Topa tutarım çnkü bunları yaşadım kımsede birşeycik diyemez kımseyi de ilgilendirmez benım yaşadılarım ŞAHSİ FİKİRLERİMşimdi topa tutarlar seni neden doktorları kötüledin yandın:)) bn sabahtan beri hastanede doktor arkadaşıyla sohbet etti benim sorularıma cevap bile vermedi diyorum git şikayet et ama sen suçluysan şikayetin sana geri döner diyen bi zihnet var yani şaka ya bunlar
pardon da ben saygısız bişey göremedim yazdığında, soru sormak da mı suç
sen konular boyunca saydırıyorsun ya hepimize.
eski yazdıkların da ortaya çıksın bakalm savcılık ne düşünecek:18:
ben hiç birinizin özel hayatına saydırmadım ergen 15 yaş yazmadım Türkçeyi bile kullanamıyorsun yazmadım çıksın ortaya bunlarda savcılık ne diyecek görürüz
vallahi sorma yani bu doktorlar da çok fena yaa hem o kadar para kazanıyorlar hem azıcık hasta bakıyorlar ona rağmen suratsızlar şikayet edelim bence, hem bize bakmak zorundalar!! benim ablam öğretmen ama bi gün 6 dersi olsun eve bir geliyor yüzünde güller açıyor hepimize gülücükler saçıyor bir görsenbütün gün de öyle dolaşıyormuş, hiç bugün çok yoruldum demez mesela yarım gün olmasına rağmen ama doktorlar öyle mi onlar güler yüzlü olmalı zaten hastalarla ilgileniyorlar hastalar alıngan güleryüz bekliyorlar etik değil şekerim
ben sana demedim onları üstüne alındıysan senin bileceğin iş :)
Kimse yoğurdum ekşi demez.
Vergi Dairesine gidersin memur mutsuz,
Okula gidersin öğretmen mutsuz,
Hastaneye gidersin doktor mutsuz....
Akşama kadar oturdum(memurum), bana sor ben de mutsuzum :)
Herkes kendi acısından değerlendiriyor. Kimse kendini izah etmeye çalışmıyor. Kırmayın birbirinizin kalbini 3 günlük dünya.
yahu git et diyorum yine mi suçlu oldum :)
bu doktorlar da ne yapsa suçlu yaaa.
çünkü doktorları, insanlar insan üstü varlık olarak görüyor... doktor elini değdiği anda ayağa kalkacağız şıp diye iyileşceğiz diye bekliyoruz.... bir bakışta hastalığımızı anlamalarını istiyoruz doktorların gözleri adeta rontgen olmalı hemen gözüyle çekip hastalığımızı bulmalı:))) gibi gibi işte yani doktorları insan üstü varlık olarak görmemiz tüm sorun...
Bence bu durum doktorların hastanın suratına bile bakmadan , incelemeden iki dkda ilaç yazmasına bağlı olarak yapıyordur insanlar.))
Eee o kadar üstün bir varlık ki maşallah suratıma bile bakmadan anladı her şeyi, çözdü olayı diye düşünüyorlardır kesin.
Olağandışı bir hareket çünkü bu. Ama bizim doktorlarımız öyle işte. Şıp diye anlıyorlar(!) ki yapıyorlar bunu.
Helal olsun.
Özelde de farklı değil. Herkeste bir mutsuzluktur, bir şikayettir sorma gitsin. Kimse özeleştiri yapmıyor. Depresyonumuz artık kişisel değil, o sınırı çoktan aşmış toplumsal olmuş. Bu yüzden de iş savsaklamalar, başkalarına afra tafra yapmalar, kabalıklar almış yürümüş. Özele de gitsem devlete de gitsem içimde hep huzursuzluk, hep bir stres oluyor. "Bakalım bu kez nasıl biriyle karşılaşacağım" diye. Ama sırf sağlık sektöründen bahsetmiyorum. Her sektörde böyle insanlar var. Ama işte, sağlık olunca işler daha ciddiye biniyor. Zaten canımdan bezmişim, hastayım ağrım sızım var, bir de azar işitiyorum. Ki azara lafa hiç tahammülüm yoktur. Cevabını veririm, şikayetimi de yaparım. Bana bir daha öyle davranamaz. Peki öteki hastalara?
Arkadaşlar kendi adıma konuşuyorum.
Yanlış anlaşılıyor gerçekten... Doktorların hakkı illa ki büyük ancak farkedersiniz ki yazanların çoğu olumsuz örnekleri baz alarak eleştiriyor.
Güler yüzden ziyade terslenmemek istiyor.
Niye iki saattir o doktor ya, yok şu kadar saat çalışıyor diyorsunuz ki? Ben oraya tedavi olmaya gittiysem beni bırakıp arkadaşıyla sohbet edemez. Bu düşüncenin nesi yanlış geliyor size anlamadım:44:
Burada yine işini doğru yapan ve yapmayanlar ayrılıyor işte. Saygısızlığın (terslemeler, göz devirmeler) açıklaması lütfen az maaş alıyor, çok çalışıyor olmasın.
Ozaman belediyelerin yerlerdeki çöpleri süpüren çalışanlarının kafayı yemesi lazımdı
Zor yürüyen yaşlı kadına "hızlı yürü biraz seni mi bekleyeceğim yaaa!" denildiğini bile duydu kulağım da bunun sizin bahsettiğiniz "yoğunluk+yorgunluk"la alakasını çözemedi bu bendeki kafa:44:
hmmm o çöpçünün çalışma saatleri ne ki acaba kesin nöbet fln tutup geceleri çöp süpürüyordur:26:
ben yarın sokağımı süpüren çöpçüye bakayım güleryüzle süpürmüyorsa çöpçüyü şikayet hattını arayacağım.
adminlerden ricam harbiden bi başlık açılsın doktorlara sövme başlığı fln gibi herkes gitsin orda rahatlatsın kendini
arkadaşın direk bana yazdı bunları ve burda kaç tane savcılığa gideceğim diyen var kime dedin bana demediysen niye benden alıntı yapıp yazıyorsun töve sabır ya! ben güzelce rica ettim demi senden biz birbirimize yine sarmayalım herkes kendince yazsın dedim sen arkadaşının yaptığını şimdi doğru mu buluyorsun?benim ne derdim olacak doktorlarla ama şu son yaptığı hiç hoş değildi.
bak arkadaşım
aslında ben hakaret etmedim sana sen öyle algılamış olabilirsin.
yine de editlicektim mesajı aslında ama ikide bir savcılık vs diyip durduğun için korkuyorum sanma diye editlemedim.
madem bu kadar rahatsız oldun kusura bakma.
kişiliğine özel hayatına saldırmak değil amacım, zaten cümlem hakaret filan da içermiyo da..
geri aldım dediğimi.
onora bunlar özeleştiri yapmayla çözülecek işler değil....sen azarlanıyorsun ve başka bir doktora gidiyorsun ama ben azarlandığımda hastaya bakmama şansına sahip değilim...adam geçen hafta cam çerçeve indirdi...biz bu koşullarda çalışıyoruz....bu konuları çözmesi gereken sağlık bakanlığıydı......onlar sorunları paspasın altına süpürmeyi tercih ettiler...burda bir arkadaşım var ingiltere de staj yapmış.........her hastaya yirmi dakika ayrıyorsun ve sadece bir konu danışabiliyorsun.......bu adamlar bizden daha fazla bu muayene konusunda neyi gördüler de yirmi dakikaya bir konu dediler....biz bu kadar mükemmel olmasını istemiyoruz ama yarısı kadar olsa yeterdi
bir de en nefret ettiğim şey şu ki ....işte bunlar işleri savsaklıyor...hep bahane hep bahane......etrafımda her türlü meslek grubu var ama kabul edin en çok sağlık çalışanları çalışıyor
Ya hu ben kaç yorumdur "gülmekten" mi bahsediyorum. Diğer arkadaşların yazdıklarını baz alarak alaya kaçan yorumlarda bulunmayın rica ediyorum.
GÜLMESİN AMA TERSLEMEYEMEZ DE... Ben bunu diyorum hala güleryüz diyorsunuz. Benim de var diyorum doktor dostumuz, tıp okuyan arkadaşımız anlıyorum da diyorum. Her yazdığım yorumda saygısızlık kısmına değiniyorum hala gülmüyormuş, sövme başlığı açalım diyorsunuz.
Buyrun açtırın ne diyelim. Karşılıklı olarak anlaşamıyoruz zira şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?