- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
Arkadaşlar canınızı sıkmak istemem ama geçen izlediğim yabancı bi belgeselde koltuk altı roll onlar deodarantlarla göğüs kanseri arasında yüksek bağlantı olduğu söyleniyordu Allah korusun güzel kokacağım derken sağlığınızdan olmayın sadece bol duş suyu da israf etmeden sadece bi bilgi inşallah herkes sağlıklı olur ömrünün sonuna kadar konu sahibi sana da kızdım tek kuaför o mu kaldı ben olsam kalkar gider millete de kötüler gözüne soka soka başka kuaföre giderdim eşin konusunda zamanla düzelir sen kendine saygı duy önce gerisi gelir çocuk olunca ister istemez herkes sarsılır
Aç kaldıkları için veremiyolar vücut diyo ki kıtlık var depo yapmam lazım... direnç kiloda kilo vermek bi zor olabiliyo ama bi diyetisyene gidin en doğrusuYaa aç kalıyorum spor yapıyorum kilo veremiyorum diyenler oluyor korkuyorum 13 kilo vermek istiyorum.. bu kilolardan inmek çok zor çünkü çok yerleşti :///
Aç kalarak değil sağlıklı beslenerek kalıcı kilo verilir.Yaa aç kalıyorum spor yapıyorum kilo veremiyorum diyenler oluyor korkuyorum 13 kilo vermek istiyorum.. bu kilolardan inmek çok zor çünkü çok yerleşti :///
Bulamadım onlarıAç kalarak değil sağlıklı beslenerek kalıcı kilo verilir.
Aç kaldıkları için vücut bir süre sonra kendini kıtlık moduna alır ve kilo vermeyi durdurur.Sporsuz da kilo verilir ama hem daha yavaş kilo verilir hem de sarkma olabilir.
Burada cuma zayıflama yarışmaları var onlara bir göz at istersen.
Bulamadım onları
Ne kadar yikansaan da temizliğe dikkat etsende kilo olduğu için iki adımda terler ve kötü kokarsin...Bugün kitapçıda karşıma çıkan kitaptan bir satır:aşırı tatlı isteği ilgisizlik ve sevgisizlikten kaynaklanır..
Ben de doğumdan beri yaklaşık 2,5 yıldır aşırı yiyorum öyle böyle değil.. önceden tabağını tırtıklayıp duran ben artık öyle çok yiyorum ki.. bunu eşime de söyledim,tepki mi koca bir hiç.. ağız ucuyla gülümsedi
Benimle hiç bir şey paylaşmak yapmak istemeyen bi adama dönüştü hatta son zamanlarda yanımda yürümek istemediğini fark ediyorum.. kilodan dolayı iyice saldım kendimi ne giydiğime dikkat ediyorum ne saçıma başıma.. kendimi kocakarı gibi hissediyorum oturuşum bile değişti.. e bunlar da onu itti sanırım. Eskiye dönelim birbirimizi destekleyelim diyorum onda gena tık yok.
Bana karşı ilğisi sevğisi bitti ve ben tekrar harekete geçiremiyorum. Sürekli yemek düşünen biri oldum asla böyle değildim. Nasıl toparlayaçağım bilmiyorum. Geçen hafta saçımı kestirmek için gittiğim kuaförüm bile “çirkinleşmişsin iyice salmışsın kandini dedi. Hatta kıymalı pide gibi kokuyorsun bi parfüm sür dedi :/ eşime sordum kötü mü kokuyorum diye.. “ e yani parfüm kokmuyorsun” dedi( hem kötü kokan hem şişman hem de hareketleri konuşması kaba birina dönüştüm ( bu ben değilim
Edit: sanırım şu konu yanlış anlaşıldı ben kuaföre da duş alıp gitmiştim.. sadece parfüm kullanmıyorum. Kişisel bakımımı temizliğimi tabiki yapıyorum ama kozmetik ürünler kullanmıyorUm. Her mesajın altına tek tek açıklama yapmak istemediğim için bunu yazmak istedim.
Sağol içime su serptin.Ne kadar yikansaan da temizliğe dikkat etsende kilo olduğu için iki adımda terler ve kötü kokarsin...
Birde böyle abur cubur sigara baharatli ve yağlı yiyeceklerdr kötü koku yapıyor... veya herhangi bir rahatsizlik mesela midede bir rahatsızlık varsa ne kadar fircalasanda ağzın kötü kokabilir... Yani bunlar da kötü kokuya sebep olabiliyor hele yazın sicaklarinda parfüm de fayda etmez aksine o ter kötü koku parfümle birleşince daha kötü kokar... Mesela kadinsal hastalığın varsa bu genitalde akinti ve kötü kokuya sebep olabilir... Yani kötü kokunun sadece temiz olmamakla yikanmamakla alakası yok... Mesela vücudun güneş gormuyorsa pek tenin bozuk peynir gibi eksi kokabilirSağol içime su serptin.
Basen baldır bölgesinde kilolar o da çok çirkin ber görüntü tabibence sıkıntı kuaför ve eşinde.
165boy 69 kilo.
şişman kısmına girmez.
he bakımsız olabilirsin. o da minik bebekle normal.
kuaför bildiğin terbiyesiz. böyle patavatsız insanlarla muhabbet edilmez. hatta bozarak hayatından çıkarman gerek.
eşinle de ciddi bir konuşma şart. saygısını yitirmemeli. sen bir şeyler yapmaya çalışırken resmen köstek oluyor.
istersen 100 kilo ol. asla bu muameleyi hak etmiyorsun.
Ekmek yediniz mi? Spor yaptınız mıAy herkes kokuya takılmış... Sadece şekeri hayatından çıkartarak bile çok güzel incelebilirsin arkadaşım ve direk yağdan gidiyor ... Evet ilk gün çok zor kriz tutuyor resmen ama 40. Günündeyim baya inceldim...
Bu kadının da basenleri genişAl sana bir baslangic.
Evden çıkmana bile gerek yok, bebek uyurken yapabilirsin. 15 dk ile basla, bir iki hafta sonra 30 dk ya çıkar. Faydasini goreceksin inan.
Not: Ingilizce bilmene gerek yok, hareketleri takip et yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?