iyice hasta olmadan gelme ://

Topa tutarım çnkü bunları yaşadım kımsede birşeycik diyemez kımseyi de ilgilendirmez benım yaşadılarım ŞAHSİ FİKİRLERİM

ben hiç birinizin özel hayatına saydırmadım ergen 15 yaş yazmadım Türkçeyi bile kullanamıyorsun yazmadım çıksın ortaya bunlarda savcılık ne diyecek görürüz

Ilk defa kadin dogum dokturuna gitmistim. Ozel muayenehanesine bi de. Esimin yaninda kilomla dalga gecti. Hic o kadar gostermiyorsun daha fazlasin dedi Bu kiloyla hamile kalma dedi kilom da 65 civari. Randevu alirken belirttigim bir konuda da danisirken beni tersledi. Yani her doktor kotu degil ama kotuler de var. Yasayanlar bilir. BU inkar niye anlamadim.

Arkadasimizin yasadiginda bir anormallik var. Orada doktor haksiz degil mi yani.

Hiç değil mi ya alt tarafı 36 saat nöbet tutuyorsun Aslında internette her şey var doktora da ihtiyaç yok bakın ne güzel bilmiş konu sahibesi demirim çok azalmış buyum çok yükselmiş diye. En iyisi verelim kırbacı verelim kırbacı şu doktorlara (çok sevdiğim bir film sahnesidir)

Son düzenleme:
ben sana demedim onları üstüne alındıysan senin bileceğin iş :)

arkadaşın direk bana yazdı bunları ve burda kaç tane savcılığa gideceğim diyen var kime dedin bana demediysen niye benden alıntı yapıp yazıyorsun töve sabır ya! ben güzelce rica ettim demi senden biz birbirimize yine sarmayalım herkes kendince yazsın dedim sen arkadaşının yaptığını şimdi doğru mu buluyorsun?benim ne derdim olacak doktorlarla ama şu son yaptığı hiç hoş değildi.

Özelde de farklı değil. Herkeste bir mutsuzluktur, bir şikayettir sorma gitsin. Kimse özeleştiri yapmıyor. Depresyonumuz artık kişisel değil, o sınırı çoktan aşmış toplumsal olmuş. Bu yüzden de iş savsaklamalar, başkalarına afra tafra yapmalar, kabalıklar almış yürümüş. Özele de gitsem devlete de gitsem içimde hep huzursuzluk, hep bir stres oluyor. "Bakalım bu kez nasıl biriyle karşılaşacağım" diye. Ama sırf sağlık sektöründen bahsetmiyorum. Her sektörde böyle insanlar var. Ama işte, sağlık olunca işler daha ciddiye biniyor. Zaten canımdan bezmişim, hastayım ağrım sızım var, bir de azar işitiyorum. Ki azara lafa hiç tahammülüm yoktur. Cevabını veririm, şikayetimi de yaparım. Bana bir daha öyle davranamaz. Peki öteki hastalara?

yahu git et diyorum yine mi suçlu oldum :)
bu doktorlar da ne yapsa suçlu yaaa.

çünkü doktorları, insanlar insan üstü varlık olarak görüyor... doktor elini değdiği anda ayağa kalkacağız şıp diye iyileşceğiz diye bekliyoruz.... bir bakışta hastalığımızı anlamalarını istiyoruz doktorların gözleri adeta rontgen olmalı hemen gözüyle çekip hastalığımızı bulmalı:))) gibi gibi işte yani doktorları insan üstü varlık olarak görmemiz tüm sorun...

doktorların en ufak yanlışlığı ters hareketi herşeyi batar.....ne derseniz deyin masa başı mesleklere bir öğretmenliğe benzemiyor....sürekli pür dikkat olmak harbabayiğidin harcı değil.......yüzdeyüz hatasız doktor da mümkün değil sorun da burda zaten
ama doktor yanlış yaptı ..kahvesi vardı ..suratıda gülmüyordu.....akıllı olacakın ....çünkü bu senin sağlığın...mükemmel sağlık sistemi yoktur ...mükemmel doktor da yoktur....sen sağlığının peşinden koşacaksın
araba kullnıp da kaza yapan insanlar ailelerii çok sevdiği halde kaza yaparlar bir anlık dikkatsizlikten ve kasko sistemi geliştirilmiştir.....sağlık sistemi de aynene böyle birşey doktor ne kadar çok hata yaparsa kredilerini o kadar çabuk tüketir
aklını kullanan bir insan guatr için okmeydanı gibi yoğun bir hastaneyi tercih etmez

Bence bu durum doktorların hastanın suratına bile bakmadan , incelemeden iki dkda ilaç yazmasına bağlı olarak yapıyordur insanlar. ))
Eee o kadar üstün bir varlık ki maşallah suratıma bile bakmadan anladı her şeyi, çözdü olayı diye düşünüyorlardır kesin.

Olağandışı bir hareket çünkü bu. Ama bizim doktorlarımız öyle işte. Şıp diye anlıyorlar(!) ki yapıyorlar bunu.
Helal olsun.

sağlık sisteminde devrim yapıldı... bir sürü hastaneler açıldı istediğiniz hastaneyi seçebiliyorsunuz ve en önemlisi İSTEDİĞİNİZ DOKTURU seçebiliyorsunuz... eee sorun ne hala beğenmediğimiz doktoru seçmeyiz gider ilgilenen doktoru seçeriz olur biter bu kadar basit değilmi herşey....

Arkadaşlar kendi adıma konuşuyorum.

Yanlış anlaşılıyor gerçekten... Doktorların hakkı illa ki büyük ancak farkedersiniz ki yazanların çoğu olumsuz örnekleri baz alarak eleştiriyor.

Güler yüzden ziyade terslenmemek istiyor.

Niye iki saattir o doktor ya, yok şu kadar saat çalışıyor diyorsunuz ki? Ben oraya tedavi olmaya gittiysem beni bırakıp arkadaşıyla sohbet edemez. Bu düşüncenin nesi yanlış geliyor size anlamadım:44:

Burada yine işini doğru yapan ve yapmayanlar ayrılıyor işte. Saygısızlığın (terslemeler, göz devirmeler) açıklaması lütfen az maaş alıyor, çok çalışıyor olmasın.

Ozaman belediyelerin yerlerdeki çöpleri süpüren çalışanlarının kafayı yemesi lazımdı

Zor yürüyen yaşlı kadına "hızlı yürü biraz seni mi bekleyeceğim yaaa!" denildiğini bile duydu kulağım da bunun sizin bahsettiğiniz "yoğunluk+yorgunluk"la alakasını çözemedi bu bendeki kafa:44:

onora bunlar özeleştiri yapmayla çözülecek işler değil....sen azarlanıyorsun ve başka bir doktora gidiyorsun ama ben azarlandığımda hastaya bakmama şansına sahip değilim...adam geçen hafta cam çerçeve indirdi...biz bu koşullarda çalışıyoruz....bu konuları çözmesi gereken sağlık bakanlığıydı......onlar sorunları paspasın altına süpürmeyi tercih ettiler...burda bir arkadaşım var ingiltere de staj yapmış.........her hastaya yirmi dakika ayrıyorsun ve sadece bir konu danışabiliyorsun.......bu adamlar bizden daha fazla bu muayene konusunda neyi gördüler de yirmi dakikaya bir konu dediler....biz bu kadar mükemmel olmasını istemiyoruz ama yarısı kadar olsa yeterdi
bir de en nefret ettiğim şey şu ki ....işte bunlar işleri savsaklıyor...hep bahane hep bahane......etrafımda her türlü meslek grubu var ama kabul edin en çok sağlık çalışanları çalışıyor

hmmm o çöpçünün çalışma saatleri ne ki acaba kesin nöbet fln tutup geceleri çöp süpürüyordur:26:

ben yarın sokağımı süpüren çöpçüye bakayım güleryüzle süpürmüyorsa çöpçüyü şikayet hattını arayacağım.

adminlerden ricam harbiden bi başlık açılsın doktorlara sövme başlığı fln gibi herkes gitsin orda rahatlatsın kendini

Kısa saçlı gözlüklü kısa boylu zayıfmıydı doktorun.

Cildiyede bende bu tarz sorun yaşamıştım alakasız gereksiz bi doktora denk gelmiştim.

Zorla doktor olmuşlar acısını biz hastalardan çıkarıyolar işte.

Ya hu ben kaç yorumdur "gülmekten" mi bahsediyorum. Diğer arkadaşların yazdıklarını baz alarak alaya kaçan yorumlarda bulunmayın rica ediyorum.

GÜLMESİN AMA TERSLEYEMEZ DE... Ben bunu diyorum hala güleryüz diyorsunuz. Benim de var diyorum doktor dostumuz, tıp okuyan arkadaşımız anlıyorum da diyorum. Her yazdığım yorumda saygısızlık kısmına değiniyorum hala gülmüyormuş, sövme başlığı açalım diyorsunuz.

Buyrun açtırın ne diyelim. Karşılıklı olarak anlaşamıyoruz zira şuan.

Son düzenleyen: Moderatör:

bak arkadaşım
aslında ben hakaret etmedim sana sen öyle algılamış olabilirsin.
yine de editlicektim mesajı aslında ama ikide bir savcılık vs diyip durduğun için korkuyorum sanma diye editlemedim.
madem bu kadar rahatsız oldun kusura bakma.
kişiliğine özel hayatına saldırmak değil amacım, zaten cümlem hakaret filan da içermiyo da..
geri aldım dediğimi.

teşekkür ederim bana adım atmışsın. bende sana yanlış birşey yazdıysam kusura bakma ve lütfen birdaha birbirmize saldırmayalım.ben doktorlara düşman değilim elbette çalışma şartlarınız zor sadece azarlayan kızan doktorlara katlanamıyorum ve belki biraz daha güler yüz hem onlara hem bize iyi hissettirir bunu anlatmaya çalıştım

Son düzenleme:

Doğru söylüyorsun. Benim seçme hakkım var, senin yok. Ama işte seçme hakkım var ya, onu kullanıyorum ve sorun yaşayanlara aynısını tavsiye ediyorum. Çünkü cidden hasta olarak yaşadığımız bazı şeyler çekilir çile değil.
Keşke senin de seçme hakkın olsa. Bakanlık ve diğer kurumlar daha düzgün çalışsa. Çünkü biliyorum ki sağlık çalışanlarının yaşadığı bazı şeyler de çekilir çile değil.
Ve tabii ki en çok sağlık çalışanlarının çalıştığını kabul ediyorum. En stresli işin bu olduğunu da. Benim işimde işler yolunda gitmeyince kimsenin hayatı zarar görmüyor.

Tersleme gibi bir hakki yok evet. Boyle hata yapanin arkasini kollayanlar oldukca hicbirsey yoluna girmez. Isler duzgun ilerlemez. Icimizdeki biri dahi olsa hataliysa hatali denmeli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…