• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyice salmışım kendimi

Çok fazla değil ki kilonuz, 10 kilo verseniz harika olur. Boyunuz kaç?
Asm ye gidin kan tahlili yaptırın bir eksiklik var mı baktırın önce. Özellikle d vitamini eksikliği kilo vermeyi etkiliyor.
165

Ben de 1.5 sene önce doğum yaptım ve 9 ayda 18 kg verdim lisedeki kiloma döndüm:) hergün 1 saat yuruyus,3 lt su ve saat 18 den sonra birsey yemedim. Önce hızlı verdim sonra yavaşladı ama zaten ideal kiloma ulaştım. Bunlara ilaveten tatlı krizlerilerini kuru meyve ve hurmayla giderdim özellikle hurma birebir. Bitter çikolata falan yiyorum(%80)kriz falan kalmıyor. Ekmek günde 1 dilim. Meyve günde 1 porsiyon(18 den sonra yiyorum). Bunları uygularsaniz eminim faydasını gorursunuz

Harika tebrikler nasıl verdiniz o 20 kiloyu?
Burda diyet grupları var onlarla beraber. Sağlıksız şeyler yemedim, spor yaptım.
Leslie sansone var onun videolarını yapabilirsiniz. Yürüyüş yapabilirsiniz.
Burda cuma zayıflama yarısmaları var katılabilirsiniz, grup halinde çok daha motive oluyor insan :)
İlk başta zor geliyor ama kilo verdikçe hırslanıyorsunuz. Benim verecek 10 kilom daha var :) şimdi de iyi kilom ama verdikçe vermek istiyor insan.
Size 10 kilo yeter. 3 ay gibi bir sürede kaçamak yapmadan çok rahat verebilirsiniz, kendinize güvenin, kadınların yapamayacağı şey yok :)

Bende çok kilo aldım doğumdan sonra. Maalesef hala da veremedim. Benim elimde bir iki sefer ilgisiz davrandı ama ben cevabını verdim. Biz bu kiloları çocuklar için aldık keyfi değil. Ama son bir haftadır düzenli spor yapıyorum vücudum toparladı kendini. Eski kıyafetlerin Darda olsa oluyor. Kocam için değil kendimi mutlu etmek için zayıflıyorum artık. Bence sizde böyle düşünüp motive edin kendinizi

Kendimizi kandırmayalım arkadaşlar tüm duygusal ilişkilerin özünde çok büyük oranda yine bi fiziksel etkilenme olayı yatar.Bu 10 yıllık evli olsanız da böyledir.

Boyum 165 kilom da 50 ama hala kendime ekstra baktığımda eşimin ağzının suyu akar sırf zayıflık ve fit bi görünüm bile tek başına yeterli değil...

90 kilo olup da 70 kilo vücutlu yakışıklı sevgilisiyle mutlu olan bi kadın görmedim ben bugüne kadar.

90 dan fazla kiloluyum ve geçen sene fazlasıyla yakışıklı bir sevgilim vardı.
Ayrıca piyanistti ve çok ince ruhluydu .
Ve bana hep çok kibar davrandı .
Görmüş oldunuz mu ?
Herkes sizin gibi insanları sayılarla yargılamıyor .
Ha bu arada muhtemelen kendisi 70 kiloda yoktu .

Sanırım öyle değişim bile heyecanlandırmıyor beni
Bence siz önce bir psikologa gidin. Ruh halinizi iyileştirin . Kendinizi bu kadar kötü hissettirecek kilonuz yok. Altında başka nedenler var.

Peşpeşe gelen 2 hamilelik ile almıştım kiloları küçük 5 aylıkken başladım diyete ve spora şu anda estetik bir sorun yok ama emzirme dönemim bittiğinde göğüslerimin pek iyi durumda olamayacağını düşünüyorum (34 aydır emziriyorum büyük olan hiç sütten kesilmedi) kürek çekiyorum toparlayabilir göğüsleri ama olmadı başka yöntemler deneyebilirim. 3 çocuğum var ufak tefek şeylere takılmak istemiyorum ama göğüs boş ve sarkık olursa buna fazlasıyla takılırım
Emzirmeyi bırakınca en fazla 3 ay boş gb görünüyor ama sonra hemen toparlanıp bebekten önceki haline dönüyor merak etmeyin :) benim iki evladımda da emzirmeyi bıraktıktan 3 ay kadar sonra eski haline döndü çok şükür

Evet tamamen alt tarafta birikti.. :KK43:(
Üzülmeyin, leslie sonsone her gün düzenli mutlaka yapın. Alt bölgeye çok iyi geliyor. İmkan varsa eliptik bisiklet alın o da çok faydalı. İmkan yoksa şart değil leslie ve diyet yeter :)
Obez değilsiniz bu kadar karamsar olmayın.

Burda diyet grupları var onlarla beraber. Sağlıksız şeyler yemedim, spor yaptım.
Leslie sansone var onun videolarını yapabilirsiniz. Yürüyüş yapabilirsiniz.
Burda cuma zayıflama yarısmaları var katılabilirsiniz, grup halinde çok daha motive oluyor insan :)
İlk başta zor geliyor ama kilo verdikçe hırslanıyorsunuz. Benim verecek 10 kilom daha var :) şimdi de iyi kilom ama verdikçe vermek istiyor insan.
Size 10 kilo yeter. 3 ay gibi bir sürede kaçamak yapmadan çok rahat verebilirsiniz, kendinize güvenin, kadınların yapamayacağı şey yok :)
Gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum sizi ve darısı başıma diyorum.. yani yavaş yavaş verilebiliyor .. :/

Üzülmeyin, leslie sonsone her gün düzenli mutlaka yapın. Alt bölgeye çok iyi geliyor. İmkan varsa eliptik bisiklet alın o da çok faydalı. İmkan yoksa şart değil leslie ve diyet yeter :)
Obez değilsiniz bu kadar karamsar olmayın.
Eliptik bacakları daha da kalınlaştırmasın,aslında var bende ama instağram da 40 kilo nasıl gider diye bir kadın var o da 1 yıl 1 saat eliptik yapmış hep ama bacakları benimkinden de kalır,onu ğörünce korkumdan çıkamaz oldum üstüne

90 dan fazla kiloluyum ve geçen sene fazlasıyla yakışıklı bir sevgilim vardı.
Ayrıca piyanistti ve çok ince ruhluydu .
Ve bana hep çok kibar davrandı .
Görmüş oldunuz mu ?
Herkes sizin gibi insanları sayılarla yargılamıyor .
Ha bu arada muhtemelen kendisi 70 kiloda yoktu .

Hayır görmüş olmadım.Herkes burda kendi tecrübelerini ve fikrini söylüyor ben insanları yargılamıyorum toplum genelindeki genel durumu söylüyorum sizinki gibi ilişki türü yüzde biri bile geçmez hatta bence o bile değil, insanları kandırmayalım.

Gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum sizi ve darısı başıma diyorum.. yani yavaş yavaş verilebiliyor .. :/
Ben yavaş verdim maalesef metabolizmam hızlı değil benim verdiğim kiloyu 4 ayda vs veriyor normal biri :)

Eliptik bacakları daha da kalınlaştırmasın,aslında var bende ama instağram da 40 kilo nasıl gider diye bir kadın var o da 1 yıl 1 saat eliptik yapmış hep ama bacakları benimkinden de kalır,onu ğörünce korkumdan çıkamaz oldum üstüne
Hayır yok öyle bir şey. Ben eliptik yaptım benimde var, gayet formunda bacaklarım :) varsa mutlaka başlayın. En az 40 dk günde.

Hayır görmüş olmadım.Herkes burda kendi tecrübelerini ve fikrini söylüyor ben insanları yargılamıyorum toplum genelindeki genel durumu söylüyorum sizinki gibi ilişki türü yüzde biri bile geçmez hatta bence o bile değil, insanları kandırmayalım.
Hiç yurtdışına çıktınız mi ?

Evet çıktım ne önemi var.Yurtdışından örnekler mi vereceksiniz?biz yurtdışında yaşamıyoruz ama.

Evet hanımefendi siz yuzdeliklerinizin içinde yaşıyorsunuz .
Dikkat edinde bedeninize herhangi bir şey olmasın , malum dış tehlikelere çok açık bir şey beden ; kilodan daha negatif şeyler de var.o zaman sizde o yüzde bir bile bulmadığınız yuzdelige girmeye çalışırsınız.

Evet hanımefendi siz yuzdeliklerinizin içinde yaşıyorsunuz .
Dikkat edinde bedeninize herhangi bir şey olmasın , malum dış tehlikelere çok açık bir şey beden ; kilodan daha negatif şeyler de var.o zaman sizde o yüzde bir bile bulmadığınız yuzdelige girmeye çalışırsınız.

Neden olayı kişiselleştiriyosunuz ki?ben yüzdeliklerle yaşasam veya ben öyle düşünsem ne böyle düşünsem ne?insanların toplumda ne tür kadınlara veya erkeklere ilgi duyacağını ben mi belirliyorum da bana ters yapıyosunuz?

İnsanın kendiyle barışık olması özgüven sahibi olması tabii ki güzel bişey ama kilonun da övülecek bi yanı yok kusura bakmayın her şeyden önce fazlasıyla sağlıksız ve konu sahibini de kilosuyla mutlu olmaya teşvik etmektense kilo vermesi için desteklemeyi tercih ederim.

Back
X