versin" bu laf bile insanın bütün yorgunluğunu almaya yeterdi eskiden.
az maaşa zorluklara rağmen.
artık o da yok iyice yapılmaz oldu bu meslek, yapanlara da deli gözüyle bakıyorum artık.
hizmet ettikleri zaman
git et seni tutan yok:)
yalnız haksız şikayette karşı şikayet hakkı var ve suç bilesin.
hadi kolay gelsin.
selam arkadaşlar ; dün sinirden yazamadım derdimi. 7. ayda hastaneye gittim okmeydanı araştırma hastenine adını söylemek istiyorum hastanenin.saçlarım dökülüyordu cildiye doktoruna gittim tahlil yaptı demir kan normal çıktı senin gutarın var ondan saçlarım dökülüyor dahiliye ye git dedi. tamam gittim bana ilaç verdi dahiliye daha çok bişey yok bu ilacı kullan gel 1 ay sonra dedi ,gidemedim bişeyler çıktı neyse perşembe okmeydanı hastenesine gtitim doktor hanım tahlil istedi tabi bu arada yüzüme de bakmıyor sadece konrtol dedim ama soracağım şeyler var neyse dedim, tahlille gelip sorarım. kan aldılar yarın al dediler tahilleri gittim aldım doktora bi çıktım yok hanımefendi ben yarım yokum demek zahmetine girmiyor ben çalışıyorum zırt pırt çıkamam keyfime göre allahtan sıkıntılı bi yer de değilim de çıkıyorum ama ya başkaları... neyse pazartezi oldu gittim hanımefendinin yanına bi arkadaşı var yanında beni dinlemiyor tahlillere baktı ilaç yazdı demirim inanılmaz derecede düşmüş yani normalde o kadar düşmesi o kadar zamanda imkankız gibi bi sebebi olmalı neden düşmüş diyorum arkadaşıyla konuşurken gülen kadın bana bakınca bi surat düşmüş işte diyortroid değerlerim yüksek çıkmış kendi referansından bu neden böyle yükselmiş diyorum daha onda pek yükseklik yok yekselince bakarız diyor yani başlangıcında bakmam diyor sen önce troid hastası ol sanra bakarım diyor daha önceden gittiğim kadın hastalıkları doktoru da öyle garip şeyler yapmıştı elinde kahve fincanıyla muayene etmişti hemde baya azarlayarak dedim çık şunları şikayet et ama al birini vur ötekine nefret ettim bu hastaneden varmı okmeydanında herhangi bi doktorundan memnun kalan bana mı denk geliyor acaba
vallaha ben şunu öğrendim devlet hastanesi olunca her türlü Muameleyi yapar. Nasılsa hertürlü paralarını alıyorlar. Şunuda söyleyeyim işini yapanda var. Ama %98 yapmıyor işini, yan gelip yatıyor. Özel sektor öyle değil. Ben devlet hastanesine senelerce gittim gözüm için damar bozuklugu var senelerdir gözülük verdiler , amelyat istedim birşey yok gözlük kullan geçer dediler. Ya gözlükle iyileşen varmı acaba?????
Neysse özel bir hastaneye gittim, geçen sene 18 yaş altı bakılıyorum %40 felan ödüyorum herşeyin neysse kadın senın gözün kaymış çocugum ne yaptın böyle dedi verdiği numaralı gözülk yanlış hipermoetropmuşum miyop gözlüğü vermiş ki hep derdim bulanık görüyorum iyileşeceksin ve net göreceksin diyordu.
yahu size odada arkadaşıyla sohbet ediyordu diyorum bu suç değil mi ya hasta varken odada herhangi hastaneyle ilişiği olmayan biri olabilir mi odada lütfen bilen biri varsa söylesin hasta doktor mahremiyetine ne oldu sabahtan beri burda siz diye hitap ediyorum sen diye hitap ediyorsun o kadar kötü ki üslubun varki "git et seni tutan yok" mahallede kavga ediyoruz sanki ne kadar da aşağı bi hitap şekli kolay gelecek inşallah
aslına bakarsanız bedava çalışıolar denebilir
hastaneye sabah 8de gelip nöbette hiç oturmayıp, uyumadan ertesi sabah bir sürü hasta bakan, sonra da en erken altıda çıkabilen insanların aldığı maaşı söylesem gülersiniz.
hee bi de bu işi ayda en az 10 kez yapıolar.
gece hiç uyumamış, ameliyat yapmış hasta bakmış adamdan gel de güler yüz bekle.
ayrıca kimse kimsenin suratına gülmek zorunda değil.
güler yüzlü olunca işini iyi yapmış olmuosun.
bizim millet öyle sanıo ama.
yahu size odada arkadaşıyla sohbet ediyordu diyorum bu suç değil mi ya hasta varken odada herhangi hastaneyle ilişiği olmayan biri olabilir mi odada lütfen bilen biri varsa söylesin hasta doktor mahremiyetine ne oldu sabahtan beri burda siz diye hitap ediyorum sen diye hitap ediyorsun o kadar kötü ki üslubun varki "git et seni tutan yok" mahallede kavga ediyoruz sanki ne kadar da aşağı bi hitap şekli kolay gelecek inşallah
seni uyarmıştım haddini aştın yarın savcılığa gidiyorum ve çok ciddiyim ben saygılı düzgünce yazdıkça bu saygısızlık fazla artık
bize ithafen yazmıosan neden isimlerimizi kullanıyorsun ki?
bizden alıntı yapıyorsan bize ithafen yazıyorsun demektir.
önce bunu öğren.
bize bir sürü laf say bişey olmasın.
ben sana adam gbi soru sorunca mı oluyor?
hakaret etme kavramı değişmiş herhalde
mesajımda soru sordum, hakaret ya da saldırı içerikli hiçbir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?