iyice hasta olmadan gelme ://

bize ithafen yazmıosan neden isimlerimizi kullanıyorsun ki?
bizden alıntı yapıyorsan bize ithafen yazıyorsun demektir.
önce bunu öğren.
bize bir sürü laf say bişey olmasın.
ben sana adam gbi soru sorunca mı oluyor?
hakaret etme kavramı değişmiş herhalde
mesajımda soru sordum, hakaret ya da saldırı içerikli hiçbir şey yok.

ne zaman hizmet sektöründe çalışanlara teşekkür etmeyi bileceğiz ?

hay ağzına sağlık Kazen.
bir "ay kızıım beni iyi ettin allah ne muradın varsa versin" bu laf bile insanın bütün yorgunluğunu almaya yeterdi eskiden.
az maaşa zorluklara rağmen.
artık o da yok iyice yapılmaz oldu bu meslek, yapanlara da deli gözüyle bakıyorum artık.

sizden de rica ediyorum lütfen kırmayın birbirinizi ben konudan vazgeçtim artık kapanmasını istiyorum yazmayın artık kırmayın birbirinizi çok teşekkür ederim şimdiye kadar olan yorumlarınız için

sizden de rica ediyorum lütfen kırmayın birbirinizi ben konudan vazgeçtim artık kapanmasını istiyorum yazmayın artık kırmayın birbirinizi çok teşekkür ederim şimdiye kadar olan yorumlarınız için

ya arkadaşım kusura bakma senin konu da baltalandı
ama bu yazan arkadaş kaçtır gelip gidip doktorlara saldırıp duruyor
suçlu da ben oldum şimdi ya bakar mısın?

git et seni tutan yok:)
yalnız haksız şikayette karşı şikayet hakkı var ve suç bilesin.
hadi kolay gelsin.

sanal alemde bile anlayışlı güzlk üslublarla konuşmayı beceremiyoruz.... günlük hayatta nasıl becereceğiz ki.... hepimiz pimi çekilmeye hazır bomba gibiyiz biri bir şey yapsada söylesede üzerine atlasak diye elimiz tetikte bekliyoruz.... tşk etmeyi, saygılı olmayı, güzel üslublarla konuşmayı öğrenmemiz lazım.... yoksa bu sorunlar hiç bitmez......

vallaha ben şunu öğrendim devlet hastanesi olunca her türlü Muameleyi yapar. Nasılsa hertürlü paralarını alıyorlar. Şunuda söyleyeyim işini yapanda var. Ama %98 yapmıyor işini, yan gelip yatıyor. Özel sektor öyle değil. Ben devlet hastanesine senelerce gittim gözüm için damar bozuklugu var senelerdir gözülük verdiler , amelyat istedim birşey yok gözlük kullan geçer dediler. Ya gözlükle iyileşen varmı acaba?????

Neysse özel bir hastaneye gittim, geçen sene 18 yaş altı bakılıyorum %40 felan ödüyorum herşeyin neysse kadın senın gözün kaymış çocugum ne yaptın böyle dedi verdiği numaralı gözülk yanlış hipermoetropmuşum miyop gözlüğü vermiş ki hep derdim bulanık görüyorum iyileşeceksin ve net göreceksin diyordu.

hizmet ettikleri zaman

yuh!

bu arada adminin âlâsı burda daha ne olsun.

bence Kazen'den rica edelim doktorlara küfretme başlığı açsın.

ekşi sözlükteki gibi her gelen oraya yazsın rahatlasın. ben de bir derdim varda böyle konular görmekten bıktım valla. neymiş bu insanların doktor nefreti anlamadım.

git et seni tutan yok:)
yalnız haksız şikayette karşı şikayet hakkı var ve suç bilesin.
hadi kolay gelsin.

yahu size odada arkadaşıyla sohbet ediyordu diyorum bu suç değil mi ya hasta varken odada herhangi hastaneyle ilişiği olmayan biri olabilir mi odada lütfen bilen biri varsa söylesin hasta doktor mahremiyetine ne oldu sabahtan beri burda siz diye hitap ediyorum sen diye hitap ediyorsun o kadar kötü ki üslubun varki "git et seni tutan yok" mahallede kavga ediyoruz sanki ne kadar da aşağı bi hitap şekli kolay gelecek inşallah

Geçmiş olsun.. Canım, hastanelerde şikayet kutusu vardır o kutular sağlık bakanlığı yetkilileri nezaretinde açılıyor diye biliyorum. Detaylıca yazıp atabilirsin... Her doktor, her hastane aynı olmuyor maalesef..

şimdi topa tutarlar seni neden doktorları kötüledin yandın:)) bn sabahtan beri hastanede doktor arkadaşıyla sohbet etti benim sorularıma cevap bile vermedi diyorum git şikayet et ama sen suçluysan şikayetin sana geri döner diyen bi zihnet var yani şaka ya bunlar

yahu git et diyorum yine mi suçlu oldum :)
bu doktorlar da ne yapsa suçlu yaaa.

Şartlar kolay demedim ancak güler yüzlüden ziyade "insana, insan gibi davranmak"tan söz ettim.
Çevremde doktor tanıdığım da, tıp okuyan arkadaşlarım da var...
Mesleğin zorluğu karşındaki hasta insanı terslemeyi, rahatsızlığı hakkında sorular sorduğunda oflamaklı bir ifadeyle göz devirmesini haklı çıkaramaz.
Yoksa yüzündeki gülücüklerden beliren gamzelerini görmeye meraklı değil hiç birimiz.

Bir doktora gittiğinizde "bana başka bir doktor da bu ilacı vermişti, sizin yazdığınızla kullansam yan etkisi olur mu?" diye sorduğunuzda "bırak şimdi onu ben sana başka doktor ne ilaç verdi diye sordum mu" diye terslese ve sorunuzu cevaplamazsa "aa adam yoruluyor ne yapsın" mı diyeceksiniz? Anlayamıyorum:44:

Hasta icerdeyken sadece hastayla ilgilenmeli doktor. Benim de aile hekimim bir keresinde icerde arkadaslariyla sohbet ediyor cay iciyor ben beni iceri cagirmasini bekliyorum. Sirami almisim bu arada saat 9 civari. Disarida hasta mi bekliyor umrunda degildi. Cok dusunden baska aile hekimine gecmeyi ama hemsiresi cok iyi bir kadin onun icin devam ediyorum hala.

seni uyarmıştım haddini aştın yarın savcılığa gidiyorum ve çok ciddiyim ben saygılı düzgünce yazdıkça bu saygısızlık fazla artık

pardon da ben saygısız bişey göremedim yazdığında, soru sormak da mı suç
sen konular boyunca saydırıyorsun ya hepimize.
eski yazdıkların da ortaya çıksın bakalm savcılık ne düşünecek:18:

konu sahibi arkadaşım istediğin hastaneye gitme özgürlüğün ve doktor seçme hakkın varken ne bu şimdi......üstelik devlet özel hastaneleride fonluyor.....doktor hanım yanlış birşey yaptıysa tazminat davası açma hakkına sahipken bu neyin tatminsizliği...seni tutan nedir anlamıyorum ki....internetten hastalığını ve tedavini öğrenmek konusunda yanlış yaparsın.....seni tatmin eden doktoru bulana kadar seçme hakkına sahipsin diyorum.....avrupada bile böyle bir güzellik yok
araştır bak ..et..dene ..en iyisini bul serbest piyasa ekonomisi......doktorun asık suratından sanan ne......kahvesinden sana ne.......herkes çok profosyoneldi güleryüzlüydü herşey mükemmeldi de gece uyumamış adamdan profosyonellik bekliyorsunuz...yanlış yerdesin arkadaşım

son kez yazıyorum ben lulb... benden alıntı yapınca rica ettim ondan senin ve onun benimle tartışmadan ve benden alıntı yapmadan yazmanızı isminizi bu şekilde kullandım.bak o bana sataşmıyor ne demek istediğimi anladı güzelce fikrini yazıyor bende fikrim karşı bile olsa şahıslara sataşmadan yazıorum ve burada benim yazdığımdan çok daha fazla sert yazanlar var derdin buysa sadece niye tek bana yazıyorsun kaldı ki ben doktorların hepsi böyle demedim mesajlarımı iyi oku...herkes bu konuda fikrini yazdı sen benim şahsıma ve özel hayatıma saldırarak çizgiyi aşıyorssun rica ediyorum gerçekten artık benle muatap olma gerçekten.sana kendimi savunmaktan bıktım neyin ne olduğunu anlamadan etmeden yazma.ve gereksiz yre insanların konularını böyle meşgul etme .konu bunlar değil benim mesajlarımın hepsi sadece konuyla alakalı dilediğimi saygısızlaşmadan yazıyorum herkes gibi ama sen bana saldırıyorsun ve yöneticilerden rica ediyorum tekrar şu duruma artık bir müdahale etsinler kan davası mı güdüyorsun bana kine bak lütfen dur artık

Geçmiş olsun öncelikle..Konunu okudum ama yorumlar benide sinir etti burda fikir alıp sakinleşmeye çalıçmak hata sanırım insanın daha da tansiyonu yükseliyor..Odada sen muayene olurken başkası varsa odada çıkarma hakkına bence sahipsin ve ben olsam çıkartırdımda..Sağlık ocağındaki doktoru sırf bu umursamazlığından şikayet edip başka yere göndermişliğimiz var sende alo şikayet hattını ara sağlık bakanlığının anında kayıt oluşturup şikayetini alıyorlar ve emin ol işe yarıyor..Doktorun adını soyadını hatta satine kadar ver kayıt oluştursunlar en azından anlar insanlarında sesi çıktığını..

Kimse yoğurdum ekşi demez.

Vergi Dairesine gidersin memur mutsuz,
Okula gidersin öğretmen mutsuz,
Hastaneye gidersin doktor mutsuz....

Akşama kadar oturdum(memurum), bana sor ben de mutsuzum :)

Herkes kendi acısından değerlendiriyor. Kimse kendini izah etmeye çalışmıyor. Kırmayın birbirinizin kalbini 3 günlük dünya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…