iyice salmışım kendimi

Ip atlama HIIT tur egzersize giriyor, ve tum vücutta yağ yakimini sağlıyor, bölgesel olarak degil yani. Ayrıca kondisyonu güçlendiriyor, kalp icin çok faydalı vs vs daha birçok faydası var.
Hiit egzersizin zayıflamaya çok yardımcı olduğunu duydum ama nasıl yapılır bilmiyorum. Şimdilik sabah akşam yürüyorum bel ve kalçada 2 cm incelmişim ama canım acaip tatlı istiyo öyle böyle değil

Bu kadının da basenleri geniş ( benim 63 kilo halime benziyor
Bence abartıyorsunuz kadın gayet sağlıklı ve güzel görünüyor. Dümdüz bir popo istemiyorsunuzdur umarım çünkü o kısmın biraz büyük olması iyi bir şey, millet milyarlar veriyor bunun için.

Boşver ben konu sahibinin gerçek manada zayıflamak istediğine inanmıyorum. Onun baseni kalın geçen de ece için onun bacağı kalın dedi. Senin vucudun bunlardan güzelse zaten hiçbirşey yapmana gerek yok. Yok canım kek istedi vay tatlı olsaydı.

Kendimi de beğenmiyorum beğenmek zorunda da değilim. Ece nin Bence kalın bacakları var,inanın alt bacağı benimkinden kalın baldırımız da aynıdır. Bana ğöre fit algısı başka olabilir.
Ayrıca demotive edici mesajı neden yazıyorsunuz ki gerçekten kötü durumdaki birine?

Ve evet canım canım acaip tatlı istiyor,ğenetik kodları kırmak sandığınız kadar kolay değil

Geniş basenden o kadar yıldım ki artık dar bi kalça hayal üstü benim için.. ((

Aynen sanki kafasında zayıflamayı imkansızlaştırarak harekete geçmek istemiyor gibi. İşte spor yapan kadının bile baseni var demek ki ben hiç veremem gibi ..

Geniş basenden o kadar yıldım ki artık dar bi kalça hayal üstü benim için.. ((
İyi de o biraz genetik. Türkiyede kaç kadının kalçası dar ki? Bakın benim popom çıkık ve yuvarlak ama kalçam yanlardan dar. Buna rağmen ben biraz geniş olmasını isterdim böylece belin inceliği iyice ortaya çıkar çünkü.

Bu kadının da basenleri geniş ( benim 63 kilo halime benziyor
Aslinda bunu ben de dusundum. Bi sure leslie yapmistim, aaa benim vucudum demistim.

Kesinlikle begenmemek ile alakasi yok , vucudu guzel ve fit aslinda ama vucut armut tipiyse yapilacak pek bir sey yok.

Ip atlama HIIT tur egzersize giriyor, ve tum vücutta yağ yakimini sağlıyor, bölgesel olarak degil yani. Ayrıca kondisyonu güçlendiriyor, kalp icin çok faydalı vs vs daha birçok faydası var.
Emzıren anne ıcın ıp atlamanın bir sakıncası olur mu sence ? Ona göre atlıcam bende :)

Evet geniş, yapısı o kadinin, belki senin de genetik olarak basenlerin geniştir. Genis basen kotu birşey degil ki. Vucut orantılı olduktan sonra güzel bile durur.
Benim evlenmeden önce yani 55 ken yoktu ama biraz kilo alsam ordan geliyor malesef.. ben de genetik sanıyordum ama çevremde öyle kişiler zayıflayıp incelip bu algımı kırdı ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…