• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyice salmışım kendimi

Emzirmede kolay kilo veriliyor sanırım neler yediniz
Ekmek hamur işi tatlı yemedim çok canım istediyse de sabah yedim gün içinde sporla destekleyip akşama kadar erittim. Öyle spor salonuna falan da gitmedim evde leslie yaptım ve bol yürüyüş bebek arabasıyla. Spora 1 saat ayirinca yetiyor zaten spor yapınca ister istemez boşa gitmesin diye yemiyirsunuz. Onun dışında doymadiysam iki tabak yemek yedim ama ekmek pirinç bulgur yok.

Cok guzel bu birazda yapi meselesi.. ben bekarken sanardimki cocuklar olunca.. 30 kilo fazlayla gezicem filan. Demekki annelerin imaji o sekildeydi aklimda.. sukurki ole olmadi.. tabii bunun kosturmayla yemek yemeye vakit bulanamakla ve iradeylede alakasi var. Esim dogum yapsaydi mesela hayatta veremezdi kilolarini cunku gece yemeyi sever ve abur cubura duskundur. Disardan yemeyi sever vs. Bense tam tersiyim.. ev yemegi severim abur cubur pek sevmem..en azindan onun kadar

Sunuda solemeden gecmeyim ama.. sirfbu medyanin dayatmasindan ve bizlere verilen fit anne imaji yuzunden bi cok kadin diyet yapcam diye emzirmiyo bile..bu cok yazik gercekten: (
Evet maalesef. Ama ben hep ideal kilomdaydim doğumdan sonra tekrar kilo almaya başladım. Alışverişte moralim bozuluyordu kendimi begenmiyordum. Eski halimi ozlemistim omun gazıyla bi başladım arkası geldi çok sukur

Evet maalesef. Ama ben hep ideal kilomdaydim doğumdan sonra tekrar kilo almaya başladım. Alışverişte moralim bozuluyordu kendimi begenmiyordum. Eski halimi ozlemistim omun gazıyla bi başladım arkası geldi çok sukur
Emzirmiyosa anne bence zaten herkes istedigi kiloda olsun. Birde normalde zayifsan birazda irade varsa gebelik kilolarini veriyosun genelde..

Gorumcem kilolu gebe kaldi 12-13 kilo aldi anca.. saniyomuski emzirirken fazlasini verecek:) iyide igne iplik olmazsin emziriyosun diyede.. yeme aliskanligiylada alakali bu. Normal yersen her turlu zayiflarsin emzirmeyle..

2.5 yıldır birlikte olmamanız da büyük sorun adam ihtiyacını nasıl gideriyor? Belkide aldatıyor o yüzden sizi beğenmiyor
Cinsel isteksizlik ve performans kaygısı sorunu var,aldatmıyor.. malesef sorunları var.

Bence haklısınız. Eşi isteksiz olan kadınlara burda boşan evliliğin yüzde 90ı cinsellik yazılıyor hatta bu boşanma sebebi boşan yazanlar var. Şimdi bu konudaki kocaya hak verdim ben 2.5 sene ne demek? Boşansın o zaman
Tamam hemen boşanırız siz öyle dedikten sonra

Ay en kötü huyum herhalde eşime herşeyi uçururum :KK43:( ama o da hiç tepki vermiyor ne dersem diyim
Ay en kötü huyum herhalde eşime herşeyi uçururum :KK43:( ama o da hiç tepki vermiyor ne dersem diyim
E eşiniz yok canımm korkmuyorsun ben seni her halinle beğeniyorum dese sizde tık olmucakdı. Hayat arkadaşınızın bu sekilde konuşması hoş değil ama, siz yinede zorda olsa kendinize acilen bakmaya başlayın.

E eşiniz yok canımm korkmuyorsun ben seni her halinle beğeniyorum dese sizde tık olmucakdı. Hayat arkadaşınızın bu sekilde konuşması hoş değil ama, siz yinede zorda olsa kendinize acilen bakmaya başlayın.
Seni her halinle beğenirim lafını en son hamileyken duydum

Kendimizi kandırmayalım arkadaşlar tüm duygusal ilişkilerin özünde çok büyük oranda yine bi fiziksel etkilenme olayı yatar.Bu 10 yıllık evli olsanız da böyledir.

Boyum 165 kilom da 50 ama hala kendime ekstra baktığımda eşimin ağzının suyu akar sırf zayıflık ve fit bi görünüm bile tek başına yeterli değil...

90 kilo olup da 70 kilo vücutlu yakışıklı sevgilisiyle mutlu olan bi kadın görmedim ben bugüne kadar.

kuaförün yaptığı müthiş densizlik katılıyorum yazılanlara. alınmayın ama bazı insanlar hakikaten efendime söyleyeyim bir kıymalı pide bir lahmacun gibi kokuyorlar. belki de kokuyorsunuzdur:oops:

Mesajlar çok fazla okuyamadım hepsini , belki konuşulmuştur daha önce.
Kuaför çok patavatsıZ, eşiniz de buna yaklaşık bşr şey söylemiş sanırım. Bakımsızlığı geçtim de , duş almıyor musunuz gerçekten?

Evet cinsel sorunlar evlendiğimizden beri var,beni de zaman içinde soğutan o oldu
Anladim. Oyleyse canim, bu isi cozersen sen çözersin :KK19:erkekler sorun çözme konusunda iyi degillerdir. Cinsel terapiste gidin desem, erkekler pek sevmez boyle seyleri ama yine de bi teklif edin. Ve aslinda bu işi çözmeye ilk olarak kendi psikolojinizden başlayın. Tek basiniza terapiste gidebilirsiniz. Kadin-erkek iliskileri hakkinda kitaplar okuyun. Seks hakkinda kitaplar okuyun. Sorunlarin nasil çözülebileceğini ogrenin ve sonra bunlari esinize tatli tatli ogretin. Isterseniz kitap tavsiyele edebilirim. Kitap okumak da bi terapi şeklidir.

Maddi durumunuz yeterliyse once spora yazilin.yuruyusler yapin diyete baslayin.esiniz sorarsa boyle mutlu degilim o yuzden kendim icin kilo veriyorum diyin.sonra kuafore gidip sacinizi degistirin bakim yaptirin.bunlar cok pahali seyler degil.yeni guzel kiyafetler alin parfum alin.disariya cikarken makyaj falan yapin baya suslenin ama asla esinize ben guzel miyim falan diye sormayin.onun icin degil kendiniz icin yapin.

Mesajlar çok fazla okuyamadım hepsini , belki konuşulmuştur daha önce.
Kuaför çok patavatsıZ, eşiniz de buna yaklaşık bşr şey söylemiş sanırım. Bakımsızlığı geçtim de , duş almıyor musunuz gerçekten?
Duş alıp gittim kuaföre o da evimizin altında zaten. Doğal kokum öyle sanırım :((

Anladim. Oyleyse canim, bu isi cozersen sen çözersin :KK19:erkekler sorun çözme konusunda iyi degillerdir. Cinsel terapiste gidin desem, erkekler pek sevmez boyle seyleri ama yine de bi teklif edin. Ve aslinda bu işi çözmeye ilk olarak kendi psikolojinizden başlayın. Tek basiniza terapiste gidebilirsiniz. Kadin-erkek iliskileri hakkinda kitaplar okuyun. Seks hakkinda kitaplar okuyun. Sorunlarin nasil çözülebileceğini ogrenin ve sonra bunlari esinize tatli tatli ogretin. Isterseniz kitap tavsiyele edebilirim. Kitap okumak da bi terapi şeklidir.
Kitap okumayı çok severim ve zevkle tavsiyenize uyarım?

Back
X